- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 35
- Konu Sahibi meleknurdogan
Hamileyken 22 kilo almış olduktan sonra uzun süreler kilo veremedim sürekli kayinvalidemin gençsin hiç yakışıyor mu , yemek yeme ,az ye ,dikkat et , bunun gibi birdunya eleştirisine maruz kalıp (kendi de sisman) vermiş olduğum 25 kilodan sonra hasta gibisin sana olmamış yakışmamış zaten çok uzunsun sana gitmiyor un arasını bulamamak
bana gıcık kadın ne yapsam beğenmez ne desem yaranamam zaten bu durumun üstüne fıstık gibi olmuş halime bile mana bulması beni çok sinirlendiriyor..bişey demek istemiyorm sürekli boyumdan vuruyor.. halbuki ben zayıf falan da değilim normalim şuan .. bir kere öz yeğenini dile getirdim kız obezite hastası durumları çok iyi kaç kez ameliyat olsun dedim.. bebek duusnuyor ama hamilelik önermiyor doktoru ..sana ne diyor .. deli gibi zengin kızı .. o kızı onemsemiyorlar değil.bana konuştukları gibi konuşacaklar elinden tutup yol gostermiyorlar ... İstese bu ameliyatı gider yurt diisnda olur . Neden ona kimse bir şey demiyor bana takmış durumdalar evet hamilelikte çok kilo aldım yine de onun kadar değildim aynı boydayiz kızla sürekli mukayese yapıyorlar ..