kilo

hatticekkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
16
5
1
38
herkese merahaba burda yeniyim ve bi derdim var sizlerin de fikrine ihtiyacım var benim problemin kilo şöyleki boyum 160- kg da 66-67 arasında sorun şü ki haraketsiz yaşam tarzım ve dışardan yemek alışkanlıgı yüüznden kocaaaaaamannn bi karnım ve ben ne yaptıysan bundan kurtulamadım g5 den z5- olmadı mide balonu taktırdım herkes 10 kg verirken ben o bütün kusmalara ragmen 1 gram vermedim 8 ay balonla yaşamam ragmen olmadı platese başladım 3 ay gittim bire bir hoca ile üstleik sadece benle ilgilensin diye sonuç ne 1 cm daralma ne de tartıda oynama olmadı şimdi diyecekseniz niye 3 ay ben para zaman döküyorum işden çık koştur koştur gidiiyorum ve bi işe yaramayınca hani azıcık olsa derim ki dayanayım devamı gelir oda yok geçen ay saxende yaptım hergün o iğneler kusmalar tansiyon problemleri evet açlık sıfır oluyor sadece yarım kase çorba yada 2 köfte ile doyuyorum ama asla kg vermedim. triod hastayım düzenli ilaç kullanıyorum değerlerim normal adet düzenim yolunda polikistik ovalde değil insilin direnci için kullanılan ilacı endokrinim verdi 1 sene kullanıdım onda da bişey yok evet kabızlık derdimde var bekunis sağolsun yoksa halim harap bu kadar şey deneyim sonuç alamam normal değil dimi insanlar balonla 10kg veriyor ben 5 versem takla atıcam - yada saxzende iğne ile iş arkadşım yaptı 14 kg verdi bende 1 gram yok aklı olan arkadaşlar banada verirmi biraz caresizim ve göbeğimden bıktım ne giysem olmuyor ne dışara çıkmak istiyorum ne sosyalleşmek biri bi yere çağırsa ne giycem diye gitmiyorum

Hem çok büyük kesi açıyor üstlik 6 kg vermek içşn bu kadar büyük bi ameliyat aklıma yatmıyor üstelik 100.000 liralar ameluatlar bi hafta on gün evde yagışda cabaxı
En az 10 kilo fazlan var bence ki göbek diyorsun zor gider

Diyetisyenle çalıştınız mı hiç?
Üstelik you tube milyon takipçili olanlar ile ve allah şhit bürebür uyarak bi tane fazladan fındık bile yemedim sorun şu ki bakıyorum işe yaramıyor ki bu bakmak bi ay olmuyor 3 ay eve diet yemek aldım 5 öğünlü zaten dışardan yiyorum bar diet yiyim yedim sonuç sıfıra sıfır

aslında 58-59 larda çok mutluydum görüntümden yani çokda zayıf olmak istemem ama 6 aylık hamile göbeğiyle gezmekde zor eskiden minibsde metroda yol verilmişliği bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…