Kilo vermek isteyenler soru ve sorunlarımızı paylaşalım..

meralbahar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
95
1
86
İstanbul
yardımcı olabilirsem ne mutlu aynı dertten 20 yıldır müzdariptir ama işin sırrını çözdümm .

Aa cok merak ettim ne ki isin sirri? Benim de 7 kilo fazlam var ama veremiyorum bi turlu.. Cok istahliyim, gozum doymuyor:25:

Aa cok merak ettim ne ki isin sirri? Benim de 7 kilo fazlam var ama veremiyorum bi turlu.. Cok istahliyim, gozum doymuyor:25:

canım once sorularımı yanıtlaman lazım bedenı tanımadan sır olurmu :) kılon boyun annenın kılosu kan degerlerın mesela kan sekerın troıdın varmı yaz bakalım once bunları .

Boyum 164 kilom 58.. Annem 67 kilo boyu da 168.. Seker troid falan hicbir seyim yok, tek sorunum cok yiyorum, surekli canim skldikca bir seyler atistiriyorum:17:

Boyum 164 kilom 58.. Annem 67 kilo boyu da 168.. Seker troid falan hicbir seyim yok, tek sorunum cok yiyorum, surekli canim skldikca bir seyler atistiriyorum:17:

delimisin sen yoksa benımle dalga felanmı gecıyorsun manken gıbısın gıt ısıne kızım ya

Tesekkur ederim ama benim bu kilolari bi sekilde vermem lazim, sen yardimci olmayacaksin sanirim neyse canin sagolsunn:75:

ay inşallah . boyum 1.67 kilom 67 annemin kilosu 56 şekerim yok. tiroidlerim 2 sene önce az çalıştığı için ilaç kullandım ama artık normal.

Tesekkur ederim ama benim bu kilolari bi sekilde vermem lazim, sen yardimci olmayacaksin sanirim neyse canin sagolsunn:75:

bak canım yaptıgım arastırmalarda senın boyundakı bır kzıın en alımlı kılosu 60 dır eger daha fazla zayıflarsan herkes gıbı çöp kız olursun erkekler normal kızlardan hoslanır vucut kıtle ındex ınde normal sonra pısman olma dıye yardım etmıcem canım.guzellıgını bozma derım.

Bana göbeğimden kurtulmanın bi çaresini söyleyin o zaman :1:
Hiçbi sıkıntım yok ne selülit ne basen...
Sadece şu göbek beni sinir edio.
168 boyum 54-55 arasında gidip gelen bi kilom var.
Oturduğumda falan göbeğim bariz bi şekilde çıkıo yani buna bi çözüm bulamadım

:66: yetiştim sakin ol :D
eniştem diyetisyen
göbek eritmek istiyrsan mutlaka mekik çekmelisin
ve kalsiyum almalısın
light yoğurt ve süt özellikle öneriliyor
ve hatta bana söylediğine göre göre göbek bölgesini sadece kalsiyum ve egzersiz eriyiyormuş

ay inşallah . boyum 1.67 kilom 67 annemin kilosu 56 şekerim yok. tiroidlerim 2 sene önce az çalıştığı için ilaç kullandım ama artık normal.

canım fıt bır goruntu ıcın 5 kılo vermen lazım cok basıt durumun cok ıyı cok kolay bır sekılde verebılırsın cun kı genetıgınızde sısmanlık yok annen normal baksımdı 2 hafta sadece dedıklerımı yap gun boyunca kaynamıs ıcebılecegın sıcaklıga gelmıs suyu ıceceksın kesınlıkle baska suyla ılıtmak ıcın karıstırma vucuttan atamazsın sonra bu suyu senın ıctıgın su saf su gıbı ıyonsuz ama unutma ıcebılecegın sıcaklıkta gunede 2 bardan ıcıne bırz lımon suyu sıkılmıs sıcak su ıcerek basla gunde sadece ıkı guzel ogun ye sabah kahvaltın 9 ile 10 arası oglen ıse 1 ile 2 arası olsun .aksam 7 den sonra hıc bırsey yemeyeceksın sadece yedıde ıster bır kase yogurt ıstersende bır tane elma yemelısın.

:66: yetiştim sakin ol :D
eniştem diyetisyen
göbek eritmek istiyrsan mutlaka mekik çekmelisin
ve kalsiyum almalısın
light yoğurt ve süt özellikle öneriliyor
ve hatta bana söylediğine göre göre göbek bölgesini sadece kalsiyum ve egzersiz eriyiyormuş

Aşırı süt tüketiorum benn
Ama bi faydasını görmedim malesef göbek konusunda:44:
Mekik ben de duydum ve düzenli olmasa da yapmaya çalışıorum istikrar önemli tabi düzenli yapmazsam olmaz:43:
evde çoook eskiden baya bi moda olan mekik aleti var ab shaper mıydı öyle bişey:1:
Onunla çekiorum mekik her gün yapmam lazım ama...

deneyebılırmısın ama bırsey dıcem ama bır ay her banyoda uygulaman lazım sonucu bana yazarsın her banyodan sonra buz gıbı suyu 3 yada 4 dk ıkı ayagın uzerınde gobegını calkalayarak yanı hareket ettırerek soguk suyu gobegıne tut bakalım sonuc nasıl olcak.haftada ıkı kere bunu yapıcaksın en az bır ay. ok.

deneyebılırmısın ama bırsey dıcem ama bır ay her banyoda uygulaman lazım sonucu bana yazarsın her banyodan sonra buz gıbı suyu 3 yada 4 dk ıkı ayagın uzerınde gobegını calkalayarak yanı hareket ettırerek soguk suyu gobegıne tut bakalım sonuc nasıl olcak.haftada ıkı kere bunu yapıcaksın en az bır ay. ok.

Peki bi deniyim bakalım.
Ben bide kalın tuzla ovmanın göbeği erittiğini duymuştum.İşe yarar dersen yapıyım onu da.

canım fıt bır goruntu ıcın 5 kılo vermen lazım cok basıt durumun cok ıyı cok kolay bır sekılde verebılırsın cun kı genetıgınızde sısmanlık yok annen normal baksımdı 2 hafta sadece dedıklerımı yap gun boyunca kaynamıs ıcebılecegın sıcaklıga gelmıs suyu ıceceksın kesınlıkle baska suyla ılıtmak ıcın karıstırma vucuttan atamazsın sonra bu suyu senın ıctıgın su saf su gıbı ıyonsuz ama unutma ıcebılecegın sıcaklıkta gunede 2 bardan ıcıne bırz lımon suyu sıkılmıs sıcak su ıcerek basla gunde sadece ıkı guzel ogun ye sabah kahvaltın 9 ile 10 arası oglen ıse 1 ile 2 arası olsun .aksam 7 den sonra hıc bırsey yemeyeceksın sadece yedıde ıster bır kase yogurt ıstersende bır tane elma yemelısın.

ölmemya 2 hafta içicem suyu inşallah bi sonuca ulaşırım buraya gelip kesin paylaşıcam. saatlerinede dikkat edicem. aslında bilindik şeyler ama insanın kasrşısında biri kesin çözüm diye anlatınca daha bi hevesleniyo. ilgin için çoook tşk ederim canım:15: :16:

Aşırı süt tüketiorum benn
Ama bi faydasını görmedim malesef göbek konusunda:44:
Mekik ben de duydum ve düzenli olmasa da yapmaya çalışıorum istikrar önemli tabi düzenli yapmazsam olmaz:43:
evde çoook eskiden baya bi moda olan mekik aleti var ab shaper mıydı öyle bişey:1:
Onunla çekiorum mekik her gün yapmam lazım ama...

yaa lise çağlarımda meşhur olmuştu o aletler
ama kalsiyumu bi araştır derim ben
ha birde atladım
kalsiyum aç karınla tüketildiğinde yağları eritiyor

Back
X