Ben 72 kiloyum. Çevremdeki insanlar her ne kadar boyum uzun olduğu için kilomu göstermediğimi düşünseler de ben kendimi şişman hissediyorum
(boyum 1.75) 2 yaş büyük olan ablamın benden daha zayıf olması da moralimi bozmuyor değil
Hiç diyetisyene gitmedim aslında gitmeden de kilo verebileceğimi düşünüyorum ama biraz iradesizim galiba bu konuda. Yurtta kaldığım ve bilmediğim bir şehirde olduğum için yürüyüş yapma imkanım ya da odada egzersiz yapma gibi bir imkanım da yok. Sürekli canım abur cubur yemek istiyor. Sağlıklı da beslendiğim söylenemez; uykuya düşkün olduğum için genelde uykuyu kahvaltıya tercih ediyorum, öğle ve akşam yemekleri normal öğünler gibi oluyor. Asıl sorun olan öğün aralarında sürekli pasta çikolata gibi şeyler yemek istiyorum. Bunları azaltmak için kendimi engelleyebileceğime inanıyorum inşallah :) Yemekleri de azaltırsam kilo vermem için yeterli olur mu sizce? Bana ne yapabileceğim konusunda önerebileceğiniz şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim :) Şimdiden teşekkürler.. Bu arada hedef kilom 60 :)