Kilodan dolayı hamile kalamayanlar

sametuche

SameTuğçe
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
798
611
53
38
Merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim.1 kere gebelik yaşadım ama 6 haftalıkken gelişimi durduğu için kürtaj oldum.ve kürtajdn sonra çok kilo aldım ve hamile kalamıyorum.drların bana tek söledipi şey kilo vermen gerek.var mı aranızda kilo verdikten sonra hamile kalanlar

Merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim.1 kere gebelik yaşadım ama 6 haftalıkken gelişimi durduğu için kürtaj oldum.ve kürtajdn sonra çok kilo aldım ve hamile kalamıyorum.drların bana tek söledipi şey kilo vermen gerek.var mı aranızda kilo verdikten sonra hamile kalanlar
Ben :KK16: tam 17 kilo verdim ve kilo vermem durduktan 3 ay sonra hamile kaldım canım kilo gerçekten çok önemli :KK39:

Benim ilk gebeliğim de düşük oldu ve kürtaj oldum ama sanki karnımda bebek var gibi aşırı kilo almaya devam ettim. Eminim benim kadar kilolu değilsindir 100 kiloyum ben şuan :) Kilo iyi bi şey değil evet kilo vermelisin ama tek sebebi o değil.

Benim ilk gebeliğim de düşük oldu ve kürtaj oldum ama sanki karnımda bebek var gibi aşırı kilo almaya devam ettim. Eminim benim kadar kilolu değilsindir 100 kiloyum ben şuan :) Kilo iyi bi şey değil evet kilo vermelisin ama tek sebebi o değil.
Kesinlikle tek sebep değil evet ama bi etken olabilirmiş.dr zayıfla eğer hamile kalamazsan gel tüp bebek ozaman yaparız dedi.canım ben senden daha kiloluyum :) 105 kg.peki sen kilodan dolayı hamileliğin gecikti mi

Ben :KK16: tam 17 kilo verdim ve kilo vermem durduktan 3 ay sonra hamile kaldım canım kilo gerçekten çok önemli :KK39:
Çok iyi tebrik ederim seni canım.peki kilo varken farklı problemlerin varmıydı gebeliğe engel.benim çikolata kistim vardı ameliyat oldum

Kesinlikle tek sebep değil evet ama bi etken olabilirmiş.dr zayıfla eğer hamile kalamazsan gel tüp bebek ozaman yaparız dedi.canım ben senden daha kiloluyum :) 105 kg.peki sen kilodan dolayı hamileliğin gecikti mi
Yok gecikmedi 25 Ekimde evlendim bu ikinci hamileliğim.

Çok iyi tebrik ederim seni canım.peki kilo varken farklı problemlerin varmıydı gebeliğe engel.benim çikolata kistim vardı ameliyat oldum
Polikistikoverdım canım kistlerimin biri bitiyor biri başlıyordu adetlerim haliyle çok düzensizdi

sametuche ve
Zeyzeynpp çok yeniyim burada yardım rica ediyorum bende 4 yıllık evliyim hiç hamilelik yaşamadım kiloluyum düzensiz adetlerim var bazen düzelen ve gününü geçirmeyen bazende tam 30günü dolduran eşimde sorun yok ben pkoluyum doktor glifor 1000gr demişti kullandım bir işe yaramadı siz nasıl hamile kaldınız yardımcı olmanız mumkünmü

sametuche ve
Zeyzeynpp çok yeniyim burada yardım rica ediyorum bende 4 yıllık evliyim hiç hamilelik yaşamadım kiloluyum düzensiz adetlerim var bazen düzelen ve gününü geçirmeyen bazende tam 30günü dolduran eşimde sorun yok ben pkoluyum doktor glifor 1000gr demişti kullandım bir işe yaramadı siz nasıl hamile kaldınız yardımcı olmanız mumkünmü
Glifor işe yaramadı deyip sakin bırakmayın. Yüksek insülin düzeyi yumurtlamaya büyük etki ediyor. Ben de pkoluyum ve 12 kilo verdim ilk klomen kullanmamda hamile kaldım.

Glifor işe yaramadı deyip sakin bırakmayın. Yüksek insülin düzeyi yumurtlamaya büyük etki ediyor. Ben de pkoluyum ve 12 kilo verdim ilk klomen kullanmamda hamile kaldım.
Doktorum bana günde 2adet iç demişti içtim 6ayda 5 kilo verdim sonra klomen vermedi siz nekadar zamanda kilo verdiniz glifor sonra nezaman klomene başladınız cvp için tşk

Doktorum bana günde 2adet iç demişti içtim 6ayda 5 kilo verdim sonra klomen vermedi siz nekadar zamanda kilo verdiniz glifor sonra nezaman klomene başladınız cvp için tşk
Ben gliforu hiç bırakmadım gebeliğin ilk üç ayı da kullandım. Klomeni bir ay içtim o ay hamile kaldım çok şükür. Ben 12 kiloyu 3 ayda verdim ama hep yürüyüş yaptım. Yürüyüş yumurtalıkların çalışmasına etki ediyor. Bir de şekerli ve hamurlu gıdalara sınırlı yaklaşırsanız verirsiniz kiloyu. Zaten 10 kilo verseniz bile çok çok etkili. Tabi sadece kilo etkili değil ama en azından hamile kaldıktan sonra da sağlık sorunları yaşamamak adına ne kadar verseniz o kadar iyi.

Arkadaşlar ben kilolu olmaktan dolayı hamile kalamıyorsun bahanesini kabul etmiyorum doktorlar yeterince ilgilenmiyor sebeplerini araştırmıyor. Tüpler tıkalı mı bakmıyorlar rahim filmi çekmiyorlar pahalı olduğu için devlet hastaneleri film çekmemek için klomen yazıp başından savıyor . Neden kabul etmediğimi de açıklayayım gerçekten duyunca hak vereceksiniz . Ben de bu yaşıma dek kiloluların zor gebe kaldığımız zannederdim etrafımda kilolu kim varsa bunu aciliyetle başardı. 120 kiloluk Arkadaşım bile ilk geceden hamile kaldı evlendikten 9 ay sonra bebeği kucağındaydı . Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez de bir ağlamalar bir tripler istemiyordum da evliliğimi yaşayacaktım da bilmem ne . Sanki zorla Bebek yaptırmışlar tecavüz etmişlerdi gibi aylarca ağladı hemen hamile kaldı diye .bizler 60 küsur kilo senelerdir hamile kalamadık.... ben de aylardır ağlıyorum fakat benim bu şımarıklardan bir farkım var: ben aylardır olmuyor diye ağlıyorum !!! birilerinin şımarıklık yapmasına tahammül edemiyorum artık . Bebek istemiyorsan korunursun ve yine ona rağmen bebeğin olursa o zaman ağla dur ses etmem . Korunmayan adamın ortamlarda dolaşıp ben Bebek istemiyordum allah bana zorla verdi muhabbetlerine artık tahammülüm kalmadı !!!! çevremde bunu bana yapan tam 2 kişi var ve onların hava basmalarını affedemiyorum artık onlarla görüşmemeye başladım. Beni 6 ay önce telefonla arayıp bir arkadaşım, uğraşıyorum Bebek olmuyor korunmuyorum dedi ben de öyleydim bunu ona belirttim ,morali bozuktu 7 ay sonra karnı burnunda geldi ben istemdim de allah zorla verdi bize falan filan Fasa fiso . Söylediğini unutmuş zavallım. Benim olmuyor diye özellikle yaptı ve sonunda dedi ki naptınız siz karılı kocalı doktorlara gidiyor musunuz dedi yüzsüz yüzsüz . Allah a havale ettim . Evet bazen gidiyorum dedim bu kız da hafif kiloluydu . O yüzden hiç kimse işini bilmeyen doktorların tedavi edemeyişine bir maske olarak kilo faktörüne takılıp kalmasın. Doktorlar yeterince araştırmıyor basıyor klomeni olursa olur olmazsa olmaz deyip çekiliyor .Olmasa arkadaşımın olmazdı 120 kiloluk birisinin ilk geceden olabiliyorsa kiloyu miloyu sıkıntı etmeyin allah vermek isterse verir. Manken ölçülerinde biriydim 2 senedir olmuyor üstüne de 15 kg aldım. Hala kilolu değilim olmuyor . Çünkü allah vermek istemiyor ...

Back
X