Ah işte o rahatlamadan sonra kilo verdim diye salıyorum ...Çok sıkı diyetler yapmayın esnek olsun
öğlen çok yerseniz akşam az yiyin
ve yürüyüş yapın
diyet sonrası kilo korumak içinde epey zaman devam etmek gerekiyor
hedefime ulaştım deyip yerseniz tekrar kilo alırsınız
Şimdi başardım yine başarırım diyoruz aman sonrada yaparım deyip yiyoruzAh işte o rahatlamadan sonra kilo verdim diye salıyorum ...Bu bnm için
Cnm ya ,bna karatay okadar iyi gelmiştiki ...piko var B'nde ,,kişilerim azalmıştı ...hafiflemiştim ,enerjim yerıne gelmişti ,ama saldım sonra ..galiba bnm beynim aldığım kararlara reste atıyor aradaDiyet yapma. Beslenme şekli oluştur. Bende de aynı sorun var.
Kısmetse yarın gerçek anlamda zararlı yiyecekleri çıkarıyorum hayatımdan. Spora başlıyorum. Ama diyet yapmayacağım. O diyetler mahvetti beni, verdim verdim geri aldım.
Beslenme şeklin yanlış demekki benim gibi. Onu düzeltmen lazım.
Yok canım 20gün içinde değil20 günde 8 kılo almak ıçın ne yedin çok merak ettim..
Aynen canım ya ...bide nasıl üzüldüm sonrasında ,nasıl verdim nasıl aldım anlamadımYavas yavas zayiflarsaniz boyle bir anda almazsiniz. Hizli verilen kilo,hizla aliniyor :)
Şekerli şeyler yiyorum ama ,cips ,kola falan yemıyorum ...diyetısyenlerı sevmiyorumbenDiyet yapamam asla yemeedikçe daha çok yiyesim gelir
sekeri kolayi cips azaltman faydali olabilir belki.ama once bir diyetisyen e git tahlil yaptım belki hormonal bir sorun vardır kilo almaya sebep?
Cnm 1,60boyundayımBoyunuz kaç ?
Psikolojik destek almayı deneyinAynen başlıktaki gibi kızlar ..binbir emekle kilo verdım yazın 86 dan 77kilo ya düştüm ..karatay diyetıyle .
Amma velakiinn hopp ,bi 20günklük tatil ,yeme düzeninin değişmesi +iştahımın açılması ...derken 85im şimdi ...ne kadar karar versemde tekrar başlayamıyorum diyete ...
Iyice kendimi saldım ,ozaman aldığım kıyafetler artık olmuyortekrar başlamaya üşeniyormuyum ,cesaretimmi yok ,bilmiyorum ama dağıttım iyice ...ne evi toplayanım nede kpss ye çalışadım var (yenı başladım gibi ...istikrarlı değilim )
Benim sorunum galiba ertelemek ...habire erteliyorum herşeyi ve bundada birtürlü vazgeçemiyorum
Eminim içinizde benden daha düzenli ,kararlı ,istikrarlı arkadaşlar vardır ...
Bana verebileceğiniz tavsiyeleri bekliyorumşimdiden çoook sağolun
Psikolojik destek almayı deneyin
Aklın yolu birdirolur Ben de şuan bunu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?