canım zaten diyete başladığımdan beri haftada 5-6 gün yürüyüş yapıyorum günde 6-7 km daha napıyım bilmiyorum hep böyle kalırım düşüncesi kabus gibi motivasyonum kırılıyorgün içinde daha fazla kalori harcamaya çalış mesela yürüyüş falan yapmıyosan en az 40dk lık yürüyüşlere çık canım ya da spor yapma imkanın varsa mutlaka başla derim çnkü bi süre sonra kilo alımı durunca bunu devam ettirmek çok zor oluyo sürekli azaltamazsın kalori alımını
bence biraz bekle, yeni kilona yani inmiş olduğun kiloya vücut alışmaya çalışıyor o yüzden sabitledi. Bir de akşam yemeklerini biraz erkene çekmeyi deneyebilirsin 5-6 dan sonra bir şey yememeye çalış o zaman kesin iner kilon. Bende sabitlenmiştim bir ara erken yemeye başlayınca kilom aşağı inmeye başladı.canım zaten diyete başladığımdan beri haftada 5-6 gün yürüyüş yapıyorum günde 6-7 km daha napıyım bilmiyorum hep böyle kalırım düşüncesi kabus gibi motivasyonum kırılıyor
hmm peki denerim bide şaşırtma yap diolar bi iki gün çok ye tekrar azalt diye işe yararmı acaba?bence biraz bekle, yeni kilona yani inmiş olduğun kiloya vücut alışmaya çalışıyor o yüzden sabitledi. Bir de akşam yemeklerini biraz erkene çekmeyi deneyebilirsin 5-6 dan sonra bir şey yememeye çalış o zaman kesin iner kilon. Bende sabitlenmiştim bir ara erken yemeye başlayınca kilom aşağı inmeye başladı.
öyle diyorlar ama ben çok yiyince aşırı abartıyorum 2 günlük yemeği bir günde yiyorumhmm peki denerim bide şaşırtma yap diolar bi iki gün çok ye tekrar azalt diye işe yararmı acaba?
öyle diyorlar ama ben çok yiyince aşırı abartıyorum 2 günlük yemeği bir günde yiyorumo yüzden ona pek cesaret edemiyorum :))
merhaba canım yaş23 boy170 102 ile başladım şimdi 94 çıkıo 2 haftadır kımıldamıo yerinden günlük mesela sabah 2 yumurta 4-5 gün kurusu kayısı bi çay b. karışık çiğ kuruyemiş avuç içi kadar peynir 10 tuzsuz zeytin sebze söğüş eğer istersem bide limonlu su 5-6 saat sonra sebze yemeği 6-7 kaşık yanına bi baklıyat türü olabilir yine 4-5 saat sonra balık yada et türü yanına salata ondan sonra en geç 7de bitmiş oluo gece 12-1 e kadar ağzıma hiç bişe atmıorum sadece su ve bi fincan yeşil çay örnek bigünüm böyle bu arada yağ tüketiyorum normal bi şekilde ama sadece gerçek sızma z.yağı ve saf tereyağı.. ekmek yok şeker yok meyve glisemik indeksi düşük bi meyve olabilir günde 1 tane (çok yiyomuşum ya yazınca fark etiim:) )Merhaba, yaş, başlangıç kilo, şimdiki kilo ve boy bilgilerin ile günlük menülerin hakkında bilgi verirsen belki yardımcı olabilirim
benimde durudu kilo vermemben karatay değilde normal diyet yapıyorum..9 kilo verdim...6 kilo daha vermek istiyorum..ne yapacağımı şaşırdım..bi de bıkkınlık var isteistemez
merhaba canım yaş23 boy170 102 ile başladım şimdi 94 çıkıo 2 haftadır kımıldamıo yerinden günlük mesela sabah 2 yumurta 4-5 gün kurusu kayısı bi çay b. karışık çiğ kuruyemiş avuç içi kadar peynir 10 tuzsuz zeytin sebze söğüş eğer istersem bide limonlu su 5-6 saat sonra sebze yemeği 6-7 kaşık yanına bi baklıyat türü olabilir yine 4-5 saat sonra balık yada et türü yanına salata ondan sonra en geç 7de bitmiş oluo gece 12-1 e kadar ağzıma hiç bişe atmıorum sadece su ve bi fincan yeşil çay örnek bigünüm böyle bu arada yağ tüketiyorum normal bi şekilde ama sadece gerçek sızma z.yağı ve saf tereyağı.. ekmek yok şeker yok meyve glisemik indeksi düşük bi meyve olabilir günde 1 tane (çok yiyomuşum ya yazınca fark etiim:) )
Merhaba:) Yazmanın faydaları. Bence bir günlük tutmakta fayda var. 102 ile 94 arasında ciddi fark var, kilo kaybın için seni tebrik ederim94 kilo iken 102 kiloda olduğu kadar yiyemeyiz, kaloriyi nispeten azaltmak gerek. Sen de fark ettiğine göre azaltma çalışmalarına başlayabilirsin değil mi? Benim naçizane önerim şöyle: 1 yumurta, avuç içi kadar yağsız peynir, 5 zeytin, 2 kuru kayısı, 1 çay bardağı kuru yemiş (özellikle çiğ badem), sebze yemeği yanında bakliyat yerine 1 kase yoğurt, haftada 1 bakliyat, akşam menün aynen olsa (etler ızgara ya da çok az yağ ile sotelenebilir) doyar mısın? Bence doyarsın. Hatta kullandığın yağ miktarını 1 yemek kaşığına indirirsen sebze yemeğini sınırsız yiyebilirsin İstersen yeni menünü yaz, tekrar yorumlayıp fikir alış verişinde bulunabiliriz. Sevgiler
öncelikle teşekkür ederim ilgin için,haklısın bende öyle düşünmüştüm diyet yapmadan önce aşırı yiyordum şuan o kadar yemiyorum zaten ama sanırım vüdudum için bu kadarı kilo vermek için yeterince az değil zaten tiroitlerim yavaş çalışıomuş doktor normalden az yemen lazım demişti:) 2 gündür akşam yemeğimi 6 olmadan bitiriorm bide geç kalktığım günler 2 öğün yiyorum arasında 6-7 saat oluyor bakliyat türünüde azalttım haftada bi iki güne düşürdüm bugün sabah bi yarım kilo gittiğini gördüm biraz moralim yerine geldi sağolun hepiniz :) iyiki varsınız
inş. başarabilirim 2 damacana yük var kurtulmam gereken daha fazla boşveremem, aslında tiroit hastası sayılmam çünkü ilaç vermedi sadece bünyem daha yavaş ve az yakıyormuş,işler yolunda gitmezse tabiiki giderim doktora. bu arada 6-7 saat bişey yemesemde hiç acımıyorum işin güzel yanı o çünkü bii önceki öğünde yediğin uzun süre tok tutuyor sık sık yemek derdi ile uğraşmıyorum2.buçuk hafta takıldı kaldı kilom ama yeni yeni vermeye başlıyorum tekrar başaracağız hepberaber birbirimize destek olmamız çok güzel:) (herkesin gönlünde ne hayırlı niyet varsa allah kolaylık sağlasın)Rica ederim... Tebrik ederim, harikasınAzminle başaracaksın, biliyorum Karatay diyeti uyguladığını biliyorum, fakat tiroid hastası isen metabolizmanın daha hızlı çalışması için öğün aralarını kısa tutmakta fayda olabilir. Doktoruna da danış istersen, o daha iyi bilir ya. 6-7 saat oldukça uzun değil mi? Bu tip açlıkların ardından ilk yenilen yemeğin yağ olarak depolanma olasılığı var ne yazık ki, bedenimiz kıtlığa girdim sanıyor...
Burada hiç tanımadığım bir sürü cici insan bana da çok yardımcı oldu. Sen de sağ ol :)
evet çok haklısın bende aynen öyle yaptım bi hafta kadar işe de yaradıçok normal bir durum..
yaptığın diyetin ayrıntısını bilmiyorum ama her diyette böyle bir durma devresi olur..hatta diyetisyenler buna birşey dönemi derler ama adını hatırlayamadım..
Yıllar önce gittiğim diyetisyende bende de olmuştu o zaman diyetisyenim x devresine girdin bünyen direnç göstermeye başladı metabolizmayı tekrar hızlandırmamız lazım..demişti ve günlük sporumu arttırdı ve yiyecek listemi azalttı değiştirdi..sonraki hafta normale dönmüştüm..
sende sporu arttırıcan yemekte değişiklik ve azaltma yaparak metabolizmayı şaşırtıcan..
inş. başarabilirim 2 damacana yük var kurtulmam gereken daha fazla boşveremem, aslında tiroit hastası sayılmam çünkü ilaç vermedi sadece bünyem daha yavaş ve az yakıyormuş,işler yolunda gitmezse tabiiki giderim doktora. bu arada 6-7 saat bişey yemesemde hiç acımıyorum işin güzel yanı o çünkü bii önceki öğünde yediğin uzun süre tok tutuyor sık sık yemek derdi ile uğraşmıyorum2.buçuk hafta takıldı kaldı kilom ama yeni yeni vermeye başlıyorum tekrar başaracağız hepberaber birbirimize destek olmamız çok güzel:) (herkesin gönlünde ne hayırlı niyet varsa allah kolaylık sağlasın)
Kolay gelsin şeker. Çok güzel bir dua, Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?