kilo verme çabalarım :)

belce_huma

az anlamak :) ters anlamaktan iyidir :D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
8
1
34
herkese merhaba < kilolarımla başm hep dertteydi. tartıya hiç çıkmazdm. en son 70 lerdeydim tartıya cıkmayalı okadar uzun zaman olmuşki :KK70: en son cıktıgımda 93 geldm 80 leri atlamışım :KK70: kendi kendime yediklerimi kıstım kendi çabalarımla 78 e düştüm şimdi rus diyeti yapıyorum 6. günüm ve 1 kilo verebildim sizce normal mi ? benle aynanda teyzem ve kızı başladı onlar 4 verdiler. takıldı desem o durma döneminide gecirdim biliyorum. sizlerden ricam deneyimli bayanlar yazarsa sevinirim. yaptgnz diyeti ne kadar sürede kaç kilo verdiğinizi yazın :)) 15 martta kuzenmin düğünü var hiç bir kıyafet yakışmıyor :KK43:(( şimdiden teşekkürler

herkese merhaba < kilolarımla başm hep dertteydi. tartıya hiç çıkmazdm. en son 70 lerdeydim tartıya cıkmayalı okadar uzun zaman olmuşki :KK70: en son cıktıgımda 93 geldm 80 leri atlamışım :KK70: kendi kendime yediklerimi kıstım kendi çabalarımla 78 e düştüm şimdi rus diyeti yapıyorum 6. günüm ve 1 kilo verebildim sizce normal mi ? benle aynanda teyzem ve kızı başladı onlar 4 verdiler. takıldı desem o durma döneminide gecirdim biliyorum. sizlerden ricam deneyimli bayanlar yazarsa sevinirim. yaptgnz diyeti ne kadar sürede kaç kilo verdiğinizi yazın :)) 15 martta kuzenmin düğünü var hiç bir kıyafet yakışmıyor :KK43:(( şimdiden teşekkürler
şok diyet senin vücuduna yaramamış bence
boyun kaç canım
senin ona göre öneri sunuyım

boyum 1.61 şuan 78 kiloyum ve ne yaparsam yapim gr düşmüyorum
aslında zamanın kalmamış ama
rus diyeti falan uzak durmalısın bence
şöyle başla 3 gün protein ye yada 4 gün ödemi at sonra kalan hafta gününde
normal şeylerden ama az ye
günde 1 2 saat tempolu yürüyüş yap
fazla vermesende kıvrımların artar sıkılışırsın canım

aslında zamanın kalmamış ama
rus diyeti falan uzak durmalısın bence
şöyle başla 3 gün protein ye yada 4 gün ödemi at sonra kalan hafta gününde
normal şeylerden ama az ye
günde 1 2 saat tempolu yürüyüş yap
fazla vermesende kıvrımların artar sıkılışırsın canım
protein diyeti olarak hangisini yapsam tavsiyebn varmı? ilgin için tşk ederim. patates diyetimi yapsam acaba ?

bu arada benim 2 yaşında kızım var aynı zamanda işyerim var iş ev derken yürüyüş mümkün değil yapamıyorum ama evde oryantal oynamayaı düşünüyorum anca onu yapabilirim :KK70:

bu arada benim 2 yaşında kızım var aynı zamanda işyerim var iş ev derken yürüyüş mümkün değil yapamıyorum ama evde oryantal oynamayaı düşünüyorum anca onu yapabilirim :KK70:
yap canım yapabildiğin kadar yap
biraz sıkılaşırsın kızınada tak bi zil döktürün ohhhh
allah bağışlasın dediğim gibi yap yeme düzeinin

yap canım yapabildiğin kadar yap
biraz sıkılaşırsın kızınada tak bi zil döktürün ohhhh
allah bağışlasın dediğim gibi yap yeme düzeinin
hadi bakim bu gün bşladım :KK70: hayırlısı kızımla zilleri takıp oynayacaz :KK70:

X