Kilo yüzünden herşeyden vazgeçmek

Valla benim en yakın arkadaşımla hemen hemen boyunuz kilonuz aynı. O oturduğu zaman ögünlerde 1 ekmeğe yakın yer. Doymuyorum der. Miden genislediyse ki muhtemelen öyle, adım adım yap diyeti. Mesela öncelikle öğün lerde olabildiğince az ekmek ye. İkinci adımın 1 dilime düşürmek olsun, sonra da kesmek. Tatlı mesela kendine ödül günü ver ve sadece o gün gündüz ye. Akşam çok acikirsan ekmek yeme ya da bisküvi yerine yoğurt ye light kraker ye. Adım adım yap yani, yoksa bir an da kesersen yemeği içmeyi çabuk verirsin ama 1 haftaya bikarsin.

Öncelikle yorum için teşekkür ederim , dediğiniz gibi çabuk bıkarım inşallah bu sefer son bu sefer olucak . Sevgilerle..:KK68:

Öncelikle yorum için teşekkür ederim , dediğiniz gibi çabuk bıkarım inşallah bu sefer son bu sefer olucak . Sevgilerle..:KK68:
Rica ederim. Sakin alınma kırılma. Benim de kilo problemim var. 75 kiloyum. Hep bu tarz konular dikkatimi çekiyor bu yüzden. Mesela dün akşam duramadim. Light yoğurt yedim yetmedi üstüne form bisküvi yedim 3 tane felan. Zor durdurdum kendimi. Yağsız şeyler önceliğin olsun. Yatarken tatlı yeme kesinlikle ekmek de ama meyve ye, kendini zorla. Herkes açlık çekiyor diyetteyken, sen tek değilsin onu düşün.

Yaşınız çok genç.Yürüyüş ve dikkatli beslenme ile çok çabuk kilo verebilirsiniz.
Ahhh ahhh o genç yaştaki metebolizma bende olacakki:)

Başlıkta okunduğu gibi benim derdim kilo :mad:
Herşeyden vazgeçmek zorunda kaldığım bu şeyden ne kadar uğraşsamda kurtulamadım her seferinde diyetten vazgeçmek zorunda kaldım , mesela şuan konuştuğum bi çocuk daha hiç buluşmadık var buluşmak istiyor sırf kilolarım yüzünden çocukla buluşamıyorum birdaha görüşmez dalga geçer diye çok korkuyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun hastalığım yok ama bu kilolardan kurtulamıyorum , ve en kötüsü çocuktan hoşlanmaya başladım ne yapacağım bilmiyorum :110::KK14::KK43:
bir çocuk seni kiloların yüzünden dalga geçecekse zaten hiç buluşma o çocukla
kendinle barışık ol biraz herkez manken fiziğind olmak zorunda diil ki hortlak gibi hiç sevmem
vermen grekerkn az ise dietisyene filan gidebilirsin
dert diil bunlar çok düşünmeeeeeeeeeeeee

canım pelin öztekini gördün mü haberlerde?tam 52 kilo vermiş.sen kaç kilosun bilmiyorum ama azim edersen istediğin kiloya kavuşabilirsin.yeterki iste :)
Pelin hanım ameliyat olmuş ama şuan haberini okuyorum,tüp mide ameliyatı..

canım pelin öztekini gördün mü haberlerde?tam 52 kilo vermiş.sen kaç kilosun bilmiyorum ama azim edersen istediğin kiloya kavuşabilirsin.yeterki iste :)

Azimle vermemiş ki midesinin yarısını aldırmış. Mide genişleyen bir organ, eğer yeme düzenini de değiştirmezse yine eski kilosuna döner. Pek azimlik bir durum olmamış yani ;)

83 kiloyum , ve en kötüsüde , 1.54 boyundayım :KK43:

Canım hemen hemen aynı kilodayız ama benim boyum 1.75-1.76 uzunum yani ama buna rağmen artık rahatız olmaya başladım. Sen bu çocuğu boşver sadece kendin için dikkat et yediğine içtiğine. O senin kalbini beğenmezse zaten seninle ne işi var ama bak boyun kısaymış kilon da 90'a doğru gidiyor, senin için zor olur her şey. Öyle büyük diyetlere de girme azcık hareket etmeye başla, bakkala gidince çikolata mı alıcaksın bitter al zaten 2-3 parçada tıkıyor seni. Tavuk ye kızarmış istiyorsan onu da ye ama yanında salata ile ye pilavla değil. İnan bir aya alıcaksın meyvelerini.

Başlıkta okunduğu gibi benim derdim kilo :mad:
Herşeyden vazgeçmek zorunda kaldığım bu şeyden ne kadar uğraşsamda kurtulamadım her seferinde diyetten vazgeçmek zorunda kaldım , mesela şuan konuştuğum bi çocuk daha hiç buluşmadık var buluşmak istiyor sırf kilolarım yüzünden çocukla buluşamıyorum birdaha görüşmez dalga geçer diye çok korkuyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun hastalığım yok ama bu kilolardan kurtulamıyorum , ve en kötüsü çocuktan hoşlanmaya başladım ne yapacağım bilmiyorum :110::KK14::KK43:

sanal aşk sanırım
yani ne denirki
bir balon gibi şişiyor
insan görmediği duymadığı
oturuşunu kalkışını bilmediği
mimik çizgilerinden birhaber olduğu insana
aşık oluveriyor

sonrada aynı balonun patlaması gibi bu aşk bitiyor

işin açıkcası
seni olduğun gibi kabul edecek insanlar

sanlada ekran başında olanlar değil
çevrende yanı başında olanlar olucaktır

bu nedenle
karşılıklı olarak görüşüp tanışmadığın biri için bu şekilde düşünmen olası

ben olayın riskleri yönünde durmayacağım

ama sorun sadece KİLOLU OLMAN değil

Gunde 3 er postadan 15 tane badem. Yeni kesfettim. Hem tok tutuyor hem de kilo verdirme ozelligi var. :KK66:

Siz kalori hesabini nasil ve neyle yaptiniz?
Bu benim ikinci doğum kilom.iki kerede bu sayede kurtuldum kilolarımdan sıkılmadan. .site adı verebilir mıyım bilmiyorum ama kalori se..ti diye bir siteden hergün yediklerimi hesapladim ve herseyi yedim az az..kilonuza göre hesaplayin kaç kalori gerekli. .az da olsa yürüyüş le tamamdır

Back
X