- 22 Ağustos 2025
- 16
- 5
- 1
- 38
- Konu Sahibi hatticekkk
herkese merahaba burda yeniyim ve bi derdim var sizlerin de fikrine ihtiyacım var benim problemin kilo şöyleki boyum 160- kg da 66-67 arasında sorun şü ki haraketsiz yaşam tarzım ve dışardan yemek alışkanlıgı yüüznden kocaaaaaamannn bi karnım ve ben ne yaptıysan bundan kurtulamadım g5 den z5- olmadı mide balonu taktırdım herkes 10 kg verirken ben o bütün kusmalara ragmen 1 gram vermedim 8 ay balonla yaşamam ragmen olmadı platese başladım 3 ay gittim bire bir hoca ile üstleik sadece benle ilgilensin diye sonuç ne 1 cm daralma ne de tartıda oynama olmadı şimdi diyecekseniz niye 3 ay ben para zaman döküyorum işden çık koştur koştur gidiiyorum ve bi işe yaramayınca hani azıcık olsa derim ki dayanayım devamı gelir oda yok geçen ay saxende yaptım hergün o iğneler kusmalar tansiyon problemleri evet açlık sıfır oluyor sadece yarım kase çorba yada 2 köfte ile doyuyorum ama asla kg vermedim. triod hastayım düzenli ilaç kullanıyorum değerlerim normal adet düzenim yolunda polikistik ovalde değil insilin direnci için kullanılan ilacı endokrinim verdi 1 sene kullanıdım onda da bişey yok evet kabızlık derdimde var bekunis sağolsun yoksa halim harap bu kadar şey deneyim sonuç alamam normal değil dimi insanlar balonla 10kg veriyor ben 5 versem takla atıcam - yada saxzende iğne ile iş arkadşım yaptı 14 kg verdi bende 1 gram yok aklı olan arkadaşlar banada verirmi biraz caresizim ve göbeğimden bıktım ne giysem olmuyor ne dışara çıkmak istiyorum ne sosyalleşmek biri bi yere çağırsa ne giycem diye gitmiyorum