• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo vermek için yarışacağim ve bana arkadaş olacak biri varmi?

ttuba22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
18
1
3
33
Kızlar merhaba,
22 yaşındayım ve kilom da 96 boyumda 170.. Nişanliyim 4-5 ay sonra düğünüm var. Yakin zamanda işten çıktım ve sürekli artik evde net başindayim.. Ve bazende mutfakta dokturuyorum ne tarif varsa..
Durum boyle olunca kilo verme işi sürekli askıya alınıyor diyebilirim.. İrademi saymiyorum çünkü kendisi beni bekliyor hadi başla artık diye :)
Bu durumda olan yani net başında evde olup kilo vermek isteyen ve hem de arkadaşlik edebileceğim birini arıyorum..

Var mı acaba ??

arkadaşlar gelin karatay ile Zayıflıyoruz biz. karatay diyeti ile aç kalmadan zayifliyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz.

ben kendim karatay diyetini daha doğrusu yaşam biçimini sevdim.karataya göre kilo hastaliklarin habercisi .kiloluiseniz ve yemenize rağmen hemen acikiyorsaniz insulinddirenciniz var muhtemelen. insulin saglilandigi için de doğal olarak sık sık acikiyorsunuz. bu diyetin tek zor tarafı sekerden uzak kalmak :(

Şeker ve tatlı benim vazgeçilmezimdi onu bile bıraktım belki ondandir diye ama yine de başarılı olamadim.. Nasıl bir diyet o karatay diye bahsettiğiniz ? Çok duydum ismini..

diyet grupları sayfasında gül_0663 kullanıcısının konusu. oradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.2ayda 11kg veren arkadaş var.

sabah kahvaltıda örnek için yaziyorum.
12zeytin
1avucici kadar peynir
4kuru kayısı
sınırsız yeşillik
2yumurta
ve 1çay bardağı kuruyemiş -badem olur ceviz olur vs...
su ve şekersiz çay
püf noktası doymak gerek doymadan kalmayacaksiniz ama ekmek ve şeker yok kesinlikle
ve 5saat atıştırmak yok sadece süt çay su ayran şekersiz içebilirsiniz 5 saat sonra açıkınca sebze yemeği ya da et yemeği ve kesinlikle çorba yogurt salata yine ekmek yok doyana kadar yemek şart . 8den sonra kesinlikle yeme olayı olmayacak içecek içebilirsiniz ama nescafe gibi ürünler yok. daha doğal beslenme var bu diyette .

dediğim gibi söylediğim sayfadan ayrıntılı ogreneblilirsiniz ve gerçekten ise yarıyor hem acikmiyorsun hem kg gidiyor. :) yüzüne bi parlaklik geliyor insanın daha mutlu oluyor insan . ama ışte tatlı ekmek vs yok zor olan kısmı o.
başarılar

ya 3 haftadır gram gram veriyorm o da belli olmuyor bi gün diyetin biraz dışına çıkaym hemen eski haline dönüyor şoktayım valla nasıl metobolizma varsa :KK42:

Bende de ayni şey :( hareket et diyorlar hareketten hiperaktif oldum banamisin demiyor.. Ne yapsam bilemedim... :KK17:

Back
X