Kilodan dolayı bebeği görememek

Kaderelif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
412
139
103
30
Ben 8+3 haftalik hamileyim bugunde kontrole gttim 3. Kontrolum bu arada ve bu 3 kontroldede vajinal bakiliyor kilomdan dolayi malesef karnimdan goremiyor doktor ben uzuluyorm bu duruma zayiflayamadm biturlu olmadi sonra cocuk yaptm 😑benim gibi kilolu olup hamile kalan varmi sizde acaba vajinalmi baktiriyorsnz lutfen paylasirmisinz

Hayir mahsuru yok tabi sadece hep boylemi devam eder acaba ve benim gibi olan varmi

Ilk kizimda bole deildi demek istedigim karindan bakildi ama simdi 3 keredir vajinal bakiliyor kilodan dolayi kizimdada kiloluydum

103 kiloyum gobek kismi fazla dedi doktor gorunmuyor dedi bende anlamadm ama kizimda bole olmamisti ayni hastaneydi kizimdada ama doktor farkliydi tabi

Garip geldi bana da. Belki daha minik diyedir böyle deyince çok daha fazla mı kilonuz var diye düşündüm ama yokmuş

86 kg daydım benim göremedi hatta beta takiibi yaptırdı acaba boş gebelikmi diye,sonra sonra bebek büyünce göründü merak etme canım görünür

Ne kilolar var 😅 öyle bebeğin görüşmeyeceği kadar yok ki kilonuz ondan öyle dedim 😅
🤣🤣haklisin ama doktor kilodan dolayi dedi surekli vajinal bakalim diyor bende anlamadm kalp sesini bebeyi oyle gordm 12. Haftada gdicem bidahakine buseferde vajinal dese yok ananin .. diyecem 🤣yeterda yani doguma kadr bole olsa tm vala 🤦🏻‍♀️🤣🤣

Back
X