Kilo verme serüvenini yazmaya karar verdim

Bayann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
5
0
36
45
Selam kızlar. Oldum olası kilolu bir kız idim. Şimdi orta yaşların tam ortasında 37 yaşındayım. Bu "tombiş" hale bir son vermek için 3 ayı kapsayacak bir programa kendimi oturtmaya karar verdim.
Pko hastası ( polis kestik over) olduğum için her Pko hastasının başının belası kilolara bye bye demek için bugün adım attım.

Beslenme düzenim daima besin piramidinden olmuştur.
Oldukça sağlıklı beslenen bir Pko lu olmama rağmen ki çok da hareketlilik ( burcum ikizler ) size kendi kilo verm4 serüvenimi yazmaya karar verdim.
7 günlük planla hareketi kapsayan bu plana yaşam programı adı verdim.
Kendimı "oyy catliycam artık " diyene kadar yememeye programliyarak ise başladım. Sabah yediğim 2 pogacayı 1 e indirmek ile işe başlıyorum. Sonra kendisini yemeyi terkedicem :)

Yani kendimi zorlamadan yediklerimi yarısını yiyerek bu plana başladım .
Boyum 160
Kilom 78
44 bedenim
Hedeflediğimiz kiloya inene dek yoğurt ayran ve peynir sofrada biraz daha az ve sık olarak yer bulacak.
Hadi bakalım

Çok güzel devam edin... Ancak konuyu yanlış yere actiniz sanırım. Burası BDV diyet bölümü değil :)

Pko derdin daniskası zaten her acayip şeyin kaynağı gibi

yarın 1 hafta olacak bendeki değişmleri özet geçiyorum 1 hafta da 1 kg kaybettim :) işstah aıklığı minimuma indi ve dahası uyku düzenim de sanırım rayına giriyor.. daha ayrıntıları birazdan yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…