Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenMerhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim.1 kere gebelik yaşadım ama 6 haftalıkken gelişimi durduğu için kürtaj oldum.ve kürtajdn sonra çok kilo aldım ve hamile kalamıyorum.drların bana tek söledipi şey kilo vermen gerek.var mı aranızda kilo verdikten sonra hamile kalanlar
Kesinlikle tek sebep değil evet ama bi etken olabilirmiş.dr zayıfla eğer hamile kalamazsan gel tüp bebek ozaman yaparız dedi.canım ben senden daha kiloluyum :) 105 kg.peki sen kilodan dolayı hamileliğin gecikti miBenim ilk gebeliğim de düşük oldu ve kürtaj oldum ama sanki karnımda bebek var gibi aşırı kilo almaya devam ettim. Eminim benim kadar kilolu değilsindir 100 kiloyum ben şuan :) Kilo iyi bi şey değil evet kilo vermelisin ama tek sebebi o değil.
Çok iyi tebrik ederim seni canım.peki kilo varken farklı problemlerin varmıydı gebeliğe engel.benim çikolata kistim vardı ameliyat oldumBentam 17 kilo verdim ve kilo vermem durduktan 3 ay sonra hamile kaldım canım kilo gerçekten çok önemli
![]()
Yok gecikmedi 25 Ekimde evlendim bu ikinci hamileliğim.Kesinlikle tek sebep değil evet ama bi etken olabilirmiş.dr zayıfla eğer hamile kalamazsan gel tüp bebek ozaman yaparız dedi.canım ben senden daha kiloluyum :) 105 kg.peki sen kilodan dolayı hamileliğin gecikti mi
Maşallah Allah sağsağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Yok gecikmedi 25 Ekimde evlendim bu ikinci hamileliğim.
Darısı başına canım.Maşallah Allah sağsağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Polikistikoverdım canım kistlerimin biri bitiyor biri başlıyordu adetlerim haliyle çok düzensizdiÇok iyi tebrik ederim seni canım.peki kilo varken farklı problemlerin varmıydı gebeliğe engel.benim çikolata kistim vardı ameliyat oldum
Glifor işe yaramadı deyip sakin bırakmayın. Yüksek insülin düzeyi yumurtlamaya büyük etki ediyor. Ben de pkoluyum ve 12 kilo verdim ilk klomen kullanmamda hamile kaldım.sametuche ve
Zeyzeynpp çok yeniyim burada yardım rica ediyorum bende 4 yıllık evliyim hiç hamilelik yaşamadım kiloluyum düzensiz adetlerim var bazen düzelen ve gününü geçirmeyen bazende tam 30günü dolduran eşimde sorun yok ben pkoluyum doktor glifor 1000gr demişti kullandım bir işe yaramadı siz nasıl hamile kaldınız yardımcı olmanız mumkünmü
Doktorum bana günde 2adet iç demişti içtim 6ayda 5 kilo verdim sonra klomen vermedi siz nekadar zamanda kilo verdiniz glifor sonra nezaman klomene başladınız cvp için tşkGlifor işe yaramadı deyip sakin bırakmayın. Yüksek insülin düzeyi yumurtlamaya büyük etki ediyor. Ben de pkoluyum ve 12 kilo verdim ilk klomen kullanmamda hamile kaldım.
Ben gliforu hiç bırakmadım gebeliğin ilk üç ayı da kullandım. Klomeni bir ay içtim o ay hamile kaldım çok şükür. Ben 12 kiloyu 3 ayda verdim ama hep yürüyüş yaptım. Yürüyüş yumurtalıkların çalışmasına etki ediyor. Bir de şekerli ve hamurlu gıdalara sınırlı yaklaşırsanız verirsiniz kiloyu. Zaten 10 kilo verseniz bile çok çok etkili. Tabi sadece kilo etkili değil ama en azından hamile kaldıktan sonra da sağlık sorunları yaşamamak adına ne kadar verseniz o kadar iyi.Doktorum bana günde 2adet iç demişti içtim 6ayda 5 kilo verdim sonra klomen vermedi siz nekadar zamanda kilo verdiniz glifor sonra nezaman klomene başladınız cvp için tşk