Kilo vermek istiyorum

Guldendudarik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
80
0
36
İzmir
Selam kizlar ben 16 yasindayim ve kilo vermek istiyorum..
Ergenlik cagina girdigim an kilo almaya basladim..
Kilolu degilim ama göbegim cikiyor..ve spor yapamiyorum cünki kalbi delik dogdum spor yapdigimda hemen yoruluyorum
Benim sorunum tatli.. Tatliyi cok seviyorum..
Sorum su sadece su icmekl ve tatliyi birakmakla ve normal yemekle kilo verebilir miyim?
Normal yemekle derken sabah öglen aksam..

Cevabiniz icin simdiden tessekür ederim.

Ben de diyet yaparken çikolataya hayır diyemiyordum, şimdi danone yemeye basladım. yoğurt zaten yağ yakar önerim canıım :)

canım sakın ağır diyetler yapma gelişim çağındasın şuan herşeyden ye ama az az ve sık ye bende diyet yapıyorm günde 7 öğün yiyorum eğer çok canın tatlı çekiyosa sütlü tatlılar yiyebilrsn bol bol su iç harektli ol zaten gider kilolar kafana takma hiç :))

sakın diyet yapma, boyunun uzamasını ve kemik gelişimini durdurursun.arkadaşın dediği gibi sütlü tatlılardan ye ama hani şu paket içinde toz halinde olanlardan kaçın.evde kendiniz hazırlayın.tabi aşırıya kaçma. =) tempolu bir spor yapmana gerek yok, günlük yürüşler yapabilirsin hareket etmek adına.gece yememeye çalış.kendin söylemişsin zaten; düzenli öğünlerle yersen gider fazlalıkların.yaştan kazanıyorsun, hadi gene iyisin.

ben kesinlikle ilaç tarzı şeyleri doğru bulmuyorum zayıflamak istiyorsanız ya hareketinizi arttırın yada hareketinize göre az yiyin başka yolu yok. Ve de her şeyden yiyin kendinize kısıtlama getirmeyin sonra birden saldırırsınız yiyeceklere daha kötü olur. Canınız ne istiyorsa yiyin ama bir porsiyon yerine yarım ya da çeyrek porsiyon yiyebilirsiniz.

canım ben kullandım hiç faydası yok sakın böyle şeylere inanmayın ben artık inanmıyorum biraz yediklerine dikkat edip birazda hareketli olursan verirsin bunların hepsi para tuzağı yok öyle hapı içip istediğini ye kilo ver

Bence kilo verirken insan kesinlikle aç kalmamalı yoksa verdiğiniz kiloları geri alıyorsunuz. Ben 14 yaşındayken 45 kilo olmuştum aç kalarak ama sonra geri aldım özellikle ergenlik çağında çok katı ve sağlıksız diyet yapmamak lazım.

evet bu şekilde zayıflayabilirsin zaten sağlıklı beslenirsen normal kilona kavuşabilirsin ayrıca tatlı için her gün 1 çay kaşığı tarçın tavsiye edebilirim tatlı isteğini kestiğini duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…