kilo verme hikayem

izmirli___

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1
0
1
27
merhaba arkadaşlar, sizlere yaptığım diyeti ve kaç kilo verdiğimi anlatacağım :halay:
ben 17 yaşındayken tam olarak 101 kiloydum artık hangi mağazaya girsem hiçbir şey olmuyordu lisede oturduğumda sıradan çıtır çıtır sesler geliyordu okulun en şişmanı bendim sanırım pantolon bedenim 52,üst bedenim ise 3xl idi.boyum ise 1,60 düşünün artık yuvarlanan bir pilates topuna benziyordum :KK61:
sonra bir çocuğa aşık oldum ve etrafında gezen kızlara baktıkça moralim bozuluyordu ben neden öyle değilim diye sürekli düşünüyordum sonra kendimce bir diyete başladım
ve tam 3 ayda 101den 79a düştüm pantolon bedenim 46 üst bedenim ise xl oldu ve birkaç ay ara verdim ve verdiğim kilonun her gün abur cubur yememe rağmen sadece 2 kilosunu geri aldım ve şuan 81 kiloyum ve yeniden başlamaya karar verdim size hafta hafta ne yediklerimi yazacağım tabi bu sitede daha yeniyim ama olsun :KK35: şuan ki hedefim 69 ve 5 temmuza kadar vermem gerekiyor bu arada sakın zayıflayacağım diye kendinizi yemekten kesmeyin az yiyin ama mutlaka midenize bir şey girsin aç kalmakla zayıflanmaz:KK43::KK43:

Back