Kilo verip verip ..hoooppp tekrar geri alıyorum :(

Leslie Sansone videolarını indirin.Mil mil ilerleyeceksiniz.İlk mil 20,2. mil 30,3.mil 45 dk sürüyor.
Zorlayıcı hiçbir hareket yok.
Ekmek yiyeceksiniz ama çavdar,kepek vs...Dönüşümlü...Sürekli aynısını yemeyin.
Tatlı isteğiniz olursa yoğurda biraz tarçın serpin.Ara öğün olarak yiyebilirsiniz.
Emin olun bıçak gibi kesecektir o isteği.Denedim ve faydasını gördüm.
Haftada bir gün kaçamağınız olsun.Ama abartmayın.
Aslında kilo vermek kolay.Her şeyden yiyeceksiniz ama porsiyonlar küçük olacak.
Ben bu şekilde 4 ayda 6 kilo verdim geri de almadım şükür.
Sevda ne kadar sabırlısınız ...galiba çok kilom olduğu için ben çok sabırsızım ...leslie gerçekten güzel ..kilo verdiğim donemde yapmıştım ..sonraları sıkılıp bıraktım
Hemen verilse keşke ..yav şu kilolu Halim'den sıkıldım iyicene :KK43::KK61:

Sevda ne kadar sabırlısınız ...galiba çok kilom olduğu için ben çok sabırsızım ...leslie gerçekten güzel ..kilo verdiğim donemde yapmıştım ..sonraları sıkılıp bıraktım
Hemen verilse keşke ..yav şu kilolu Halim'den sıkıldım iyicene :KK43::KK61:

Biraz da hırslıyım. :) Diyet topiklerine katılırsanız motive olursunuz.
89 kilodan 60 kiloya inen arkadaşlarımız oldu.
Başarırsınız,yeter ki isteyin.

Boyuna göre kilon çok
Herkesin kemik yapısı farklı ama yinede fazla
Sen diyetlerle su kaybediyosun sanırım
Doktora git kilo yapan ve vermeni engelleyen bisürü sebep olabilir
Cnm kan tahlilinde herşey normal çıktı ...ben hemen kapılıp diyete başlıyorum kısa süredede veriyorum yapınca ..ama bi depresyon ,can sıkıntısı ...bide bakmışm kilo almışım yani

Biraz da hırslıyım. :) Diyet topiklerine katılırsanız motive olursunuz.
89 kilodan 60 kiloya inen arkadaşlarımız oldu.
Başarırsınız,yeter ki isteyin.
Evet seni biliyorum cnm ,kpss topiğinden ...hırslısın :nazar:Ah keşke B'nde öyle olsam
Bi ara katıldım o topiklerde ama bi buhran anında bıraktım ;)kpss den sonra depresyona girdim resmen :KK31:

bence diyetle uğraşmayın .
size kilo aldıran şeyleri tespit edin ve onlardan yavaş yavaş kurtulmaya çalışın o zaman zaten kilo almazsınız .
ben bir ara abur cuburu kesmiştim , ozamanlar baya bir kilo vermiştim , ama bu aralar yine abur cubur yemeye başladım ,yalnız eskisi kadar tat almıyorum abur cuburdan o da ayrı bir şey , yani damak tadım biraz da olsa değişti :) ama çikolatadan hiç vazgeçemiyorum puff
bence siz iradenizi nasıl güçlendirebileceğinize odaklanın o zaman tüm sorunlarınız hallolunur .

Cnm kan tahlilinde herşey normal çıktı ...ben hemen kapılıp diyete başlıyorum kısa süredede veriyorum yapınca ..ama bi depresyon ,can sıkıntısı ...bide bakmışm kilo almışım yani

Bak ben 1.65im çok zayıfken birden kilo almaya başladım tekbir kıyafetim bile olmamaya başladı
42 kilodan 70e kadar çıktım 2 senede
Bi kot beğendim eski bedenimde aldım
Buna sığana kadar huzur yok bana dedim

Zayıfladımda sonra pco olduğumu öğrendim Dr kilonu koru dikkat et dedi

42-45 arası gelip gidiyorum

Yaptıklarımı sayıyım

Ekmeği hayatımdan çıkarttım sadece kurufasulywyle yiyorum

Gece yemek yemeyi bıraktım
Kola 2,5 lt içiyodum haliyle su içmiyodum
Su içmeye başladım günde 3lt kadar

Servis tabağını alıp herşeyden 1-2kaşık koyuyorum gözüm doyunca karnımda doyuyo

Tarçın tatlı ve iştahı kesmek için birebir

Çok delirdiğim zaman kokladım çikolatayı

Ve hareketlerimi arttırdım su mu içicem yarım bardak dokdurup gidip oturuyorum sonra gidip yarım bardak daha

Ve hergün enaz 2 saat yürüdüm
Sabah 1 akşam 1

Türk kahvesi de açlığı gidermekte ve tokluk hissinde birebir
Sabah aç karna şekersiz

bence diyetle uğraşmayın .
size kilo aldıran şeyleri tespit edin ve onlardan yavaş yavaş kurtulmaya çalışın o zaman zaten kilo almazsınız .
ben bir ara abur cuburu kesmiştim , ozamanlar baya bir kilo vermiştim , ama bu aralar yine abur cubur yemeye başladım ,yalnız eskisi kadar tat almıyorum abur cuburdan o da ayrı bir şey , yani damak tadım biraz da olsa değişti :) ama çikolatadan hiç vazgeçemiyorum puff
bence siz iradenizi nasıl güçlendirebileceğinize odaklanın o zaman tüm sorunlarınız hallolunur .
Aslında şeker ve ekmeği hayattan çıkarına otamatikmen verıyırsun kilo ...bende inş bugün kendimi ikna edersem yarın sabah kahvaltısı ile başlıyorum sağlıklı beslenmeye ..

Bak ben 1.65im çok zayıfken birden kilo almaya başladım tekbir kıyafetim bile olmamaya başladı
42 kilodan 70e kadar çıktım 2 senede
Bi kot beğendim eski bedenimde aldım
Buna sığana kadar huzur yok bana dedim

Zayıfladımda sonra pco olduğumu öğrendim Dr kilonu koru dikkat et dedi

42-45 arası gelip gidiyorum

Yaptıklarımı sayıyım

Ekmeği hayatımdan çıkarttım sadece kurufasulywyle yiyorum

Gece yemek yemeyi bıraktım
Kola 2,5 lt içiyodum haliyle su içmiyodum
Su içmeye başladım günde 3lt kadar

Servis tabağını alıp herşeyden 1-2kaşık koyuyorum gözüm doyunca karnımda doyuyo

Tarçın tatlı ve iştahı kesmek için birebir

Çok delirdiğim zaman kokladım çikolatayı

Ve hareketlerimi arttırdım su mu içicem yarım bardak dokdurup gidip oturuyorum sonra gidip yarım bardak daha

Ve hergün enaz 2 saat yürüdüm
Sabah 1 akşam 1

Türk kahvesi de açlığı gidermekte ve tokluk hissinde birebir
Sabah aç karna şekersiz
Bendede pko var ..ve bişiy diyimmi kilo verdiğim süreçte ekmek ve şekerli hayatımdan çıkarmıştım ...bna okadar iyi geldiği ,sağlığım düzeldi ,daha enerjik tim ,hafifledim ..
Bende başlıyacağım tekrar karatay tarzına
Mesajınız için çok sağolun ,tarçını dikkate alıcam
Ayrıca tebrik ederim ..ne güzel vermişsiniz kilo

Son zamanlarda ben de diyet yaptım yapmaya çalıştım diyeyim gastritim var çünkü .sitenin diyet sayfaları çok iyi bilgiler var ayrıca zencefil yeşil çay karabiber acı biber tarçınlı yoğurtta yardımcı diyorlar :) Yağlarınızı eritmeniz gerekiyor onlarda sporla gidiyor .Yürüyüş yapın mesela markete falan gideceginiz zaman 20 dk lık yürüyüş yapın her gün hergün faydasını görürsünüz :)

Kızlar ben tekrar diyete başlamaya karar verdim ...inş kahvaltıyla birazdan başlıcam ;)

Back
X