- 12 Nisan 2013
- 1.325
- 96
2 yıl önce karatayla 13 kilo verdim..bir kısmını geri almış bulunmaktayım. Şimdi tekrar fazla kilolarımi vermek istiyorum
.umarım buraya yazınca kendimi kontrol edebilirim..!
87 kg den 74 e inmiştim..
şimdi 78.2 yim.aslında 3 hafta öncesine kadar 80 kg yi geçmiş almış başımı gidiyordum..neyse ki kendime geldimm..
karatay diyeti ile fevzi ozgonul'un beden akliyla zayiflama yöntemi bana uygun geliyor ve bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum..aslında çok farkları var ama ben o günkü düzenime göre hangisi bana uyarsa uygulamayı düşünüyorum. .ikisi de ara öğün vermiyor..gün batimindan sonra yemek yenmesini uygun görmüyor ve 2 öğünü destekliyorlar.!! Ekmegi de önermİyorlar.
Her cuma tartılıp yazacam..mümkün olduğunca mönü yazmayı düşünüyorum. .
Spor olarak da yürüyüşe başlıyorum.
.umarım buraya yazınca kendimi kontrol edebilirim..!
87 kg den 74 e inmiştim..
şimdi 78.2 yim.aslında 3 hafta öncesine kadar 80 kg yi geçmiş almış başımı gidiyordum..neyse ki kendime geldimm..
karatay diyeti ile fevzi ozgonul'un beden akliyla zayiflama yöntemi bana uygun geliyor ve bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum..aslında çok farkları var ama ben o günkü düzenime göre hangisi bana uyarsa uygulamayı düşünüyorum. .ikisi de ara öğün vermiyor..gün batimindan sonra yemek yenmesini uygun görmüyor ve 2 öğünü destekliyorlar.!! Ekmegi de önermİyorlar.
Her cuma tartılıp yazacam..mümkün olduğunca mönü yazmayı düşünüyorum. .
Spor olarak da yürüyüşe başlıyorum.