Kilolaları aldım yine geldim :)

Lupetta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.205
11.134
248
Eveetttt 70 kg ile yolculuğum, yediklerimi yazarak başlasınnn !! 🌸

Tartım haftalık olacak.

Sabah

10.00
1 elma

Öğle
5 6 kaşık nohut
5 6 kaşık bulgur
1 kase yoğurt

Akşam
5 6 kaşık tavuk yemeği
2 kaşık pirinç pilavı

Ara
1 portakal

2. Gün
Kahvaltı
----
Öğle
1 tabak patates yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt

Ara
1 portakal

Akşam
Davetliyiz. Artık ne varsa az az

Hala 70 kiloyum... Dikkat etmedim bu hafta. Çok hastayım

İyileştimmmmm ve az az yiyerek devam ediyorum. Hafta sonu tartılıp yazıcam artık :)

Bugün

1simit

Yarım kase çorba
Salata
Izgara tavuk

1 züber çikolata

2 parça tavuk
2 dilim ekmek

Güncel: 68.3 olmuşum. Yani 1 haftada nerdeyse 2 kg. :)) Yolda aynen devam şimdi. Herkes başlasın. İşimiz kolay ve zamanımız var. Deniz mevsimi açılıp da, mayıs haziran da kapıya dayandı mı şok ve zararlı diyetlere gerek yok. Şimdiden abur cuburu bile kessen kâr.

Siz daha iyi bilirsiniz ama kahvaltıları cok saha iyi yapip akşam öğünlerini geçirirseniz daha iyi olmaz mı

Birinde elma var birinde simit diğerinde hiç bi şey yok

Siz daha iyi bilirsiniz ama kahvaltıları cok saha iyi yapip akşam öğünlerini geçirirseniz daha iyi olmaz mı

Birinde elma var birinde simit diğerinde hiç bi şey yok

Çok planlayamadım. Sadece porsiyon küçültme olarak yiyorum şu an. Güzel gidiyo şimdilik ama ben 3 ay kadar diyetisyene gittim. Sonra aldım. O listeye göre devam edicem ama daha düzene oturmadı. Dediğim gibi şimdilik gelişigüzel gidiyo bakalım :)

Eveettt güzel güzel devam ediyorum.

Genel olarak yaptığım şey şu oldu; porsiyon küçültme, abur cubur yememek (bu en iyisi).. şimdilik güzel gidiyo. Belimin incelediğini hissediyorum. Pazar günü tartısında en az 1 kg. daha eksik çıkarım. Gelsin 67' ler :)) Yaza kalmadan biter bu iş. Hedef 57-56. Gebe kalmadan önce azıcık fit gezeyim :)

Pazar gününü iple çekiyorum. Kilo versem de vermesem de güzel bi irade gösteriyorum bence :) kendime ev yapımı hamburger yapıcam. Afiyetle yicemm :)

Nöbetim olduğu için tartılamadımm :( önümüzdeki haftaya artık bakalım :)

Çok planlayamadım. Sadece porsiyon küçültme olarak yiyorum şu an. Güzel gidiyo şimdilik ama ben 3 ay kadar diyetisyene gittim. Sonra aldım. O listeye göre devam edicem ama daha düzene oturmadı. Dediğim gibi şimdilik gelişigüzel gidiyo bakalım :)
Valla ben 7 günde 79 dan 69 a indim. 2 kilosunu geri aldım ama net 8 kilom gitti.

Aaaa !! Bravo. Nasıl?
Su ile 😊 vücudumdaki yağları azaltmak porsiyonları azaltmakla mümkün olmadı. Bende bedenime şok niteliğinde 7 günlük açlığa başladım. İlk düşüncem 3 günlüktü yapamam diye düşündüm ama niyetimi 3 rahat geçerse 7 ye tamamlicam diye aldım. Böylelikle muhteşem kilo kaybım oldu. Şimdi 21 günlüğe başladım. Bugün sadece kahvaltı yarından itibaren sadece su. İnşaAllah tamamlayabiliim. Niyetimi 10 gün eğer kolay geçerse 21 tam gün olarak aldım.

Güncel 70.2
Hedef: 63 (21 Mart 2020)
Sabah: laktozsuz sütlü filtre kahve
Öğlen: Ezogelin çorba, Kıymalı kapuska, Yarım kase yoğurt (toz zencefil serptim)
Akşam: Sebze yemeği, Çorba, Salata yemeyi planlıyorum. :)

Güncel 70.2
Öğlen: Ezogelin çorba, Kıymalı kapuska, Yarım kase yoğurt (toz zencefil serptim)
Benimde hedefim 55. 21 gün sonra düşmüş olmak dileğiyle 😊

Su ile 😊 vücudumdaki yağları azaltmak porsiyonları azaltmakla mümkün olmadı. Bende bedenime şok niteliğinde 7 günlük açlığa başladım. İlk düşüncem 3 günlüktü yapamam diye düşündüm ama niyetimi 3 rahat geçerse 7 ye tamamlicam diye aldım. Böylelikle muhteşem kilo kaybım oldu. Şimdi 21 günlüğe başladım. Bugün sadece kahvaltı yarından itibaren sadece su. İnşaAllah tamamlayabiliim. Niyetimi 10 gün eğer kolay geçerse 21 tam gün olarak aldım.

Hııı au orucu yaptınız. Çok faydası olduğunu duymuştum. Bi arkadaşım da yaptı 8 kg. vermişti. Hadi bakalım maşallah size ❣

Güncel 70.2

Hadi inşallah veririz 🌼

Hııı au orucu yaptınız. Çok faydası olduğunu duymuştum. Bi arkadaşım da yaptı 8 kg. vermişti. Hadi bakalım maşallah size ❣
Bugün diyete başlayamadım kızlar 😔 eşimle iş yemeğine gidiyorum. Üstelik eşim eve ben sütlaç gibi sütlü tatlıları falan seviyorum diye bir sürü çeşitler almış gelmiş. Oturttu yiyelim dedi mecburen azar azar aldım bu sefer beğenmedin mi trribine girince hepsini yedim. Şimdi de yemekte yerim elllaaammm yine şişicem herhalde😣

Back
X