- Konu Sahibi PamuKSekeR
-
Psikolojik Durumunuz (Ruhsal Sağlığınız)
Yaşamınızda olumlu bir değişiklik yaşayacaksınız
Kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz
Kendinize olan saygınız artacak, özgüveniniz yükselecek
Depresyona yatkınlığınız azalacak
Gercekten pisikolojik durumu cok etkiliyor.6 aydır görusmedigim sevgilim geldi geldigi gün kavga ettik.halada her fırsatta azarlıyorum cocugu.Neden mi.Cunku beni şişman gördü.veremedim o gelene kadar.Utandım.sinirimi ondan cıkardım.Sanırım depresyondayım.Mutlu olamıyorum bir turlu.Nereye gitsem ne kadar eglensemde aklımın bir kösesinde hep sisman oldgum gercegi var.Bunları düsündükcede daha cok yiyesim geliyor kendimi surekli ac hissediyorum
kilolu insanlar hele çokk kilolularsa olduklarından çok daha yaşlı görünüyorlar.
ayrıca çok kilolu olupta zayıflayamayan insanlar çok iradesiz, boğazını tutamayan, zayıflamak için çaba harcamayanlarsa çok umursamaz geliyor bana, 5 kilo için yırtınıyorum da ben 3gündür, 20 30 kilo fazlası olan bir insan nasıl uğraşmaz anlayamıyorum. :1ninca:
bide ne kadar güzel giysi olsa da çok kilolu insanlara yakışmıyor bence.
sağlık açısından bahsetmicem bile, geçenlerde gazetede vardı, kadınlardaki birçok sorunun en büyük nedeni şişmanlık diye. kaydirigubbakcemile
kendimize değer verip zayıflayalım bence, sonra herşey daha güzel olcak. :dance:
Canım bir insanın çok kilolu olması onun iradesiz, bogazını tutamayan ,umursamaz biri oldugunun kanıtı olamaz.Hormonların düzgün çalışmaması ,kullanılan birtakım ilaçların yan etkileri ,metabolik bozukluklar ,depresyon gibi elimizde olmayan nedenlerlede insanlar kilo alabiliyor, hatta 20-30 kilo bile alabiliyor.Evet şişmanlık bir hastalık ve tedavi edilmesi gerekir ama bakış açımız bu olmamalı.Bazıları genetik açıdan şanslı,bazıları kilo almaya yatkın hepimiz farklıyız,farklılıklarımız için birbirimize suçlayıcı gözlerle bakmamalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?