Kilo verip aynı hızla geri alıyorum ne olur bir akıl verin

xsxeremim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
797
273
333
40
arkadaşlar 27 yaşındayım..boyum165 civarı kilom ise şu an 60 tam...ama kafayı yemek üzereyim..en son nisan mayıs gibi 5 günde 5 kilo diyetini yaptım tartıda 55 i gördüm vücudumdada baya farkedildi incelme ama yüzüm çöktü resmen o dönemde..

yaz boyunca o kadar hareketli olmama rağmen o verdiğim tüm kiloları aldım..ve bugün durumun vahimiyetini iyice gördüm sıkan alt iç çamaşırlardan kenara çıkan özellikle simit bölgesinde iğrenç fazlalaıklar..aynaya bakınca ağlayacaktım neredeyse...popo zaten almış başını gidiyo:-((( ne olur bana yardım edin ya...mutlaka içinizde doğru düzgün diyet yapan verdiğiı kiloları uzun süre almayanlar olmuştur..ne yapsam ya 1400 yada 1600 lük bir liste bulup onu mu uygulasam.yoksa domates salatalıkla mı idare etsem ve ya ne bileyim sizlerde yöntem çoktur....yüzde yüz başarıya ulaştıran yöntemlerinizi bekliyorum...

( ayça kayanın diyetinide denedim 2. haftadan sonra asla kilo veremedim)

arkadaşlar 27 yaşındayım..boyum165 civarı kilom ise şu an 60 tam...ama kafayı yemek üzereyim..en son nisan mayıs gibi 5 günde 5 kilo diyetini yaptım tartıda 55 i gördüm vücudumdada baya farkedildi incelme ama yüzüm çöktü resmen o dönemde..

yaz boyunca o kadar hareketli olmama rağmen o verdiğim tüm kiloları aldım..ve bugün durumun vahimiyetini iyice gördüm sıkan alt iç çamaşırlardan kenara çıkan özellikle simit bölgesinde iğrenç fazlalaıklar..aynaya bakınca ağlayacaktım neredeyse...popo zaten almış başını gidiyo:-((( ne olur bana yardım edin ya...mutlaka içinizde doğru düzgün diyet yapan verdiğiı kiloları uzun süre almayanlar olmuştur..ne yapsam ya 1400 yada 1600 lük bir liste bulup onu mu uygulasam.yoksa domates salatalıkla mı idare etsem ve ya ne bileyim sizlerde yöntem çoktur....yüzde yüz başarıya ulaştıran yöntemlerinizi bekliyorum...

( ayça kayanın diyetinide denedim 2. haftadan sonra asla kilo veremedim)

selam arkadasım aslında durumun o kadar kolayki:) verecegin sadece 5 kilo inan sanslısın ben tam 45 kg verdim 3 yılda istedigim fizige kavustum ama tam 3 yılda :) öncelikle saglıksız ve sadece su kaybı diyetler yapıyorsun 5 günde 5 kg ne demek? yok böyle birsey ilk baslarda verilen kilolar sudur ve beslenmene göre degisen bir durum olan kas kaybıdır düzenli bir diyetle ve kendine uygun bir sporla 2 ayda rahat bir sekilde kendini sıkmadan inebilirisn sadece biraz sabır ve emek:)

selam arkadasım aslında durumun o kadar kolayki:) verecegin sadece 5 kilo inan sanslısın ben tam 45 kg verdim 3 yılda istedigim fizige kavustum ama tam 3 yılda :) öncelikle saglıksız ve sadece su kaybı diyetler yapıyorsun 5 günde 5 kg ne demek? yok böyle birsey ilk baslarda verilen kilolar sudur ve beslenmene göre degisen bir durum olan kas kaybıdır düzenli bir diyetle ve kendine uygun bir sporla 2 ayda rahat bir sekilde kendini sıkmadan inebilirisn sadece biraz sabır ve emek:)

kendime çok kızıyorum zaten o beş kiloyu verecek kadar güçlü değilim:-(((( ne yaptınız peki lütfen nasıl verdiniz 45 kiloyu...ne olur gerçekten birilerinin yönlendirmesine çok ihtiyacım var..şöyle yap böyle yap diye...yoksa bu kilolar hepten kalacak üzerime...

Merhaba Şeremim. Baby07 çok doğru söylemiş. Şok diyetler su ve kas kaybettirir. Benim sana tavsiyem hayatın boyunca uygulayacağın şeyleri yapmaya başla. Mesela spor, sağlıklı beslenme, bol su içme... Bunları bıraktığımız anda geri dönüş inanılmaz bir hızla gerçekleşecektir. Senin sağlıklı beslenme ile istediğin kilo kaybını sağlayacağını düşünüyorum. Diyet listeleri bölümünde kendine uygun olanı seçebilirsin. Kolay gelsin.... :16:

Merhaba Şeremim. Baby07 çok doğru söylemiş. Şok diyetler su ve kas kaybettirir. Benim sana tavsiyem hayatın boyunca uygulayacağın şeyleri yapmaya başla. Mesela spor, sağlıklı beslenme, bol su içme... Bunları bıraktığımız anda geri dönüş inanılmaz bir hızla gerçekleşecektir. Senin sağlıklı beslenme ile istediğin kilo kaybını sağlayacağını düşünüyorum. Diyet listeleri bölümünde kendine uygun olanı seçebilirsin. Kolay gelsin.... :16:

ben yaş ilerledikçe bünyemin yağ depolamaya dahada yatkınlaştığını hissediyorum artık...yediklerim 3 yıl önce neyse o..iştahta aynı harekette aynı....o zaman kilo almazken şimdi çoştum resmen:-((( her zaman bol su içerim 3 litrenin üzerine bile çıkıyorum bazen...yediklerimede ne kadar dikkat etsemde bir yerde kaçıyor... kk dan bir 5 günde 5 kiloyu yaptım belki sonrasında daha dikkatli olsaydım almazdım ama benim hırsa ve cesarete ihityacım var sanırım

merhaba

konu dikkatimi çekti. hatrı sayılır bir miktarda kilo vermiş biri olarak tavsiyelerim olacak.

öncelikle hızla verilen kilo daha büyük bir hızla geri gelir. keşke gerçekten 5 günde 5 kilo vermek mümkün olsaydı :)

kalıcı kilo vermek istiyosan öncelikle spor yapmalısın. bu pek işimize gelmiyo ama gerçekten kaslarını güçlendirip yağlarını eritmek için günde en az 40 dk spor şart.

bunun yanında da beslenmene dikkat etmen gerek. diyet yapmaya değil beslenme tarzını değiştirmeye ihtiyacın var. öncelikle karbonhidratlı gıdaları en aza indirip sağlıklı besinlere ağırlık vermelisin.

merhaba

konu dikkatimi çekti. hatrı sayılır bir miktarda kilo vermiş biri olarak tavsiyelerim olacak.

öncelikle hızla verilen kilo daha büyük bir hızla geri gelir. keşke gerçekten 5 günde 5 kilo vermek mümkün olsaydı :)

kalıcı kilo vermek istiyosan öncelikle spor yapmalısın. bu pek işimize gelmiyo ama gerçekten kaslarını güçlendirip yağlarını eritmek için günde en az 40 dk spor şart.

bunun yanında da beslenmene dikkat etmen gerek. diyet yapmaya değil beslenme tarzını değiştirmeye ihtiyacın var. öncelikle karbonhidratlı gıdaları en aza indirip sağlıklı besinlere ağırlık vermelisin.

tavsiyeleriniz gerçekten benim için çok önemli...evde kondisyon bisikleti var günlük 15 dk kullanmaya başladım birkaç gündür...önce yaptığım ev işinin hareket açısından yeterli olduğunu düşünürdüm hep:-(( ama düzenli bir spor şart..o zaman bisikleti bu akşamdan itibaren 40 dk çıkaracağım söz olsun...karbonhidrat konusunda gerçekten dikkatliyim ekmek pilav vs tüketimimi azalttım iyice...ama şu ev gezmeleri beni mahvediyor...artık ne kimseyi evime çağırmak istiyorum ne de kimseye gitmek istiyorum çünkü yenilen içilen tüm emeğimi boşa çıkarıyor..normalde eve kola sokmam ama bir yere gittiğimde yok diyemiyorum veya evde mutfakta mı var ayaklarım mutfağa doğru kayıyo:-(((( off ya erkek olsam ne güzel olurdu adamların kilo diye derdi yok ne rahatlar ya:-(((

canım bende ayça kayanın 1 haftada 3bucuk kilo diyetini yaptım ilk 1 hafta gercekten 3 kilo verdim sonrasında zorlandım bıraktım, bi baktımki kendimi salıyorum 1 bucuk kilo fln almısım. Dur dedim kendime suan gene ayça kayanın o diyetine basladım 3 kilo daha vermek amacım insallah amacıma ulasırım. Bakk diyetin bittiği zamanlarda o menüye uyma ama yağı unu şekeri tuzu çıkar hayatından cok dikkat et tuzsuz salata, sekersiz cay bunlara alıstır kendini formunu korur yani..

ama bu çok tipik bir mevzu şekerim. hızlı bir şekilde kilo veren kimsede kilolarını geri almadığını görmedim. işin kötüsü 10 kilo verdin, verdim diye rahatladın yemek stilini değiştirdin sonra bir bakmışsın 15 kilo olarak geri almışsın, sonra yine diyet yine kilo kaybı böyle devam ediyor. türkiye den en tipik örneği Sibel Can'dır

canım bende ayça kayanın 1 haftada 3bucuk kilo diyetini yaptım ilk 1 hafta gercekten 3 kilo verdim sonrasında zorlandım bıraktım, bi baktımki kendimi salıyorum 1 bucuk kilo fln almısım. Dur dedim kendime suan gene ayça kayanın o diyetine basladım 3 kilo daha vermek amacım insallah amacıma ulasırım. Bakk diyetin bittiği zamanlarda o menüye uyma ama yağı unu şekeri tuzu çıkar hayatından cok dikkat et tuzsuz salata, sekersiz cay bunlara alıstır kendini formunu korur yani..

adet döneminde kilo verlmez denir hep onun için adetin bitmesini bekleyeceğim bende şu an onu denemeyi düşünüyorum ne yapayım..yoksa patlıycak kumaş pantolonlarım üzerimde:-((( geçen şubat ayında ayça kayanın bir ayda sekiz kilosunu yaptım 61 i geçmiştim o aralar..ve o kiloları asla geri almadım...ama hızlı kilo verilen diyetlerde maalesef alınması daha çabuk oluyormuş:-(((

ama bu çok tipik bir mevzu şekerim. hızlı bir şekilde kilo veren kimsede kilolarını geri almadığını görmedim. işin kötüsü 10 kilo verdin, verdim diye rahatladın yemek stilini değiştirdin sonra bir bakmışsın 15 kilo olarak geri almışsın, sonra yine diyet yine kilo kaybı böyle devam ediyor. türkiye den en tipik örneği Sibel Can'dır

gerçekten doğru bir tespit kadın her yaz kilo verir bir sonraki yıla gene aynı hatta dahada kilo almış olarak geri döner...şu aralar dikkatimi çeken hadise...nasıl incecik olmuş..bir yazda 68 den 50 ye inmiş maşallah

Aman diyorum, şok diyetlerden uzak durun, bir haftada 5 kilo su ve kas kaybı demektir. Bir kere yaparsınız bişey olmaz dersiniz bir daha yaparsınız sonuç ; bağışıklık sisteminiz çöker bu da sizi her türlü hastalığa açık hale getirir.

Kilo vermek sabır işi, geçtiğimiz hafta diyetisyene başladım. Sağlıklı yemeye çalışıyorum. İdeali hafta 1 kilo kaybetmek, buna göre ayarlayın diyetinizi. Bizim sorunumuz diyet yapmak, yemek yeme alışkanlığımızı değiştirmeden belli sürelerde sadece diyet yaptığımız için bu savaşta başarısız oluyoruz.

öncelikle herkesin kendine ait bir kilo kapasitesi vardır vücut asla o kilonun altına inemez veya çıkmaz eğer metabolizmanı bu şekilde zorlarsan vücudun tepki verir daha çok kilo alabilirsin boyum 1.65 diyosun ideal kilon ise minimum 55 maksimum 62 olmalı zaten sen bu aralığın içindesin seni rahatsız eden çıkıntıların için spor yaparak bölgesel incelmeyi denemelisin ;)

Back
X