- 9 Kasım 2015
- 6.205
- 11.134
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz daha iyi bilirsiniz ama kahvaltıları cok saha iyi yapip akşam öğünlerini geçirirseniz daha iyi olmaz mı
Birinde elma var birinde simit diğerinde hiç bi şey yok
Valla ben 7 günde 79 dan 69 a indim. 2 kilosunu geri aldım ama net 8 kilom gitti.Çok planlayamadım. Sadece porsiyon küçültme olarak yiyorum şu an. Güzel gidiyo şimdilik ama ben 3 ay kadar diyetisyene gittim. Sonra aldım. O listeye göre devam edicem ama daha düzene oturmadı. Dediğim gibi şimdilik gelişigüzel gidiyo bakalım :)
Valla ben 7 günde 79 dan 69 a indim. 2 kilosunu geri aldım ama net 8 kilom gitti.
Su ileAaaa !! Bravo. Nasıl?
Benimde hedefim 55. 21 gün sonra düşmüş olmak dileğiyleGüncel 70.2
Hedef: 63 (21 Mart 2020)
Sabah: laktozsuz sütlü filtre kahve
Öğlen: Ezogelin çorba, Kıymalı kapuska, Yarım kase yoğurt (toz zencefil serptim)
Akşam: Sebze yemeği, Çorba, Salata yemeyi planlıyorum. :)
Ay hadi İnşallah :)Benimde hedefim 55. 21 gün sonra düşmüş olmak dileğiyle![]()
Su ilevücudumdaki yağları azaltmak porsiyonları azaltmakla mümkün olmadı. Bende bedenime şok niteliğinde 7 günlük açlığa başladım. İlk düşüncem 3 günlüktü yapamam diye düşündüm ama niyetimi 3 rahat geçerse 7 ye tamamlicam diye aldım. Böylelikle muhteşem kilo kaybım oldu. Şimdi 21 günlüğe başladım. Bugün sadece kahvaltı yarından itibaren sadece su. İnşaAllah tamamlayabiliim. Niyetimi 10 gün eğer kolay geçerse 21 tam gün olarak aldım.
Güncel 70.2
Hedef: 63 (21 Mart 2020)
Sabah: laktozsuz sütlü filtre kahve
Öğlen: Ezogelin çorba, Kıymalı kapuska, Yarım kase yoğurt (toz zencefil serptim)
Akşam: Sebze yemeği, Çorba, Salata yemeyi planlıyorum. :)
Bugün diyete başlayamadım kızlarHııı au orucu yaptınız. Çok faydası olduğunu duymuştum. Bi arkadaşım da yaptı 8 kg. vermişti. Hadi bakalım maşallah size ❣