Kilo vermek için bir not..vedee kilo vermek isteyen 2-3 arkadas arıyorum :)

merymelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
364
2
68
İstanbul
Kilo verme programına başlandığında yapılan en büyük yanlışlardan biri sürekli tartılmaktır. Hergün hatta gün içinde 2-3 kere tartıya çıkanlar vardır. İstediğiniz o mucizevi düşüşü göremedikçe umutsuzluğa kapılırsınız. Kilo verme programına başladığınızda vücut kendini korumaya almak için başlangıçta direnç göstererek bir kaç kilo daha almanızı bile sağlayabilir. Bu çok normaldir, hemen umutsuzluğa kapılıp kendinizi demotive etmeyin. Yapmanız gereken şey en fazla ayda bir tartılmaktır. ( kadınlar için bu zamanlama adet görme zamanlarının sonunda olmalıdır) evet ben bunu daha önceden duymuştum araştırıp sizlerle paylaşmak istedim :6: bu arada şuan kilom 61 hedef 50.daha önce 50ye ulasmaya çalıştım ama kekler,börekler derken kilo aldım :27: simdi 11 kilo vermek kolaymı..benimle birlikte deneyimlerini paylaşmak isteyenleri beklerim. yarın başlıyorummm :ssz::1:

Kilo verme programına başlandığında yapılan en büyük yanlışlardan biri sürekli tartılmaktır. Hergün hatta gün içinde 2-3 kere tartıya çıkanlar vardır. İstediğiniz o mucizevi düşüşü göremedikçe umutsuzluğa kapılırsınız. Kilo verme programına başladığınızda vücut kendini korumaya almak için başlangıçta direnç göstererek bir kaç kilo daha almanızı bile sağlayabilir. Bu çok normaldir, hemen umutsuzluğa kapılıp kendinizi demotive etmeyin. Yapmanız gereken şey en fazla ayda bir tartılmaktır. ( kadınlar için bu zamanlama adet görme zamanlarının sonunda olmalıdır) evet ben bunu daha önceden duymuştum araştırıp sizlerle paylaşmak istedim :6: bu arada şuan kilom 61 hedef 50.daha önce 50ye ulasmaya çalıştım ama kekler,börekler derken kilo aldım :27: simdi 11 kilo vermek kolaymı..benimle birlikte deneyimlerini paylaşmak isteyenleri beklerim. yarın başlıyorummm :ssz::1:

bende bende 50 kılo olmk ıkstıyorum suan 69 gıbıyım:27::27::27::27:

veririz canım ya :1: ayda bir tartılmak gerekiyo bide az az sık sık yiyip spor yaptınmı iş bitiyo da işte.. :1::1: yarın az az sık sık yiyoruz 1 saat yürüş,spor yapıyoruz bitti işte :3:

merhaba bende 61 küsür kilodayim ve hedefim 50-49 gibi... Bende takip etmek isterim.. ama ayda bir tartilmak:1:

Mrb arkadaslar ben de katilmak istiyorum araniza...kac kilo oldugumu bilmiyorum...p.tesi tartilip yazarim buraya...ama hedefim 48 bunu biliyorum...daha oncesinde 64 ten 52 ye dusmeyi basarmistim...son iki aydir saldim...kilo aldim hissediyorum...sizlerle vermek istiyorum...

herkes hoşgeldi ozaman :1: bu arada şimdi kahvaltı ettim 1 yumurta,yaklaşık 1 çatal peynir,çeyrek domates yedim :44: sonra girdiğimde öğle,akşam ve ara öğünlerde ne yediğimide yazarım.tek sorun şu ki spor yapıcağım bir yer yok.1 hafta sonra spor salonuna gitmeye başlıcam haftada 2-3 gün, ama şimdi evde yaparım artık :32:

herkes hoşgeldi ozaman :1: bu arada şimdi kahvaltı ettim 1 yumurta,yaklaşık 1 çatal peynir,çeyrek domates yedim :44: sonra girdiğimde öğle,akşam ve ara öğünlerde ne yediğimide yazarım.tek sorun şu ki spor yapıcağım bir yer yok.1 hafta sonra spor salonuna gitmeye başlıcam haftada 2-3 gün, ama şimdi evde yaparım artık :32:

ben bugun fazla mı kacırdım n:D evde spor aletlerı dolu ama yapan kım :D

benim sabah canım hiç bişey çekmiyor sayılır.ama öğlen akşam iştahım bi açılıyorr :27: sporsuz yapacağım diyet çok işime yarar gibi gelmiyor ama napalım.haftaya sporada başlarız :21:

veririz canım ya :1: ayda bir tartılmak gerekiyo bide az az sık sık yiyip spor yaptınmı iş bitiyo da işte.. :1::1: yarın az az sık sık yiyoruz 1 saat yürüş,spor yapıyoruz bitti işte :3:

ben de sık sık tartılma taraftarı degılım...sık tartılmak benı hep umutsuzluga sürüklüyor...az verdıgımı gorsem bıle üzülüyorum heyecanım sevkım hevesım kırılıyor....hele de aldıgımı gorursem ıyıce kotu oluyom...o nedenle ben de ıkı haftada bır veya uc haftada bır tartılıyorum...her zaman bekledıgımden fazlasını vermıs olarak goruyom tartıda...mutlu oluyom...5 ten sonra bırsey yememek de cok etkılı kılo vermede...atvsıye ederım...bos mıdeyle yatıp bos mıdeyle kalkmak ınsanın kendısını hafıf hıssetmesıne neden oluyor...dolayısıyla tartıda da hafıf cıkıyoruz :)))

benim sabah canım hiç bişey çekmiyor sayılır.ama öğlen akşam iştahım bi açılıyorr :27: sporsuz yapacağım diyet çok işime yarar gibi gelmiyor ama napalım.haftaya sporada başlarız :21:

7 veya 8 gıbı erken kahvaltı yapınca benım de canım bırsey ıstemıyor...ben kendı adıma konusuyorum ben spor yapmadan en azından yuruyus yapmadan sadece dıyetle kılo veremıyorum...zaten vucudumuzun sarkmasını ıstemıyorsak sporsuz dıyet yapmamalıyız...en azından 1 saat yuruyelım gunde...ınanın cok sey fark edıyor...bol bol su ıcmeyı de unutmuyoruz...

Kızlar öncelikle diyetisyene gidip gerekli tahlillleri yaptırın kafamıza göre yaptıgımız rejimler fazla kilo olarak bize geri dönüyor malesef . en iyisi vucudumuza yag oranımıza göre belirlenen gıdaları tüketmek. benim kilo problemim yok suanda 51-50 gidip geliyor benim sorunum selülit :(( bugun spora basladım insallah hedeflerimize ulaşırız herkeslere kolay gelsin <3

Merhaba

öncelikle baslik sahibesine melek sanirim sormak istiyorum, ben baska bir grupta daha dahilim, orda ama haftada bir tartiliyoruz, sorun olur mu ki? Ama burdanda sizlerle paylasim yapmak isterim.

Merhaba,

Ben de su an 64 kiloyum ve 50 olmak istiyorum. 76-77 ile hamile kalip 96 ile doguma girdim. Dogumdan 6 ay sonra 79-80'de sabitlenen kilomdan Mayis 1'den beri diyet yaparak 64'e indim. Amacim yilbasina kadar 50 civarina dusmek. En son ortaokulda 50 kiloymusumdur-belki lise, o yuzden zor olacak ama basaracagim. Tekrar 70'ler degil 60'lari da gormek istemiyorum. Kilo sorununa insallah Allah'tan baska saglik problemi olmazsa son vermek istiyorum. Baska bebek de dusunuyorum o yuzden bu kilolarla hamile kalirsam tekrar ugrasacagim.

Hepimize kolay gelsin.

slm kızlar bende aranıza katılmak isterim doğum yaptığım için kilolarımdan dolayı aynaya bakmak bile istemiyorum eşimde sinir ediyor beni eskiden zayıfdın şimdi giydiklerin yakışmıyor diyince bende fena hırs yaptım anlayacağınız :19:
şuan kilom 60 eski kilom 53 dü ama ben 50 kiloya inmek istiyorum hedefim 10 kilo vermek eski kıyafetlerim olmuyor çünkü göbeğim deseniz 1 dünya :2: 3 gündür diyetteyim evde koşu bandımda var ama malum sıcaklardan yapılmıyo kışa hazırlık olur ancak dışarda yürümenin tadını hiçbişey vermiyor anlayacağınız 3 gündür diyetteyim ve 1 ay sonra tartılıcam ogünüde iple çekicem yarın ne yedim size burdan yazarım gitsin kilolar gelsin gülücükler :34:

merhaba ben de katılmak istiyorum doğum yapalı 1 yıl oldu ve 64 kiloyum hedefim 55 :) bugün başladım sabah 5 yemek kaşığı kornflakes ve süt haydi bismillah :)

mrb bnde geldim kızlar 2 ay önce baslamıstım diyete ama 20 gün filan bozdum arada :( yinede 12 kilo verdim su an 8 kilo daha vermek istiyorum bnde burdayım inş :)

kızlar 3 günde 1 kilom gitmiş bu benim için harika 59 oldum geriye kaldı 9 kilo 50 kilo bana yakışmaz ama sınırları zorlucam günde 1 saat yürüyorum akşam tavuk ve yoğurt ekmek yok artık protein ağırlıklı giitim yarın farklı birşey yerim dayanamadım tartıldım bidahaki tartılma günüm pazartesi hadi hayırlısı :)

kızlar diyetler nasıl gidiyor??? benim aynen devam yarın yürüyüşe de başlıyorum diyetisyene de yeniden başlıyorum iyi haberler verin de daha çok gaza geleyim :)

herkezten özür diliyorum valla :1: konuyu açıp kaçmışım gibi olmuş :27: şimdi diyet felan başlamadım daha.çünkü şimdi taşınıyoruz ev felan bakılıyor.ancak haftaya başlıyabilirim sanırım.siz devam edin haftaya dönücemm :1::1::1:

kizlar ben de geldim.benim seruven nisan13de basladi 77 kilo ile.ramazana kadar 59a ibdim ama aldim sanirsam simdi 3 gundur diyetteyim 61.5kilodayim ins. verebilirim kurbana kadar.ben leslie yapiyordum ama simdi icimden gelmiyor tesvik lazim.

Back
X