Kilo Vermeye başlıyoruz!

shiningg

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
2.768
3.626
448
Arkadaşlar, kilo vermek isteyenler buraya. Birbirimize destek olarak, kilo verme sürecini kolaylaştıralım. :)

Yarın sabah kahvaltıdan sonra sahilde yürüyüşe gidicem. 1.5 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Abur cubur, aşırı karbonhidrat ve dondurmayı çıkarıyorum hayatımdan. Vericem bu kiloları!!

Yetim gayribende basliyorum gun ivinde yazarim yediklerimi spora gidemem bebislerim var bende dans ederim bebeklerimde dansi seviyor zaten hadi hayirlisi insallah olacak bu sefer.

Tamam yazarim insallah..senin icin kolay tek yasiyorsun herhalde yemek derdi yok oh mis ben sabahtan aksama kadar yemek haxirliyorum benim icin baya zor oluyor ama yapacagim kararliyim insallah bize tskilan baska kizlarda olurda fikir alis verisimiz artar

Merhaba,
Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)
Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.
Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Tek yaşıyorum denemez aslında pek, ama yemekleri ben yapıyorum ve sağlıklı yemekler yapmaya başladım. 3 gündür dikkat ediyorum. Sabah kahvaltısında kepekli tost,simit gibi karbonhidrat içeren yiyeceklerden yiyorum.

Öğlen, yoğurt, salata, çok az pilav ve yanına ana yemek.

Akşamda yoğurt ve çorba. İstersen yanına salatada ilave et. Ara öğün olarak kahvaltıdan sonra sütlü kahve içiyorum, Öğleden sonra acıkmazsam bir şey yemiyorum. Acıkırsam, yoğurt, meyve ya da kuru kayısı. Akşam yemeğinden sonra, bitki çayı ve bol su dışında asla bir şey yemiyorum.

Şimdiden hafiflemiş hissediyorum kendimi. Kilo vermedim elbette ama şişkinlik kalmadı üzerimde. Sen ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…