Aslinda cok erken duraklama dönemine girmissin.Ben 8 kilodan sonra duraklamistim.Belki isvec diyetinin yan etkisi olabilir.Onu yapacagina saglikli beslenme 3 ana ögün 3 ara ögün diyeti yapsana canim.AYrica 20 dakika spor yapip birakmak en yanlis seylerden biri.Cünkü 20 dakikadan itibaren vücud isinmaya baslar ve yag yakimins hazirlanir.Bu yüzden bir basladinmi 45 dakika kesintisiz yapmak zorundayiz.Yoksa tam isinmaya baslayan yaglar tekrar donar ve yapisir üzerimize.
merhaba kızlar okuyanlar bilir isveç diyeti yapmıstım 13 gün boyunca 4 kilo verdim ve sonra diyet bittiğince dikkat etmeme rağman 2 kilosu geri geldi ve şuan 68 kiloyum ve yaklaşık 1 hafta 10 gündür hiç kilo veremiyorum..tabiki pes etmiycem aynı şekilde devam böyle duraklamalar olduğunu duymuştum bazı arkadaşlardan ama tekrar ne zaman baslıycam ben kilo vermeye...sabah kahvaltımı yapıyorum kepek ekmeğiyle öğlen yoğurt yada meyve gibi besinler yiyorum akşamda sadece çorba yada salata aşırıya kaçmadan.ve hergün sabah 20 akşam 20 dk. koşu bandında yürüyorum ve bir kez de tuba özayla fitness yapıyorum ama bu kiloda takıldım kaldım...umutsuzluğa düşmek istemiyorum...(((
bende zayıflayabilirim değil miiiiiiii
canım sana tek önerim burada dahil her okuduğun şeyi yapma ve gidip bi diyetsyenle görüş çünkü isveç diyetinin metabolizmaya ne kadar zarar verdiğini söyleyerek önceden de uyarmıştım seni tam da tahmin ettiğim gibi olmuş lütfen sağlığın için bi daha bişi denemeden git bi görüş bi tahlillerini yapsınlar sağlığın için yap bunu ayrıca 5-5,5 hızla 20 dk çok az neden dayanamadığında belli aslında şimdiye çoktan alışmış olman gerekirdi ama isveç diyetiydi fln derken vücudunu çok hırpaladın lütfn bi uzmana danış unutma herkesde işe yarayan sende yaramayabilir çünkü herkesin kilo alma sebepleri günlük yaşamı ve alışık olduğu hayat temposu farklıdır
canım sana tek önerim burada dahil her okuduğun şeyi yapma ve gidip bi diyetsyenle görüş çünkü isveç diyetinin metabolizmaya ne kadar zarar verdiğini söyleyerek önceden de uyarmıştım seni tam da tahmin ettiğim gibi olmuş lütfen sağlığın için bi daha bişi denemeden git bi görüş bi tahlillerini yapsınlar sağlığın için yap bunu ayrıca 5-5,5 hızla 20 dk çok az neden dayanamadığında belli aslında şimdiye çoktan alışmış olman gerekirdi ama isveç diyetiydi fln derken vücudunu çok hırpaladın lütfn bi uzmana danış unutma herkesde işe yarayan sende yaramayabilir çünkü herkesin kilo alma sebepleri günlük yaşamı ve alışık olduğu hayat temposu farklıdır
tempon cok iyi azminde güzel ilginç bi doktara görünsen belki yanlıs yaptıgın bişeyler vardır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?