Kilo Vermem Durduuuuu !!!

SounD

akrebin evi!
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
322
3
118
İstanbul
Kızlar ben Ocaktan Hazirana kadar hiçbir sorun olmadan kilo veriyordum. Fakat hazirandan beridir veremiyorum birtürlü =( =(

Ama 2 öğün yiyordum hep ee Ramazandada iki öğün oldu bu. :/ Tatlı olarak hafiften haziranda bitter çikolota yemiştim. ama onun dısında abur cabur yemiorum.

1,5 aydır aynı kilodayım sizce sebebi öğünlerin kısıtlı olmasımı? Beynim durdu? Bide spora gittim hep haziranda gidemedim. Bahçelievlerde düzgün biryer bulmak zor !

Sizin fikriniz ne ne yapmalıyım????

Daha once cok duydum bu sorunu.
Bazi donemlerde kilo verimi duraklarmis. Sen sakin ihmal etme ayni sekilde devam et tekrar vermeye baslarsin.
Hic canin sıkılmasın yani.:)

vücut dinleniyor şuanda
sebep hep aynı şeyleri yemenden kaynaklanıyor olabilir.
şöyle özetleyim.
normal hayatında yani diyete başlamadan önce birsürü abur cubur fazla yemek yeme bunları bırakıp diyete başlıyorsun
ve vücut alışık olduğu durumdan çıkıyor zayıflamaya başlıyor önceki kalori miktarın azaldığından rahatlıkla kilo verebilirsin.
sonra
vücudun diyette yediğin şeylere alışmaya başlıyor belli bi süreden sonra kalori mktarın aynı olduğundan vücud
kendini dinlendirmeye alıyor.
yeniden zayıflaman için de diyetin yanına spor yürüyüş dans vs vs eklediğinde yeniden hızlanıyor kilo vermen
onun yerine diyetten ziyade yemeklerinin miktarını azaltıp diyeti yaşam tarzı haline getirmek önemli
sırf diyet için öğle aralarını salata ile geçirmek yerine az miktarda yemekle taçlandırıp bunu bi ömür boyu yapman

ben çok yanlış diyet yaptım.
birden bire kestim yemeğimi spor dans vs vs birsürü şey diyet namına aklına ne gelirse
89 kilo idim eşim beni istemeye geldiğinde onun tabiriyle bidon gibi
şuan 53 kiloyum ve artık istemyorum kilo vermeyi ama birşey yiyemiyorum
1 bardak su içsem doyuyorum . hastalığımın sebebi kilo vermem oldu
şuan 3.5 yıldır böbrek yetmezliği tedavisi görüyorum.
aman dikkat et kendini fazla kilo vercem diye şartlandırma inan hastalıktansa bidon gibi olmayı isterim
lütfen dikkat et kendine...

bir hafta kadar normal beslen ama tabi tatlı falan abartma sonra aynı düzene tekrar devam et başlayacaktır vermen. arada şoklamak gerek

Annemin yaptığı ev yemeklerinden yiycem az az. tatlı yemicem. ekmek yerine etimek kullanıyorum.

Çay kilo yaparmı? tatlandırıcı ile kullanıyorum çayı?

Sürekli tavuk tavuk tavuk =/ Tuhaf oldu galiba 5 aydır aynı yediğim şey fix tavuk =/ değişmeli galiba. Haklısınız

sürekli aynı şeye alışır vücudun tavuk yiyorsan yanında bbigün sebze tüket birgün tüketme mesela ben geçen sene tavuk + sebze menüleriyle ayda 4 5 kg veriyordum. ama sonra duruyordu şoklamak gerekiyordu. sistemi değiştirmekte işine yarayabilir.
çay kilo yapmaz çok fazla ve şekerli olmadığı sürece. kullandığın tatlandırıcı çok önemli aspartam içermemeli konsantre bozukluğuna yol açıyor. splenda öneririm doğal ve aspartam yok içinde.

Arkadaşların da dediği gibi vücudu şoklatmak gerek. Mesela bir hafta düzenli diyet menüsü gibi yiyorsan bir gününde çok aşıra kaçmadan çizgi dışına çıkman gerek. Yoksa vücut alışıyor ve kilo verimi duruyor kısaca dengesini bozman gerek
Dükan diyetindeki gibi bi'nevi

Bi'de şuan ramazan olduğu için oruç tutuyosan iftardan sonra yine suyunu içmeye gayret et, yeşil çay da içebilirsin hem sindirimin de kolaylaşır

Orucumu annemin yaptığı yemeklerleaçtım ama az yedim , abartmadan!

1 saat sonra 2 etimek 1 çay içtim birde Pulpy Cappy portakallıdan içtim azcıkda beyaz çikolata yedim şaşırmıştır belki şimdi vucut :18::18::18::18:

bence şaşırtmak için yediğiniz besinler hepsi şekerli.halbuki şekerli besinler kilo yapan şeyler.buda sebep olabilir.şekeri bırakamıyorsanız hurma yada meyvelerden alın şekeri.tabiki abartmamak kaydıyla.
çaya da tatlandırıcı katma o da kilo yapıyormuş.içebilirsen şekersiz içmeyi dene.

canım bend limonlu su ile 1 ayda 6 kilo verdim maşallah
sımdı durakladı yine içiyorum ama vucut arada kendını dengeliyor normal o

güzel kilo vermişsin canım,biraz anlatırmısın günboyu limonlu su mu içtin ve kaç kiloyla başladın

Yemeden kesmedim canim ekmegi azalttim 5 kilo daha versem yeterli 5 6 kilo verdim 67ydim ilik su olcak ama 4 lt suya bir limon gjnluk su ihtiyaciminonla karsiladim cok su icen biriyim zaten tatli sevmem yemiyorjm arada yemek lazim kan şekeri için birde 2 saat yuruyus ve kosu yapiyorum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…