kilo verince polikistik over gider mi ?

gmzmrt

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
313
117
18
31
kizlar bn 6 ay ocesne kadar zayftm fakak dugunden snra 17 kilo aldm kilo alnca adetim duzensizlesti hast gttm ve pco var dedi zayflarsam gecer mi ??

bende de poliskistik over var, doktor geçmez sadece ilerlemesini önleyebilirsin demişti. bunun için tabi ki sağlıklı beslenmek en önemlisi, biraz da sporla 12 kilo verdim ben. kistlerde herhangi bir değişim yok.

bende de poliskistik over var, doktor geçmez sadece ilerlemesini önleyebilirsin demişti. bunun için tabi ki sağlıklı beslenmek en önemlisi, biraz da sporla 12 kilo verdim ben. kistlerde herhangi bir değişim yok.
offf 4ay oncesine kadar zayftm 4 5 ayda 17 kilo aldm ve pco cikti herkz zayfla diyo diyet yapyorm insl ise yarar yada ilerlemez

her gün yarım saat 1 saat yürüyüş yapmaya çalışın çok etkili oluyor. bazı kişiler soğan kürü yapınca ya da doğumdan sonra geçtiğini söylüyorlar ama bilemiyorum soğan kürünü yapamadım çünkü ve henüz bir çocuk doğurmadım bende sadece adet döneminde çok sancı oluyor, onun dışında adet düzensizliği, tüylenme vs. olmadı hiç. kilo aldığım zamanlarda sivilce sorunum vardı ama kilodan sonra o da geçti. stres yapmayın bence, kilo vermek sizin elinizde, isterseniz başarabilirsiniz

offf 4ay oncesine kadar zayftm 4 5 ayda 17 kilo aldm ve pco cikti herkz zayfla diyo diyet yapyorm insl ise yarar yada ilerlemez
Canm bende liseden beri pco yum.6.5 aylik evliyim ilk 3 ay korunmadk gebe kalamadm.bir kez de klomen kullandm 3 yumurtam buyudu ama tutmadi kist olusturdu 8 cmlik.kist gtsn dye iki ay ugrastm dgm kntrol hapiyla eridi.baska sehre atamamz oldu geldik.yeni bi doktorla tanistim.bana iki ay inofolic kullan sonra gel tedaviye baslayalim dedi.ben 54 kiloyla evlendim hizli bi sekilde kilo aldm 64 e ciktim dort bes ayda.sen dusun halimi.sonra bu doktor bana sekerli ve unlu seyler yememem gerektgni soyledi.1 marttan beri inofolic kullaniyorm ve yedklerme dikkat ediyorm.bu ilaci icince tatli istegi yokoluyo.bana 6 gunde etksni gosterdi.1-29 mart arasnda uc kere yaspasta tarzi ttli yedm.hamurisi hic yemiyorm.bu ilac canini istetmiyo zaten ve karatay diyeti yaparak tok kaliyorum.en guzeli de bu.cok hzli kilo vermedm ama suan 62.8 den 58.2 ye dustum.elhamdulillah.yalnz 12 martta adet olmstum ve adet bttkten sonra yumurtlama akintisi gelmedi yumurtlayp yumurtlayamadgmi anlayamiyorm ve yumurtaliklarmda sanci var sana donuyorm agri oturuyorm agri kalkiyorm agri sebebni de bilmiyorm cok uzattm cnm ama anltmk istedm.demem o ki.inofolic icebilirsin ve sekerli yememeye ozen goster.cnku pco da.sen her sekerli yiycek yediginde vucut ekstradan insulin salgiliyor ve beyne erkeklik hormonu(androjen) uretmesi icin sinyal veriyo.buda kadnlk hormonlarini bozuyo.her sekerli bisey onume geldgnde aklima bu geliyo.yemekten vazgeciyorum.

Merhaba cnm bnde pco yum nasil hamile kaldiniz bize de soyleyebilir misiniz tedavi gordunuz mu hic ?

Hmmm
hayır benim kistlerle tek sorunum adet öncesi ve sırası aşırı ağrılar şeklindeydi. korunmasız ilk ilişkimde hamile kaldım
Hmm anladm cnm sagliklica kucagina alirsin insaAllah :) bende de mantar varmis daha dun ogrendm halbuki 6 aylik evliyim en bastan beri vardi sut kesigi akintisi.seffaf akinti hic gormedm koku kasinma yanma vs olmaynca suphelenmemstm.bu durum gebelige engel oluyorms hrhangi bi bilgin var mi bu knuda

maalesef bi bilgim yok sadece pco ilerlememesi için kilo vermenin, çok yağlı yiyeceklerden uzak durmanın önemli olduğunu biliyorum. allah inşallah size de nasib eder hayırlısıyla, stres yapmayın akışına bırakın mutlaka olur ne sağlık sorunu olanlar hamile kalıyolar siz de kalırsınız

Aminnn insaAllah agzinizdan bal damliyor cok teskkur ederm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…