Kilolaları aldım yine geldim :)

Bugün diyete başlayamadım kızlar 😔 eşimle iş yemeğine gidiyorum. Üstelik eşim eve ben sütlaç gibi sütlü tatlıları falan seviyorum diye bir sürü çeşitler almış gelmiş. Oturttu yiyelim dedi mecburen azar azar aldım bu sefer beğenmedin mi trribine girince hepsini yedim. Şimdi de yemekte yerim elllaaammm yine şişicem herhalde😣
Olsun olsun. Bugünlük öyle olur, sonra hemen başlayın. Yeter ki devamı gelmesin 🤗

Olsun olsun. Bugünlük öyle olur, sonra hemen başlayın. Yeter ki devamı gelmesin 🤗
Valla bugün başladım. Eşime de söyledim başlicam diye 😂 hadi bakalım birşey olursa ağzımdan duramazsın dedi. Dedim ben bu geceki yediklerimi 1 haftaya ancak eritirim 😂😂

Valla bugün başladım. Eşime de söyledim başlicam diye 😂 hadi bakalım birşey olursa ağzımdan duramazsın dedi. Dedim ben bu geceki yediklerimi 1 haftaya ancak eritirim 😂😂

Hadi bakalım bize kolay gelsin o zamannn 🌸 mens. öncesi olucam ama pazar tartılırım artık :)

Birkaç zamandır tartılmıyorum. Çok kötü bi adet olamama dönemi geçirdim ve abur cubura düştüm :( şimdi 40 güne kadar 6 kilo verme hedefim var. Pazartesi ya da salı tartılıp yazıcam yine

Sabah
1.5 dilim ekmek
Peynir
1 domates
Yeşillik

Ara
Yeşil çay

Öğle
Hasanpaşa köfte
Yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
Muz

Akşam
Yoğurt ve pancar yemeyi düşünüyorum.

Aaaa inanmıyorum 🤗😍 maşallah yaa demek o tatlı krizler boşa değilmiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım 💫🌼🌸
Aaiiyy canım benim Allah razı olsun. Aynen valla hiç boşa değilmiş 🙃 canıma can katan meleğime 2 candaş daha katılacak. Elhamdülillahh valla Rabbim herkese nasip etsin

Adet önceleri sapıtıp sapıtıp yiyen ben 😌 Yine başladım 😌

Ben sanırım artık tartılmadan bi sürece gireceğim. Bir süredir de tartılmadım ve aldığımı düşünüyorum. Ramazan öncesi tartılıcam. Buraya sadece yediklerimi yazarım artık :) Tartı düşmanım, ta ki kilo verene kadar. Onu iyice bi anladım. Bi süre sadece tartı değil de vücudumdaki değişimlerle ilerleyeceğim. Öncelik göbek küçültmek 🌸

Merhaba ben yeni katıldım..kilo verme çabaları içindeyim ama yemedende geri kalmiyrm mide değil 3+1 ev mübarek..ben şu patates diyetine başlamayı dusunuyrm başlayan daha önce yapmış olan var mı.su sıralar yapan insanlarla beraber bende yapmak isterim kendime suç ortağı ariyrm gibi oldu..

Ben daha önce yaptım canım 3 günde 3 kg verdim yarın tekrar başlamayı düşünüyorum

Back
X