Kilo

Bayanlara ozel sporsalonu na gitim 6 ay ve tabikide diyet.. Ozaman kizima bakacak biri vardi evde ama suan yok giti. Sporum yarim kaldi, ama cidden faydasi oldu.. Gozle gorulme incelme oldu.. Kalcalar duruyor daha . kizim seneye ana okuluna baslayinca devam etmek istiyorum.. Bu sefer de kalcalardan gider insallah :spor:

doğumdan bi kaç hafta sonra en sevdiğim kotu giymeye çalışmıştım ama üst bacağımdan yukarı gidemedi, halbuki doğum öncesi ağırlındaydım, hep böyle geniş kalcam galiba diye üzülmüştüm ama 2 ay sonra denedim oldu... kiloyla alakası olmadan da bi genişleme kalıyo yani ilk aylarda, süt için tatlıya karbonhidrata yönelme, protein sebze ağırlıklı beslen olur bence...

Vallah ben 13 ay icinde hamile kaldigim kiloya geri döndüm toplam 25 kilo dile kolay. hamile arkadaslarim gibi doyasiya yemeden bu kiloya ciktiysam yiyerek kac kiloya ulasacakmisim allah bilir:)
Oglum 3 aylik olunca spor salonuna basladim, ivir ziviri kestim bol su ictim.
Hastahaneden cikip eve geldikten bi kac hafta sonra yediklerimi(ki dogru duzgun yiyemiyordum bile) kontrol edince hemen sutumu etkiledi bunuda soylemeden gecemicem.oyle emzirdikcede gitmedi bende anlamadim
Yenimi dogum yaptiniz? eger oyleyse bebege uygun biseyler giydirip sabah aksam 1er saat yurumeye baslayabilirsiniz mesela.

6 ay oldu doğum yapalı hamilelikte 23 kg aldım 10 kg doğum da gitti gerisi kaldı hiç bir kıyafetim olmuyo bebeğim emmiyo 2 ay emdi sadece

Back
X