kilo vermek istiyorum 16 yaşındayım 98 kiloyum 1.70 kiloyum

sevglkjsdf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
4
0
1
28
Evet arkadaşlar 1.70 boy,16 yaş,98 kilo oldukça fazla ve artik haftasonları 1 saat sabahları yürüyüş yapicam beslenmemede dikkat etsem verebilirmiyim arkadaşlar lütfen verenler hikayelerini benimle paylaşsın

Canım yaşın daha çok genç. Metabolizman hızlı çalışıyordur. Elbette verebilirsin. Bu işi eğlenerek yapmaya bak. Mesela yürüyüş sıkıcı gelirse dans et bol bol. Ekmek,şeker,kola,pilav,makarna gibi ürünleri tüketme. Bol bol su iç. Hiçbirşeyi yasaklama kendine. Mesela canın çikolata çektiyse ufacık bir parça at ağzına nefsini körelt. Fazla uyuyorsan biraz uykuyu kes. Eminim yaparsın. Destekçinim tatlım. Bende 93 kiloyla 20 gün önce başladım. 3 kilo verdim sırf sana söylediklerimi yaparak. Başabilirsin. Bu arada bir defter tut. Ne yediğini ne içtiğini yaz. Ne kadar spor yapıyorsan yaz. Daha sonra bakarsın sana nelerin zararlı olup olmadığını anlarsın :)

Ya çok uyku yok bende gayet normal zaten uzun zamandır kolayı falan bıraktım gercekten vermek istiyorum olduğumdan oldukça olgun duruyorum kıyafet falan seneye kadar hareketsiz yasamimla verebilirmiyim acaba korkuyorum

Korkma tatlım. İstediğin her şeyi danışabilirsin. Burdayız ve burdaki herkes eminim sana destek olur. Hareketsiz yaşamını hareketlendirmek senin elinde. Mesela eve giderken 1 durak önce in yürü. Asansör varsa inerken merdiven kullan. (Merdiven çıkması başta zor oluyor da :KK22:) Hayatının her yerine hareket kat. Eminim elinde akıllı telefon vardır. Bir sürü ücretsiz uygulama var indir onları evde yapılabilecekleri yap ve bir adımsyar yükle. Başta günde 5000 adımla başla. Sonra arttırırsın. Mesela ben 10,000 adım hedef koydum. Başarabilirsin.

Ya yürüyüşe gitmiyorum sadece haftasonlari artik 1 saat yürücem1 yediklerime dikkat edicem günde 3 4dilim kepek ekmeğini geçmicem okul açılınca okul yolum 20 dakika biraz tempolu gitsem seneye sizce yaklaşık ne kadar veririm

Ya yürüyüşe gitmiyorum sadece haftasonlari artik 1 saat yürücem1 yediklerime dikkat edicem günde 3 4dilim kepek ekmeğini geçmicem okul açılınca okul yolum 20 dakika biraz tempolu gitsem seneye sizce yaklaşık ne kadar veririm
Canım alışana kadar kepekli ekmeği ye ama onu da en kısa sürede bırakmaya bak. Bak canım bir senede 52 hafta var. En kötü ihtimalle 2 haftada 1 kilo versen en az 26 kilo verirsin. Yediklerine biraz dikkat ve hayatına katacağın hareketler arttıkça kaybedeceğin kilo daha fazla olur.

Dogum kilolarimi üc ayda vermis biri olarak kesinlikle verirsin diyorum. Ama ben haraketliydim. Gece yemeyi biraktim ve iki günden bir bir saat yürüdüm. Bazen günde iki saat, ne kadar zamanim olduysa. Plates yaptim. Zaten saglikli besleniyorum. Yediklerine dikkat et gercekten. Iradeli ol. Ve de hareketli.
Yapabilirsin. Ilk günler zorlanirsin gerisi kolay. Hafifledikce daha da azim gelir :KK73:

Back
X