Offf umarım genetik yatkınlığı bana geçmez .ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorumSalgın bitince gidin bir muayene olun. Buradan hiç kimse bir şey diyemez. İlaç içtiğiniz için değil, anneniz şeker hastası olduğu için genetik olarak yatkınlığınız vardır.
Şekerim yüksek değil zaten sorun o hep düşük .düşük olduğu icin canım şekerli şeyleri istiyor benceŞekeriniz çok yüksek değil bence bunu siz ölçmek yerine uzmana başvurun ancak şekerli şeyler bağımlılık gibi yedikçe yiyesi geliyo insanın biraz kendinizi tutmanız gerekiyor tabi gibip tahlil yaptırın ama sürekli şekerli şeyler yemeniz şeker hastası olduğunuzu göstermez
Seker hastaligi supheniz nerden kaynaklaniyor ?Offf umarım genetik yatkınlığı bana geçmez .ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum
Sekerli gidalar seviyorsunuzdur.Şekerim yüksek değil zaten sorun o hep düşük .düşük olduğu icin canım şekerli şeyleri istiyor bence
İyi durumdayım çok şükür ergenlikti cahillikti yaptim ,şimdiki aklım olsa asla yapmazdım , bende hemen hastaneye gitmek istiyorum ama kas yapım derken göz çıkarmakta istemiyorumGeçmiş olsun. Umarım en azından psikolojik olarak o eski günlerden çok daha iyi durumdasınızdır. Şeker konusuna gelirsek, biz bilemeyiz ki... Var desek de, boşuna dert ediyorsun desek de gayet cahilce bir tespit olacak. Yapabileceğiniz tek şey doktora gitmek. Bir de şeker kontrol altına alınmazsa çok tehlikeli olabiliyor, siz daha iyi bilirsiniz, sonuçta önünüzde bir örnek var. O yüzden aksatmayın, alın önlemlerinizi doktora gidin.
Annem şeker hastası insülin kullaniyor. İkinci nedende zamanında onun şeker için kullandığı ilaçları intihar etmek için kullanmış olmamSeker hastaligi supheniz nerden kaynaklaniyor ?
2 kutu ilacın ortadan kaybolduğunu nasıl farketmediler?kustum zaten bişi olmadı ailem hala bilmiyor
Umarım sadece seviyorumdurSekerli gidalar seviyorsunuzdur.
Ooo okadar çok ilacı varki annemin eczane deposu gibi ev , hayatta farketmezlerdi .etmedilerde2 kutu ilacın ortadan kaybolduğunu nasıl farketmediler?
Sağlıklı ara öğünler yiyin bide bu şekildr deneyin bakalım yinr aynısı olacak mı hamileyken benim de açlık şekerim düşüyordu 6 öğüne çıkarmıştı doktorum öğün sayısını en azından ortalık durulana kadar belki işinize yarar ama devam ederse mutlaka gidinŞekerim yüksek değil zaten sorun o hep düşük .düşük olduğu icin canım şekerli şeyleri istiyor bence
Kilom yüzünden psikolojim bizim bozuldu iyice , 2 Ogün yememe rağmen 12 kilo fazlam var , 6 ogun yesem bu kaça çıkar Allah bilir.yinede tafsiye icin saolunSağlıklı ara öğünler yiyin bide bu şekildr deneyin bakalım yinr aynısı olacak mı hamileyken benim de açlık şekerim düşüyordu 6 öğüne çıkarmıştı doktorum öğün sayısını en azından ortalık durulana kadar belki işinize yarar ama devam ederse mutlaka gidin
Kilo vermenin öğün sayısı ile alakası yok ki. Yedikleri izle, bunyenizle ve spor geçmişinizle alakalı.Kilom yüzünden psikolojim bizim bozuldu iyice , 2 Ogün yememe rağmen 12 kilo fazlam var , 6 ogun yesem bu kaça çıkar Allah bilir.yinede tafsiye icin saolun
Oda doğru . Sadece ot yesem sıkıntı olmaz , ama yapabilirmiyim o sıkıntı isteKilo vermenin öğün sayısı ile alakası yok ki. Yedikleri izle, bunyenizle ve spor geçmişinizle alakalı.
Sizin aşırı derecede bilgi eksikliginiz var. Kilo vermek demek sadece ot yemek değildir. Elinizin altında internet var. Araştırın öğrenin. Bu şekilde asla kilo veremezsiniz.Oda doğru . Sadece ot yesem sıkıntı olmaz , ama yapabilirmiyim o sıkıntı iste
Bilgi eksikliğiSizin aşırı derecede bilgi eksikliginiz var. Kilo vermek demek sadece ot yemek değildir. Elinizin altında internet var. Araştırın öğrenin. Bu şekilde asla kilo veremezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?