Kilo verip hala şişman gözükmek.

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
18
41
Arkadaşlar ben 23 yaşındayım. Yaklaşık 20 kilo fazlam vardı.10 kilo kadar verdim ama sanki doğum yapmış kadın gibi hem çatlaklarım var hem de gobegim sarkık ve kötü duruyor. Halbuki sadece kilo aldım ve bu oldu. Coluga çocuğa karışmış biri gibi fiziğim oldu bu yaşımda :((( aynı durumda olanlar var mı? Ne yapmak lazım?

Diyeti sporla desteklemelisiniz.

Arkadaşlar ben 23 yaşındayım. Yaklaşık 20 kilo fazlam vardı.10 kilo kadar verdim ama sanki doğum yapmış kadın gibi hem çatlaklarım var hem de gobegim sarkık ve kötü duruyor. Halbuki sadece kilo aldım ve bu oldu. Coluga çocuğa karışmış biri gibi fiziğim oldu bu yaşımda :KK43:(( aynı durumda olanlar var mı? Ne yapmak lazım?
Spor da yapman lazım ama diyetle beraber..

Arkadaşlar ben 23 yaşındayım. Yaklaşık 20 kilo fazlam vardı.10 kilo kadar verdim ama sanki doğum yapmış kadın gibi hem çatlaklarım var hem de gobegim sarkık ve kötü duruyor. Halbuki sadece kilo aldım ve bu oldu. Coluga çocuğa karışmış biri gibi fiziğim oldu bu yaşımda :KK43:(( aynı durumda olanlar var mı? Ne yapmak lazım?
Sporsuz ve sağlıksız kilo verdiğin için öyle olmuştur yoksa imkansız.
Spor yapman gerek

10 kilo verip göbeğinizin sarkması bana çok farklı geldi. Daha önce de çok kilo alıp verdiniz mi?

Spor ,çok spor başka türlü düzelmez

Ben daha fena durumdayım
30 kilo verdim ama gören ancak 10 kilo vermişsindir diyor
Hala şişman duruyorum

muhtemelen hayatı boyunca spor yapmamıştır. karın kasları çok zayıftır.
Evet, yürüyüş bile yapmıyorum neredeyse. Ama goguslerim ve gobegim sarkık. Spor yapsam da göğsüm duzelmez. En fazla göbek kısmım sıkılaşır.

Back
X