kilo vermek istiyorum

duygu-90p

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
22
4
34
Arkadaslar 7 kilo kadar fazlam var ve cok.yiyorum yemek.yemegknce midem falan bulaniyor ama rahatsiz oluyorum artik kilo vermek istiyorum en rahay yontemler neler

Merhabalar,

Bende hamile kaldığımda 104 kg dım... hamilelikte sadece 4 kg aldım.. doğum sonrası hemen gitti zaten bu kilo.. ancak emzirme gece uykusuzluk derken bir anda 120 kg gördüm gerçekten kötüydü sürekli yemek yemek istiyorum tatlı canım çekiyordu dur diyemiyordum.. ve karar verdim ameliyat olmaya yakın bir arkadaşım Dr. Faruk Öncel den bahsetti.. 4 ayda 40 kilo vermiş ve geride almamış kilolarını.. şaka gibi.. bende ameliyat olmaya çok sıcak bakmadığımdan denemek istedim sonuçta kaybedecek bir şey yoktu.. diğer doktor yöntemleri çok uzun vadeli olduğundan bir müddet sonra sıkılıp bırakıyordum.. karar verip gittim.. kendisi çok konuşkan biri arkadaş gibiyiz... ve başlayalı 20 gün olmasına rağmen 10 kg verdim... o kadar hafif ve iyi hissediyorum ki kendimi.. en önemlisi canım bir şey çekmiyor.. aklıma geldiğinde de sizi 3-5 ay sonra yiyeceğim kaçmıyorsunuz diyorum :) :) gerçekten zamanı ve maddiyatı olan arkadaşlar ameliyat olmaktansa bence deneyebilirler..

Sevgiler

X