• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolar bu kadar önemli mi

daha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
aldtacak olan adam yada kadın manken gibi olsan da aldatır cok fazla kilon yok ama kendin icin biraz kilo verebilirsin

Çok da bir fazlan yokki.
Ama erkekler önem veriyor malesef böyle şeylere.

Kocan seni bundan dolayi aldatacaksa hamileyken hapi yuttun demektir . Malum bizlerin en cok kilo aldigi donem. Hepsi sacmalamis..

Aklı selim her erkek hamile iken alınan kilonun bir kısmının bebek plasenta amniyon sıvısı vs olduğunu bilir ha hamileyim diye 40 kilo alırsın o ayrı, 2 canlıyım diye 2 katına çıkmaya gerek yok

Adriana Lima bile aldatıldı yaniii :)
Erkek isterse , içinde varsa aldatır bzi kadınlarda vururuz tekmeyı yallah :KK45::KK45:

Adriana Lima bile aldatıldı yaniii :)
Erkek isterse , içinde varsa aldatır bzi kadınlarda vururuz tekmeyı yallah :KK45::KK45:

Şüphesiz bu karskter meselesi ama kadın önce kendi için fit olmalı bence, içinde varsa aldatır yoksa ben 100 kiloda olsam aldatmaz nasıl olsa diye birşey yok, ha belki aldatmaz ama beğenmez de gerçekçi olmak lazım, mayalı hamur gibi adamı ben de sevmem

Göz beğenir kalp sever,
Herkesin kriterleri az çok bellidir.
Gercekçi olmak lazım. Önemli olan iç güzelliği kısmına gelmeden önce ilk baktıgımız şey dış görünüş.

Konu sahibi sen de kilolusun, 1.65 boya en az 58 olmalısın. İşin zor degil, 3 ay sıksan kendini sonuca ulaşırsın.

Şüphesiz bu karskter meselesi ama kadın önce kendi için fit olmalı bence, içinde varsa aldatır yoksa ben 100 kiloda olsam aldatmaz nasıl olsa diye birşey yok, ha belki aldatmaz ama beğenmez de gerçekçi olmak lazım, mayalı hamur gibi adamı ben de sevmem
E heralde kadın bakımlı olsa daha diyorum ya ıçınde oolursa aldatır.
Ben mesela 168 boy 56 kiloyum hergun maske falan yaparım. Eşim der sen benı bile gömersın :D Surratına ne bulsan sürüyorsun der :) Yapma güzelsin der ama ben dururmuyumm, üstüne üstelik ona bile yaparım :KK45:

daha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
Boyun kısa olduğu için kilolu gözukuyorsundur. Ben mesela 168 56 kiloyum zayıfım tek göbüşüm var onuda pilatesle baya sıkılaştırdım :KK45: Öneririm pilatesi hem sıkılaştırıyor hemde mutlu oluryorsun yaparken :21:

E heralde kadın bakımlı olsa daha diyorum ya ıçınde oolursa aldatır.
Ben mesela 168 boy 56 kiloyum hergun maske falan yaparım. Eşim der sen benı bile gömersın :KK70: Surratına ne bulsan sürüyorsun der :) Yapma güzelsin der ama ben dururmuyumm, üstüne üstelik ona bile yaparım :KK45:

Eşimin kızmayacağını bilsem burun bantlı resmini paylaşırdım :KK45:

Kilo yüzünden aldatacak adam uzasın gitsin zaten...
Patavatsızlar.
Hiç takma, öyle bir saçmalık olmaz.

Back
X