• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO VERİYORUM,MUTLU OLUYORUM:)

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.661
7.376
398
Bursa
Günaydın:)
Güzel bir gün, güzel bir başlangıç olması dileğiyle,yeniden başlıyorum.
Nerdeyse bir buçuk yıl geçti, vücudum beşli rakamları unuttu.67 _64 kg arası gidip geliyorum.gecen ay en son çare diyetisyen gittim.ilk haftanın çok başarılı geçti.ac kalmadan sağlıklı kilo vermek çok güzeldi.Ancak kontrolün olacağı ikinci hafta malesef olmadı.iki haftalık diyetisyen maceram da böylece bitmiş oldu.
Elimde listem var.zaten genel olarak bu şekilde,hatta daha da az besleniyorum.ama gece atıştırmalari,kilo vermemi engelliyor.aksine 3 kg al ver kodundan bir türlü çıkamıyorum buyüzden.tahlillerimi de, yaptırdım geçen ay.d vitamini eksikliği çıktı.aile hekimi takviyeye gerek olmadığını,diyetisyen de takviye almam gerektiğini söyledi.diyetisyen kilo alma,yaşadığım yeme ataklarına bunun sebep olduğunu söyledi.yani biraz kafam karıştı bu konuda.
Evet gelelim guncelimize
Boyum:1.59 cm
Kilom:65.8 kg
Geçen ay 63.4kg yıl görmüştüm oysa.
Evet sloganimiz,
KİLO VERİYORUM MUTLU OLUYORUM:)

Bu sabah güne
0.400 ml su içerek başladım.
Kahvaltı,
İki dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Bir yumurta
Bir zeytin
Domates, salatalık
Ve çay içtim.
Diyetisyen 5 zeytin vermişti.kahvalti listesi bu şekilde.yumurta yemezsem peynir 3 dilim veriyor.

Slm aynı bende bunları yaşıyorum 64-67 arası sürekli gidip geliyorum bir türlü motive olup devam edemiyorum tam başlıyorum bir davet falan herşeyi alt üst ediyor birde gayet iyisin ne diyeti diyenler de olunca gelde zayıfla :)
Bu sabah bende 64.7 kg çıktım
Dün aç kaldım vaktim olmadı yemek yemeye büyük ihtimal ondan normalde 65 civarı çıkıyordum
Takip edeceğim seni inşallah şeytanın bacağını kırarız ;)

Slm aynı bende bunları yaşıyorum 64-67 arası sürekli gidip geliyorum bir türlü motive olup devam edemiyorum tam başlıyorum bir davet falan herşeyi alt üst ediyor birde gayet iyisin ne diyeti diyenler de olunca gelde zayıfla :)
Bu sabah bende 64.7 kg çıktım
Dün aç kaldım vaktim olmadı yemek yemeye büyük ihtimal ondan normalde 65 civarı çıkıyordum
Takip edeceğim seni inşallah şeytanın bacağını kırarız :KK66:
Selam:KK54:hosgeldin.
Şu motivasyonu ben de bir türlü saglayamiyorum.gunu gayet güzel geçirip,gece atıştırmalari bütün emeklerimi boşa çıkartıyor.
Bu defa çok büyük hedef koymayacagim .bir de bunu deneyeceğim.
Aldığın iltifatlar boyunla alakalı olabilir mi.boyun uzunsa kilo fazla göster Mez.:KK48:
Sevinirim ,her zaman beklerim.destek oluruz
:KK5:

Evet,akşam yemeğini de erkenden yedim bugün.
Fırında palamut
Salata
Bundan sonra su içmeye devam.

Bu sabah güne 65.6 kg ile başladım.
Sabah,
İki fincan ıhlamur
Kahvaltı,
İki dilim tam buğday ekmeği
Bir yumurta
Bir dilim peynir
Domates, salatalık
Çay