• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermek için tavsiye verir misiniz?

sozden_96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
40
9
98
28
Ben 72 kiloyum. Çevremdeki insanlar her ne kadar boyum uzun olduğu için kilomu göstermediğimi düşünseler de ben kendimi şişman hissediyorum :( (boyum 1.75) 2 yaş büyük olan ablamın benden daha zayıf olması da moralimi bozmuyor değil :( Hiç diyetisyene gitmedim aslında gitmeden de kilo verebileceğimi düşünüyorum ama biraz iradesizim galiba bu konuda. Yurtta kaldığım ve bilmediğim bir şehirde olduğum için yürüyüş yapma imkanım ya da odada egzersiz yapma gibi bir imkanım da yok. Sürekli canım abur cubur yemek istiyor. Sağlıklı da beslendiğim söylenemez; uykuya düşkün olduğum için genelde uykuyu kahvaltıya tercih ediyorum, öğle ve akşam yemekleri normal öğünler gibi oluyor. Asıl sorun olan öğün aralarında sürekli pasta çikolata gibi şeyler yemek istiyorum. Bunları azaltmak için kendimi engelleyebileceğime inanıyorum inşallah :) Yemekleri de azaltırsam kilo vermem için yeterli olur mu sizce? Bana ne yapabileceğim konusunda önerebileceğiniz şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim :) Şimdiden teşekkürler.. Bu arada hedef kilom 60 :)

yemek cok az yıcen sık sık yıcen.genelde sebze yıceksın.o kadar mantı börek dururken sen salata yıceksın ne sıkıcı.bende zayıflamaya calısıyorum cok zor.gercı ben 55 kıloyum hedef 50 kılo ama yok olmuyo gıtmıyo kılolar.genelde sulu seyler yemeyı tercıh edıceksın ve her ogunde bır yemek kasıgı yogurt yıceksın gobegı erıtıyo.hareket etcen bol bol.spor yuruyus vb.bırde bol su ıcıceksın ve yesıl cay ıcıceksın.

Bence boyuna göre öyle çok da kilon olduğu söylenemz. balık etli gibisin.. bence fazla sıkmadan sadece abur cuburu hayatından çıkar.. bol su iç.. birazda yürüyüş tamamdır..

Bence boyuna göre öyle çok da kilon olduğu söylenemz. balık etli gibisin.. bence fazla sıkmadan sadece abur cuburu hayatından çıkar.. bol su iç.. birazda yürüyüş tamamdır..
Evet vücut yapım öyle biraz da ama yine de zayıf olmak istiyorum :) Bu defa yapacağım inşallah :) Teşekkürler tavsiyeler için.

Canım aynı durumdayız. Ben de 72 kilo ile başladım 1 ay önce. Diyet yapmadım hiç. Porsiyonları küçülttüm. Birazda egzersiz falan şuan 68 kiloyum. Yavaş yavaş kendimi sıkmadan gidiyor kilolar :) bol su iç ve fast food, abur cuburdan uzak dur. Bitti bu kadar :)

Canım aynı durumdayız. Ben de 72 kilo ile başladım 1 ay önce. Diyet yapmadım hiç. Porsiyonları küçülttüm. Birazda egzersiz falan şuan 68 kiloyum. Yavaş yavaş kendimi sıkmadan gidiyor kilolar :) bol su iç ve fast food, abur cuburdan uzak dur. Bitti bu kadar :)
Peki hamur işi, pasta, börek yedin mi hiç ? :)

Peki hamur işi, pasta, börek yedin mi hiç ? :)

Ya bunlardan uzak kalmak istesem de okuduğum için her sabah poğaça ve çay kahvaltım oluyor :( komşular sürekli börek pasta getiriyor. Onları da yiyorum :D hatta bugün abarttım dünyanın böreğini yedim. Fakat egzersizlerimi yapıyorum. Çok kilo veremesem de 42 bedenken şuan 40 bile bol geliyor canım. Önemli olan spormuş gercekten. Ama artık daha çok hırs yaptım biraz yediklerime dikkat edeyim de 65 olayım diyorum :)

Merhabalar,

Bende hamile kaldığımda 104 kg dım... hamilelikte sadece 4 kg aldım.. doğum sonrası hemen gitti zaten bu kilo.. ancak emzirme gece uykusuzluk derken bir anda 120 kg gördüm gerçekten kötüydü sürekli yemek yemek istiyorum tatlı canım çekiyordu dur diyemiyordum.. ve karar verdim ameliyat olmaya yakın bir arkadaşım Dr. Faruk Öncel den bahsetti.. 4 ayda 40 kilo vermiş ve geride almamış kilolarını.. şaka gibi.. bende ameliyat olmaya çok sıcak bakmadığımdan denemek istedim sonuçta kaybedecek bir şey yoktu.. diğer doktor yöntemleri çok uzun vadeli olduğundan bir müddet sonra sıkılıp bırakıyordum.. karar verip gittim.. kendisi çok konuşkan biri arkadaş gibiyiz... ve başlayalı 20 gün olmasına rağmen 10 kg verdim... o kadar hafif ve iyi hissediyorum ki kendimi.. en önemlisi canım bir şey çekmiyor.. aklıma geldiğinde de sizi 3-5 ay sonra yiyeceğim kaçmıyorsunuz diyorum :) :) gerçekten zamanı ve maddiyatı olan arkadaşlar ameliyat olmaktansa bence deneyebilirler..

Sevgiler

merhaba canım ben toplam 30 kılo verdım sana tavsıyem sekerı hayatından uzaklastırman yedıklerını yıyıcekken kalorılerını bıl oyle ye yedıgın 1 ınce dılım pastayı vucudunun yakması ıcın 2 bucuk saat durmadan yurumen lazım eger sen kendıne ben yururum dıyorsan ye gıtsın sana kılo olarak donmuyucektır bende ogrencıyım ve sureklı sınavlar nedenıyle dısarı bıle cıkamıyorum vucudumun yakıcagını yedım hep ekmek yeme emın ol az yıyorum dedıgın yarım ekmek bıle bır dılım cıkolatalı pastaya esıt bugday ekmegı ye gunde 3 dılımı gecme bak farkı goruceksın ekmek ve seker yok :)

Back
X