arkadaşlar 27 yaşındayım..boyum165 civarı kilom ise şu an 60 tam...ama kafayı yemek üzereyim..en son nisan mayıs gibi 5 günde 5 kilo diyetini yaptım tartıda 55 i gördüm vücudumdada baya farkedildi incelme ama yüzüm çöktü resmen o dönemde..
yaz boyunca o kadar hareketli olmama rağmen o verdiğim tüm kiloları aldım..ve bugün durumun vahimiyetini iyice gördüm sıkan alt iç çamaşırlardan kenara çıkan özellikle simit bölgesinde iğrenç fazlalaıklar..aynaya bakınca ağlayacaktım neredeyse...popo zaten almış başını gidiyo:-((( ne olur bana yardım edin ya...mutlaka içinizde doğru düzgün diyet yapan verdiğiı kiloları uzun süre almayanlar olmuştur..ne yapsam ya 1400 yada 1600 lük bir liste bulup onu mu uygulasam.yoksa domates salatalıkla mı idare etsem ve ya ne bileyim sizlerde yöntem çoktur....yüzde yüz başarıya ulaştıran yöntemlerinizi bekliyorum...
( ayça kayanın diyetinide denedim 2. haftadan sonra asla kilo veremedim)
selam arkadasım aslında durumun o kadar kolayki:) verecegin sadece 5 kilo inan sanslısın ben tam 45 kg verdim 3 yılda istedigim fizige kavustum ama tam 3 yılda :) öncelikle saglıksız ve sadece su kaybı diyetler yapıyorsun 5 günde 5 kg ne demek? yok böyle birsey ilk baslarda verilen kilolar sudur ve beslenmene göre degisen bir durum olan kas kaybıdır düzenli bir diyetle ve kendine uygun bir sporla 2 ayda rahat bir sekilde kendini sıkmadan inebilirisn sadece biraz sabır ve emek:)
Merhaba Şeremim. Baby07 çok doğru söylemiş. Şok diyetler su ve kas kaybettirir. Benim sana tavsiyem hayatın boyunca uygulayacağın şeyleri yapmaya başla. Mesela spor, sağlıklı beslenme, bol su içme... Bunları bıraktığımız anda geri dönüş inanılmaz bir hızla gerçekleşecektir. Senin sağlıklı beslenme ile istediğin kilo kaybını sağlayacağını düşünüyorum. Diyet listeleri bölümünde kendine uygun olanı seçebilirsin. Kolay gelsin....
merhaba
konu dikkatimi çekti. hatrı sayılır bir miktarda kilo vermiş biri olarak tavsiyelerim olacak.
öncelikle hızla verilen kilo daha büyük bir hızla geri gelir. keşke gerçekten 5 günde 5 kilo vermek mümkün olsaydı :)
kalıcı kilo vermek istiyosan öncelikle spor yapmalısın. bu pek işimize gelmiyo ama gerçekten kaslarını güçlendirip yağlarını eritmek için günde en az 40 dk spor şart.
bunun yanında da beslenmene dikkat etmen gerek. diyet yapmaya değil beslenme tarzını değiştirmeye ihtiyacın var. öncelikle karbonhidratlı gıdaları en aza indirip sağlıklı besinlere ağırlık vermelisin.
canım bende ayça kayanın 1 haftada 3bucuk kilo diyetini yaptım ilk 1 hafta gercekten 3 kilo verdim sonrasında zorlandım bıraktım, bi baktımki kendimi salıyorum 1 bucuk kilo fln almısım. Dur dedim kendime suan gene ayça kayanın o diyetine basladım 3 kilo daha vermek amacım insallah amacıma ulasırım. Bakk diyetin bittiği zamanlarda o menüye uyma ama yağı unu şekeri tuzu çıkar hayatından cok dikkat et tuzsuz salata, sekersiz cay bunlara alıstır kendini formunu korur yani..
ama bu çok tipik bir mevzu şekerim. hızlı bir şekilde kilo veren kimsede kilolarını geri almadığını görmedim. işin kötüsü 10 kilo verdin, verdim diye rahatladın yemek stilini değiştirdin sonra bir bakmışsın 15 kilo olarak geri almışsın, sonra yine diyet yine kilo kaybı böyle devam ediyor. türkiye den en tipik örneği Sibel Can'dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?