• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilodan dolayı tedavisi ertelenenler :(

keskeanneolsam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
83
0
26
Erzurum
Mrb kızlar. 3. Klomen + ovitrelleden sonra bu ay aşılama yapılacak diye düşünüyorduk. Ama doktorum aşılamayıda uygun görmedi. Aşılama yapsak bile bu gebeliğin sonunu göremiyorum dedi. 3 ay zayıfla sonra duruma göre tekrar bakalım dedi. Ben şimdi ne yapayım zayıflayamıyorum da. Zaten ben ameliyat yüzünden çok çok kilo almıştım. Benim durumumda olan var mı başka. 120 kilo ole hamile kalanları tanıyorum ya neden benim aşılamamı uygun görmediler :(

Son düzenleme:
Mrb kızlar. 3. Klomen + ovitrelleden sonra bu ay aşılama yapılacak diye düşünüyorduk. Ama doktorum aşılamayıda uygun görmedi. Aşılama yapsak bile bu gebeliğin sonunu göremiyorum dedi. 3 ay zayıfla sonra duruma göre tekrar bakalım dedi. Ben şimdi ne yapayım zayıflayamıyorum da. Zaten ben ameliyat yüzünden çok çok kilo almıştım. Benim durumumda olan var mı başka. 120 kilo ole hamile kalanları tanıyorum ya neden benim aşılamamı uygun görmediler :(

devletemi gidiyosun boyla kilo indeksin 30 un ustundemi cikti

yok canim bende sinirdayim tedavim devam ediyor banada surekli zayifla diyolar korkuyorum

arkadaşlar bende şuan normal tedaviye adım atmış bulunmaktayım horman teslerim falan istendi üstüne bide hipotiroid hastasıyım ve kilom 81 bu kilo ile hamile kalırsam ben naparım gram kilo veremiyorum :( çok üzülüyorum sonuçlarımı götürdüğümde doktorunda ilk söleyeceği şey kilo ver olucak :( bu kiloyla hamile kalan var mı yardım

arkadaşlar bende şuan normal tedaviye adım atmış bulunmaktayım horman teslerim falan istendi üstüne bide hipotiroid hastasıyım ve kilom 81 bu kilo ile hamile kalırsam ben naparım gram kilo veremiyorum :( çok üzülüyorum sonuçlarımı götürdüğümde doktorunda ilk söleyeceği şey kilo ver olucak :( bu kiloyla hamile kalan var mı yardım

bilmiyorum ki 81 kıloda hamıle kalan varmı kılo bızım ısımızı zorlastırdıgı kesın ama

ya canım benim kuzende aynı dertten muzdaripti ama kilo vermesi için bir diyetuyguladı hem çabuk kilo verdi hemde tedavisine başlandı inşallah seninde tez vakitte öyle olur canım benim

selam.kiloyla hamile kalmanın ilgisine inanmıyorum ben ya.ben 79 kiloyla hamile ladım.maalesef 22haftalık bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim:((artı bende haşimato triotiyim.aşılama ve tüp bebekte söyle bir durum oluyor.kullanılan hap ve iğneler 3-5kilo yapıyor.benim tutmayan bir aşılama var cünkü.ama bana doktorum kilo ver hiç demedi.

ben açıkcası kilo ile hamile kalmanın az çok bir ilgisi olduğunu düşünüyorum...

çevremde yeni evlenenlerin hepsi ya ideal kilodaydı ya da çok çok zayıftı

ve hepsi de hemen hamile kaldı...hele o aşırı zayıf olanlara çok şaşırmıştım...

ablam da çok istediği ikinci evladına kaza oruçları tutarken ve herkesin farkedeceği şekilde

çok zayıfladığı an gebe kaldığını anlattı

ama tabi istisnalar da olmuyor değil

Allah isterse herşey oluyor

Back
X