Kilo vermeyi beceremiyorum,yardım edinnn!

s_demircii

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
4
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Ben 2 haftadır spora gidiyorum bazı gunler sadece kardio bazı gunler pilates yapıyorum ilk zamanlar yiceğime dikkat etmedim ama bir haftadır ediyorum öğünlerim azaldı 3 öğün yiyorum ve verdiğim 1 kiloyu geri almışım geçenlerde kaçırdım farkındayım Şimdi ise daha büyük sorunum var.Akşamları spordan sonra aç olmama ragmen kendımı çok tok hissediyorum spordan sonra mideme taş oturmuş gibi oluyor. Eve gidince azcık bişey yesem de taş oturuyor mıdeme soda içsem de kar etmiyor.Eve gidince yemek yemek zorundayım çünkü iş yerinde 12 de yemek yıyoruz. Şu anda midem fena sankı kamyonla yeemek yemimşim de gitmemiş sindirememişim gibi.Akşam da böyle oldu ne yapmalıyım neden kaynaklanıyor acaba bu
?

Merhaba

Boyun kilon kaç bilmiyorum canım ama sana bir faydam dokunursa cok sevinirim :) Eger kilo vermek istiyorsan pilates yapmanı hiç önermem pilatesle zayıflanmıyor malesef zayıfladıktan sonra vucudunu sekillendirmek icin yapılıyor. Haftada en az 3 gün 1-1.30 saat spor yapmalısın bu sadece cardio ile de olmaz kol bacak karın sırt kalça çalıştırmalı hafif agırlıklar kaldırmalısın. Beslenmene cok dikkat etmelisin benden sana tavsiye eger yag yakmak istiyorsan daha cok proteinli gıdalar yemelisin. Örneğin kahvaltıda 1 tatlı kaşıgı zeytinyagıyla 1 yumurta ve 1 yumurtanın beyazıyla içinde bol maydonozu olan bir omlet yap yanında hindi salam jambon daha jambon veya tavuk jambon ye 5 tane yeşil zeytin 3 yemek kaşıgı lor peyniri ye. Öğlen yemeklerinde proteinle beraber karbonhidratlı gıdalar yemelisin ki hem enerji versin hem tok kal :) öğlen yemeginde güzel bir domatesli makarna yap yanında kırmızı yada beyaz et yogurt yada tonbalıklı sandvich yanında salata. Akşamda öğlen et yedigin için mutlaka sebze yemeği ye ( ama içinde bezelye patates havuc mısır )olmasın.Eğer öğlen sebze yemeği yersen aksam et ye. Ama aksam yemeğinde kesinlikle ekmek yemeni önermem mutlaka ara öğün al 4 ceviz veya 6-7 tane bademin yanında kuru üzüm ye meyveli yoğurt olabilir. Spordan önce ara öğününü ye yaptıktan sonrada mutlaka birseyler atıstır kefir içebilirsin vücudun kas yıkımına ugramasın yag yaksın :) Günde 1 kere yeşil çay iç içine bal ve limon koyabilirsin. Bunlar zaten temel kurallar bunları hayatına sokar öğrenirsen hem kilo verirsin hemde kilo almazsın :) Ben 2 senedir spor yapıyorum ve arastırmalarımla artık bu işi çözdüm diyebilirim.

Arkadaş olabilirmiyiz lütfen yukarıdaki yazdıklarınız çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…