Kilo verip hala şişman gözükmek.

Evet, yürüyüş bile yapmıyorum neredeyse. Ama goguslerim ve gobegim sarkık. Spor yapsam da göğsüm duzelmez. En fazla göbek kısmım sıkılaşır.
Göğüslerin için küçültücü sutyen kullanabilirsin. Evet onlar toparlanmaz ama yine de göğüs bölgesini çalıştıran egzersizler yaptığında memeleri tutan bağ kasları gerilecektir. Bunu sporcu bir bayandan duymuştum mantıklı gelmişti

Evet, yürüyüş bile yapmıyorum neredeyse. Ama goguslerim ve gobegim sarkık. Spor yapsam da göğsüm duzelmez. En fazla göbek kısmım sıkılaşır.

Yuruyus bile yapmiyorsunuz ama sarkikliktan dert yaniyorsunuz. Saglikli fit bir vucut gokten zembille inmiyor ki caba sarfetmelisiniz. Saglikli bir diyet ve sporla desteklemelisiniz bunu. Daha yasiniz 23 ayrica hadi 40 50 olsaniz sıkılastirmak daha zorlasabilirdi. Gogusler icinde farkli egzersizler var ama siz bu tembellikle verdiklerinizi de geri alirsiniz.

Göğüslerin için küçültücü sutyen kullanabilirsin. Evet onlar toparlanmaz ama yine de göğüs bölgesini çalıştıran egzersizler yaptığında memeleri tutan bağ kasları gerilecektir. Bunu sporcu bir bayandan duymuştum mantıklı gelmişti
Teşekkürler :)

Yuruyus bile yapmiyorsunuz ama sarkikliktan dert yaniyorsunuz. Saglikli fit bir vucut gokten zembille inmiyor ki caba sarfetmelisiniz. Saglikli bir diyet ve sporla desteklemelisiniz bunu. Daha yasiniz 23 ayrica hadi 40 50 olsaniz sıkılastirmak daha zorlasabilirdi. Gogusler icinde farkli egzersizler var ama siz bu tembellikle verdiklerinizi de geri alirsiniz.
Ya demeyin öyle Allah korusun yine obez olmak istemem. Hareket edeceğiz ve spor yapacağım ama fırsat bulamadığımdan yapamadım.

Spor yapmadan verilen kilodan pek hayır gelmez...
2-3 kilo fazlan olsa neyse ama 20 kilodan bahsediyorsun, derin o boşluğu nasıl dolduracak
Giden yağların yerini kasla doldurman lazım.

Düzelir
Göğüs dediğin de yağdan ibaret
Küçülebilirler, doğru ama sıkılaşırlar

Düzelir
Göğüs dediğin de yağdan ibaret
Küçülebilirler, doğru ama sıkılaşırlar
Goguslerim fazla büyük, çok fark edeceğini zannetmiyorum. 90 takıyorum genelde. Değişen bir şey olmaz gibi. Olsa da az olur.

Goguslerim fazla büyük, çok fark edeceğini zannetmiyorum. 90 takıyorum genelde. Değişen bir şey olmaz gibi. Olsa da az olur.

Bir kısmı genetik tabii ama değişim olur, çünkü yağ topağı göğüslerimiz :D
Ayrıca 79.8 dim ben başladığımda ve 200 gram daha alsam obez sayılıyordum gel bizimle Jillian yap baya sıkılaştırıyor :D

Spor yapmadan verilen kilodan pek hayır gelmez...
2-3 kilo fazlan olsa neyse ama 20 kilodan bahsediyorsun, derin o boşluğu nasıl dolduracak
Giden yağların yerini kasla doldurman lazım.
Spor yapmadan verdim ama çok da sağlıksız beslenmiyorum. Şekeri azaltinca 10 kilo 1 senede gitti. O yüzden pek de sağlıksız vermedim bence.

Ya onu demek istemedim. Yanlış anlaşılmasın. Hani doğum yapınca çatlak ve sarkık göbek oluyor ya. Ondan dedim. Yoksa çocuğu olup incecik olanlar da var.

O benim tatlim :KK52:
Iki cocuktan sonra diyet yapmadim ama saglikli beslenerek ve spor yaparak inceldim, tabiki sarkik göbek taniminin icine giriyorum, karin kaslarim yirtildi, sarkmasa da birsey yiyince bagirsaklarim sisiyor ve göbek cikiyor.
Emzirme döneminden sonra evet gögüslerim bozuldu, simdi toparliyor cok sükür.
Sana gelince platese basla, haftada en az dört gün kardiyo yap.
Platesin seni nasil sikilastiracagini anlatamam, öyle etkili bir yöntem.
en gec iki haftada farki görebilecek kadar.
spor cok ama cok önemli, bu yasta sarkamazsin, yani sarkmak icin enkra bir cabasizligin olmali.
Harekete gecince en kisa sürede toparlarsin.
Üzülme bos yere hemen spora basla.

Bir kısmı genetik tabii ama değişim olur, çünkü yağ topağı göğüslerimiz :D
Ayrıca 79.8 dim ben başladığımda ve 200 gram daha alsam obez sayılıyordum gel bizimle Jillian yap baya sıkılaştırıyor :D
Uygun bir zaman bulduğumda hemen yapacağım spor. Özellikle bir şey yediğimde bir anda davul gibi olan göbeğimden gına geldi 😒

O benim tatlim :KK52:
Iki cocuktan sonra diyet yapmadim ama saglikli beslenerek ve spor yaparak inceldim, tabiki sarkik göbek taniminin icine giriyorum, karin kaslarim yirtildi, sarkmasa da birsey yiyince bagirsaklarim sisiyor ve göbek cikiyor.
Emzirme döneminden sonra evet gögüslerim bozuldu, simdi toparliyor cok sükür.
Sana gelince platese basla, haftada en az dört gün kardiyo yap.
Platesin seni nasil sikilastiracagini anlatamam, öyle etkili bir yöntem.
en gec iki haftada farki görebilecek kadar.
spor cok ama cok önemli, bu yasta sarkamazsin, yani sarkmak icin enkra bir cabasizligin olmali.
Harekete gecince en kisa sürede toparlarsin.
Üzülme bos yere hemen spora basla.
Bahsettiğiniz her şey bana da oluyor. Mesela bir şeyler yiyorum. Az bile yiyince davul gibi sisiyor. Çok kötü hissediyorum. Sanki hamile göbeği gibi duruyor aynaya bakınca. Bu durumlar canımı sıktı. Spor en etkili yöntem bu çok doğru

Bahsettiğiniz her şey bana da oluyor. Mesela bir şeyler yiyorum. Az bile yiyince davul gibi sisiyor. Çok kötü hissediyorum. Sanki hamile göbeği gibi duruyor aynaya bakınca. Bu durumlar canımı sıktı. Spor en etkili yöntem bu çok doğru

Mekik cekerek sen bu problemden kurtulabilirsin ama, benim ise ameliyat olmam lazim. Sanslisin yani.
Oradaki kaslari bir kuvvetlendir, hatta ciksin bir kaslar görelim.
Ben istedigim kadar mekik cekeyim yirtik kas yirtik kastir, ama diktirince göbek sovu yapmazsam bana da tatlialirim demesinler :KK49:
Inan senin isin daha kolay, bebim gibi ameliyat masasina yatmak zorunda degilsin, taparlanin ulen diyeceksin hizaya gelecek o karin kaslari

Back
X