kilolara elveda

felluz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
1.325
96
2 yıl önce karatayla 13 kilo verdim..bir kısmını geri almış bulunmaktayım. Şimdi tekrar fazla kilolarımi vermek istiyorum
.umarım buraya yazınca kendimi kontrol edebilirim..!
87 kg den 74 e inmiştim..
şimdi 78.2 yim.aslında 3 hafta öncesine kadar 80 kg yi geçmiş almış başımı gidiyordum..neyse ki kendime geldimm..
karatay diyeti ile fevzi ozgonul'un beden akliyla zayiflama yöntemi bana uygun geliyor ve bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum..aslında çok farkları var ama ben o günkü düzenime göre hangisi bana uyarsa uygulamayı düşünüyorum. .ikisi de ara öğün vermiyor..gün batimindan sonra yemek yenmesini uygun görmüyor ve 2 öğünü destekliyorlar.!! Ekmegi de önermİyorlar.

Her cuma tartılıp yazacam..mümkün olduğunca mönü yazmayı düşünüyorum. .
Spor olarak da yürüyüşe başlıyorum.

Günlük açmak kaç zamandır aklimdaydi,,nihayet açtımçoook Mutluyum

Sabah
2 yumurta
ceviz
peynir
1 elma

15:00
4 et köfte
yoğurt
ıspanak
1 kivi

Acikirsam yoğurt yemeği düşünüyorum. .

Günaydın :KK68:
kahvaltim:
2 tereyağında pişmiş yumurta
beyaz peynir
Yer fıstığı
yeşil zeytin
1 portakal

Gayet doyurucu bir kahvaltı oldu..:confused:

Öğleden sonra misafirliğe gidecem ve kısır olacak..diyet yaptığımı söylemeyeceğim çok tuhaf bakıyorlar ve bende hep ters tepiyor..4 kaşık alacam tatlı olarak da 2 çatal alıp midem kötü filan diyecegim:KK71:
ama 2 öğün arası en az 4 saat geçmiş olacak.aksam gün batimindan sonra yemek yok..acikirsam yogurt:KK39:

felluzum topiğin hayırlı olsun:KK37:
daha önce olduğu gibi yine başaracağını umuyorum arasıra ben de gelir yazarım:KK19:

2 yıl önce karatayla 13 kilo verdim..bir kısmını geri almış bulunmaktayım. Şimdi tekrar fazla kilolarımi vermek istiyorum
şimdi 78.2 yim.aslında 3 hafta öncesine kadar 80 kg yi geçmiş almış başımı gidiyordum..neyse ki kendime geldimm..
karatay diyeti ile fevzi ozgonul'un beden akliyla zayiflama yöntemi bana uygun geliyor ve bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum..aslında çok farkları var ama ben o günkü düzenime göre hangisi bana uyarsa uygulamayı düşünüyorum. .ikisi de ara öğün vermiyor..gün batimindan sonra yemek yenmesini uygun görmüyor ve 2 öğünü destekliyorlar.!! Ekmegi de önermİyorlar.

Basarilar canimmm:KK24:

daha önce olduğu gibi yine başaracağını umuyorum arasıra ben de gelir yazarım:KK19:
oo kimler gelmiş.. hoşgeldiniz kızlar, tekrardan sizi buralarda görmek güzel :KK37:başarılar dilerim ikinize de.. hayırlı olsun topigin felluzcum :KK19:

Hoşgeldin canım:KK60: iyi dileklerin için teşekkürler..sen de gel beraber basaracaz inaniyorum:KK68:
Basarilar canimmm:KK24:
Teşekkürler canim:KK68:
oo kimler gelmiş.. hoşgeldiniz kızlar, tekrardan sizi buralarda görmek güzel :KK37:başarılar dilerim ikinize de.. hayırlı olsun topigin felluzcum :KK19:
simsims seni görmek ne guzelll:KK36:teşekkürler :KK5:

Kızlar uykum kaçmışken pazar mönümü yazayım:

Karatay kahvaltısı

17:00

salata
zeytin salatası
biber meze
2 çatal Humus
2 çatal ali nazik
2 dilim buğday ekmeği yedim ki; üzgünüm çok citirdi..:KK43:
1 şiŞ kuşbaşı

Aslında mönüm fena değilmiş ya..kendime çok kizmayim..

Zaten ben çok katı bir sekilde uygulamayı düşünmüyorum..

1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
zeytin

1 içli kofte
Tavuk doner(ekmeksiz)
Yoğurt
salata
2 kaşık pazi yemeği

Günaydınnlaarrr

10:00 da:kk77:

2 kayısı kıvamında yumurta
beyaz peynir
zeytin
fıstık,çekirdek
1 portakal

Bu kahvaltı beni saatlerce tok tutacak :KK24:

kizlaaaar.!!! sağlıklı beslenerek yavaş ve kalici zayıflamak isteyenlere kapım açık.Hoppa.birbirimizi motive ederek daha istikrarlı bir şekilde devam edebiliriz..
hiç kasmadan yavaş ve emin adımlarla

selam günlüğüm ve okuyan herkese:KK25:

Dün akşam

1 pirinçli kabak dolması (cisss)
1 avuc kuruyemiş
2 but tavuk
salata
yogurt

Bugün sabah

1 yumurta
beyaz peynir
zeytin
1 elma
1 avuç kuruyemis

iyi akşamlar

öğlen

Salata
Yoğurt
tavuk
4 kaşık bulgur köftesi
3 çatal tahinli kabak tatlisi (cissss)

Selam gunlugum

Bugün tartildim yerimde sayiyorum

Bu hafta hareketi arttırıyorumm..gün batimindan sonra da yemek yok!!!!

Bugün
karatay kahvaltısı

15:00 da

Keskek (sanırım kacti)
Yoğurt
1 elma
kuruyemis

Günaydın...cuma aksami yemege katıldım ve maalesef yedim..CT günü ise tam cozuttum:KK43:( motivasyonum düştü..yedikten sonraki pismanlik çok fena...

Biraz sonra karatay kahvaltısı edecem ...bu yemek bağımlılik!!! başka bir şey degil !

Zararın neresinden dönsem kar..yemeğe devam edersem sonu yok biliyorum :KK17:

3 gündür çok iyi gidiyor :) karatayi tam uyguluyorum..böyle devam edersem sonuç alirim gibi..

karatay kahvaltısı

Biraz sonra

3 köfte et
fasulye
yoğurt
Kozlenmis Biber

Selam günlük. ..
yazamadım ama; çok iyi gidiyor..bugün sabah tartildim en Son yaptığım kacamaklardan sonra aldigim kiloları vermişim Nihayet
Bugün beni gören ablam çok zayiflamissın ne yapıyorsun diye sorunca da pek sevindim. .

çarşamba,perşembe, cuma
karatay kahvaltısı

Hava kararmadan önce 16:00 17:00 arası

Et
sebze yemeği
yoğurt
kuruyemiş

Şeklinde gitti ..

78.3 oldum.. artık düzenim oturdu sayılır. .tam karatay.asıl kilo vermem bundan itibaren başlıyoorrr

Zaten bu kiloyla başlamıştım.. sonra artış olunca iyice motivasyonum düştü neyse ki toparlandim..demek ki kararlı olmak gerekiyormuş. .
Ct:misafir ağırlama olduğu halde iyi geçti
10 :00 da bitti
Karatay kahvaltısİ

17:00 da bitti
6 kaşık kısır
yoğurt
1 ince dilim pasta (ciss )
1 minik kurabiye (ciss)

Bugün metabolizmami
sasirttim :)))

Selam günlükçok iyi giderken ve 100 gr cık vermişken regl oldum..2 gundur çok kanamam olduğundan ve kendimi iyi hissetmedigim için ciss larım oldu..ama tabi ki de devam ediyorummm..Son 1 hafta çok iyi uyguladım ve ıncelme farkediliyor..

Regl öncesi tatlı aşermelerim olmadı. .karatay iyi geldi..

X