• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Vermek İstiyorum Katılcak Olan var mı :)

canım merhaba öneerin için teşekkür ederim. diyet ismi önerisine ihtiyacım var evet ama dukan diyeti hakkında zararlı olduguna dair internette çok fazla şeye denk geldim.
karatay diyetinde ise karatay ın yazdıgı makaleleri filan okudum kadın biraz eski kafalıymış gibi geldi ve ön yargıya yol açtı bunlar bende..

Açık konuşsam bana darılırmısın??darılsanda bu şekilde çevremde bir kaç kişiye kilo verdirdim:)belki sende kızmazda sadece gaza gelirsin...:) sen bence sadece kilolarını aynada gördüğün için rahatsız oluyosun,çünkü onlar için bişey yapmıyosun.dukan diyeti önermişler sağlıksız demişsin(ki 30kilo fazlası olmak çok daha sağlıksızdır)karatay diyeti önerilmiş eski kafa demişsin..başka bir yazıda hamuru kes demişler ,sen kilo veremeyince boşuna yememişim hissi oluyor demişsin....
eveeet gelelim gaz kısmına:)canım bak beni sakın yanlış anlama bende zaman zaman küçük diyetlere ihtiyaç duyarım hatta şu anda diyetteyim.hızlı kilo vermek zararlı 2kat fazlası geri gelir hikayeleri boş..bu bahane arama şeklidir kilo veremeyenlerin.yememeyi eksik olarak görmeyi öncelikle kafandan çıkarmalısın.yemediğin zaman zarar etmiyosun(hatta yediğin zaman zarar ediyosun)tek derdimiz kilo olsun,Allah başka dert vermesin.herşeyi ye,hamur işi,tuzlu,tatlı....ama hepsinin zamanı olsun.bişeyi canın çokmu çekti 1parça ye 20dakika bekle..bitmiştir.hepsini yemiş kadar rahatlarsın:)ben senden 10yaş büyüğüm ve gerçekten senin yaşındaki genç kızların kilo sorununa çok üzülüyorum.ve o yaşlarımı düşününce ' sağlıksız beslenme' lafı ne kadar sinir bozucu ve anlamsızdı.senin yaşında ben ağzıma daha balık sürmemiştim:)şimdi ne kadar yesem kar biliyorum.
canım benim müziği aç evde günde 1 saat dans et.sonunda mekik ve şınavla bitir.mutfakta 1 bardağın olsun günde 10-12 bardak su iç(bunun 3-4seferine yarım limon sık iç)öğünlerini küçült makarna bile ye ama atıyorum 10yemek kaşığı ye ve kalk(aklından kalan makarnaları çıkar yani:)))akşam yemeğini ton balıklı salatayla yap mesela yarım dilim ekmek ye ve yine kalk masadan kalanları unut.veya bunu tam gün diyet olarak yapıyorlar aslında ama sen okadar hazır olmadığın için günde 1-2 kez yapabilirsin,yemek tabağına yoğurdu doldur üstüne meyve parçaları ve biraz tarçın serp..muhteşem bişeydir bu.ben elma ve nektari doğruyorum nefis oluyor.günde 2kezde kupayla yeşil çay iç..bak hiçbirşey yeme demedim.herşey ye az ye ve hergün değil(hamur,tatlı)
ve hızlı kilo vermek sağlıksız geri alınıyor diye bişey yok.eğer 30kilo verir vermez eski düzene dönersen her diyetle geri kilo alınır.kilo almamanın en önemli önlemi şudur hergün tartıl 2kilo fazla gördüğün an kendini durdur.spora zaman ayır ,inan kendini seven herkes zararlı olana karşı nefsine hakim olur,yararlı olanada fazlasıyla zaman ayırır.kendine yapma bunu,şimdi 23sün 10yıl sonra 20 yıl sonra doktor doktor gezersin...ben kendime tabi çok ilerki yaşları örnek alırım:)ajda ve nebahat çehre ye bakınca kendime gelirim çoğu kez:))
sana kolay gelsin canım...umarım kilo verdiğinide burda paylaşırsın..

Back