• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savaş açtım

elmaskalp

kilo mu oda ne? :))
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
1.177
45
318
Uzuuunnn bir aradan sonraa merhabaaa..gecen bahar bu baslik altinda basarili bir spor ve diyet esliginde 8 kilo vermistimm..154 boyla 62 kiloydum:KK43:54 e inmistjmm..duzensiz beslenme ve spor eksikliginden 5 kilo geri aldim.59 um simdii.simdij tekrar baslama zamaniii...yazin hem kizkardesim hem kaynim.evleniyoo...dugunlerimjz varrr abiyeler giyilcekkk:KK66:))bu kilolar gitmek zorundaaa..bu kez daha kolay olcak insallah hedef 5 kilo ..gecen yaz 8 di..5 degil 6-7 versemde olur yani..sigortam olsun oda.spora basladim.bir gun gittim daha..yemeyi cok kisamadim henuzz tam havaya giremedim ama olcakk..hadi bakalim bana kolay gelsinnn

Baslangic kilosu...15mart..60

Guncel kilo.......24nisan......58

1mayis....57,5

Son düzenleme:
Uzuuunnn bir aradan sonraa merhabaaa..gecen bahar bu baslik altinda basarili bir spor ve diyet esliginde 8 kilo vermistimm..154 boyla 62 kiloydum:KK43:54 e inmistjmm..duzensiz beslenme ve spor eksikliginden 5 kilo geri aldim.59 um simdii.simdij tekrar baslama zamaniii...yazin hem kizkardesim hem kaynim.evleniyoo...dugunlerimjz varrr abiyeler giyilcekkk:KK66:))bu kilolar gitmek zorundaaa..bu kez daha kolay olcak insallah hedef 5 kilo ..gecen yaz 8 di..5 degil 6-7 versemde olur yani..sigortam olsun oda.spora basladim.bir gun gittim daha..yemeyi cok kisamadim henuzz tam havaya giremedim ama olcakk..hadi bakalim bana kolay gelsinnn
Huu huu yine ben geldimm
Özledim valla anlat bakalimm nasil biryerdesin yeni evini sevdinmi

Selaamm canimm baharcimm..seni tekrar gormek guzell:))bu sayfaya yeniden basladimm:))basladigim gunden bu yana yediklerime dikkat edemedim ama ne yazikki:(( daha vakit var diye agirdan aluyorum sanirim:(ama yapicam yeniden basaricam insallah..buraya yazmak cok iyi geliyo kesinlikle..1 nisandan itibaren alayim dedim ama olmadi dunde disardaydim fazla kacirdim:(bugunde kahvalti cok abartmamaya calistim.insallah devamini getircem..getirmeliyim abiyeleri dusunmeliyim:))nisan ve mayis ayi boyunca dikkat etmeye devamm:)) sonra zaten diyet olmaz haziranda oruc tutup sihhat bulmaya devam:)) baharcim bu arada erzincandayiz yerlestik sevdik burayi.komsularda iyiler.takiliyoruz iste..senden naber bebek oldu mu..ne var ne yok..diyetle mi ugrasuyosun sende yine..goruselim yine..optumm

Selaamm canimm baharcimm..seni tekrar gormek guzell:))bu sayfaya yeniden basladimm:))basladigim gunden bu yana yediklerime dikkat edemedim ama ne yazikki:KK43:( daha vakit var diye agirdan aluyorum sanirim:KK43:ama yapicam yeniden basaricam insallah..buraya yazmak cok iyi geliyo kesinlikle..1 nisandan itibaren alayim dedim ama olmadi dunde disardaydim fazla kacirdim:KK43:bugunde kahvalti cok abartmamaya calistim.insallah devamini getircem..getirmeliyim abiyeleri dusunmeliyim:))nisan ve mayis ayi boyunca dikkat etmeye devamm:)) sonra zaten diyet olmaz haziranda oruc tutup sihhat bulmaya devam:)) baharcim bu arada erzincandayiz yerlestik sevdik burayi.komsularda iyiler.takiliyoruz iste..senden naber bebek oldu mu..ne var ne yok..diyetle mi ugrasuyosun sende yine..goruselim yine..optumm
Canim iyi olmana herseyin yolunda gitmesine sevindim.
Bende 31martta geri döndūm almanyadaydim annecimin yaninda.2ay kaldik oglumla.ve çok gzl di.ocakta 56.8oldum sonra orda al ver gūlūm derken 57.5 kg ile geri döndūm.yarinda arkadasin oğlunun doğum gūnū var oraya davetliyiz.bilmem ne olur.ama dikkat ediyorum bu ara.hedefim 55:56 arası.
Buarada bebek bidaha olmadi dūştūkten sonra.bu sene agustosta 1sene olcak.bakalım hayırlısı olsun yeterki.

Selaamm canimm baharcimm..seni tekrar gormek guzell:))bu sayfaya yeniden basladimm:))basladigim gunden bu yana yediklerime dikkat edemedim ama ne yazikki:KK43:( daha vakit var diye agirdan aluyorum sanirim:KK43:ama yapicam yeniden basaricam insallah..buraya yazmak cok iyi geliyo kesinlikle..1 nisandan itibaren alayim dedim ama olmadi dunde disardaydim fazla kacirdim:KK43:bugunde kahvalti cok abartmamaya calistim.insallah devamini getircem..getirmeliyim abiyeleri dusunmeliyim:))nisan ve mayis ayi boyunca dikkat etmeye devamm:)) sonra zaten diyet olmaz haziranda oruc tutup sihhat bulmaya devam:)) baharcim bu arada erzincandayiz yerlestik sevdik burayi.komsularda iyiler.takiliyoruz iste..senden naber bebek oldu mu..ne var ne yok..diyetle mi ugrasuyosun sende yine..goruselim yine..optumm
Halaa başlamadinmi

Gunaydinn sevgili gunlugummm ve baharcimmmm ...bu kezzz cok tembelim cokk..hic azimli gitmiyorumm..ama evde babannem vardi sonra babam geldi tek basina olmayincada illaki biseyler yapiliyo yeniliyo.neyseki persembe yolcu ettim misafirlerimi.daha azimli olmamak icin bahanem kalmadi:))sporada gidiyorum haftada 3 gun.artik hakkini verme zamani.hazirana kadar 6 hafta gibi bi zaman kaldi.6 kilo vericem o zamana kadar insallah..baharcim almanya seyahatin cok iyi gelmistir sana eminim..arada kacamak yapmak lazim..ozlesin kocisler biraz:))bebegin yine olur insallah saglik olsun:) senin iki kilocuk fazlan var o zaman kolaylikla verirsin..benim isim daha zor ama basaricam gecen sefer 8 kilo verdim.bu kez 6 rahat veririm insallah:)) Ayyy bu arada bide bana yeniden tasinma yolu gorunduu..lojman cikti haziranda oraya tasincaz kizin okulu kapaninca..oda kilo verdiriyoo..bide yine ramazana denk geldi iyimi..:)))iste haberler boyle bende..bugun sporum var bide menumu tam olarak yazarim aksam..

Sabah 1dilim kek
Ara 1domates.iki lokma tulum peynir iki lokma ekmek

Oglen 1tabak yogurtlu semizotu 1grisini

Ara..bisey yemedim uzun sure disardaydim kuafore gittim

Aksam...1porsiyon iskender+yarim bardak kola:((

2 tek sekerli cay

Gunu boylece kapattim..iskender beni bozdu.yoksa iyiydimm:))neyse pes etmek yok yola devamm..aralardada su ictim tabiki..artik basladim devami gelecek insallahh..iyi gecelerrr gunlukk

Selam gunluk...pazar gunu olmasi dolayisiyla biraz fazla kacirdigimi itiraf edeyim hemen
Sabah...3-4catal tulum peynir,3zeytin,2dilim ekmek.domates salatalik biber.1bardak cay
Ara..bi kase cekirdek..
Oglen aksam karisti.piknikteydik mangalda tavuk sucuk esliginde salata.bi buyuk bardak gazoz.2-3 dilim ekmekle

Gelince evde epey is yaptiktan sonra.1bardak yesil cay.yarim dilim kek.iki dilim armut.....
Evet pek ic acici degil ama haftasonu oluyo boyle.hafta ici daha siki tutucam insallah...pazar gunu sabahina kadar tartilmicam.pazar bildirim yaparimm..iyi geceleer

Selam gunluk...pazar gunu olmasi dolayisiyla biraz fazla kacirdigimi itiraf edeyim hemen Sabah...3-4catal tulum peynir,3zeytin,2dilim ekmek.domates salatalik biber.1bardak cay Ara..bi kase cekirdek.. Oglen aksam karisti.piknikteydik mangalda tavuk sucuk esliginde salata.bi buyuk bardak gazoz.2-3 dilim ekmekle Gelince evde epey is yaptiktan sonra.1bardak yesil cay.yarim dilim kek.iki dilim armut..... Evet pek ic acici degil ama haftasonu oluyo boyle.hafta ici daha siki tutucam insallah...pazar gunu sabahina kadar tartilmicam.pazar bildirim yaparimm..iyi geceleer

Selaaam..dunku menumu yazayim hizlica
Sabah..2dilim ekmek.domates salatalik biber.3zeytin.peynir.2sekersiz cay.1turk kahvesi

Ara..1yesil elma

Oglen..3-4 lokma tavuk -1bardak ayran

Ara..1grisini.3 kucuk kare bitter

Aksam..1tabak bakla.yogurt salata.1 tabak arpa sehriye pilavi

1bardak yesil cay..vee asiri temizlikll yapmaktan yakilan kalori car.gun icinde.bol su

Bugunun menusu...
Sabah..iki lokma ekmek .2dilim kasar peynir

Ara..yarim bardak süt

Oglen..1,5 kase mercimek corbasi(cok guzeldi) 1 dilim kepek ekmek.biraz yesillik

Ara..1 adet halleyy-4-5 top pismaniyee(ama pismanimm:(( )

Regli oldum bugun malum canim cook tatli cekti napim:))

Aksam..1fincan sutlu neskafe.ceyrek simit(saat 18.00da )

1 bardak cay.5-6 kuru uzum

Bugun bolca avmde gezildi.ustune eve gelince spora gidildi 1,5 saat.tabi bide aralarda su icildi..fena degilim..tatli kacirsamda bugun.sporla telafi oldu.aksamida bi kahve ve ceyrek simitle gecistirdim.ac olarak uyuyacagim birazdan:))ama sonuc guzel olacak..iyi gecelerr gunlukcumm..

Selaamm...
Sabah...1bardak cay tek sekerli.2tatli k
Recel.bi kac catal peynir.3-4 zeytin.domates.1dilik kepek ekmek

Ara..1elma

Oglen..1kase mercimek corbasi.yesil biber marul.1dilim ekmek

Ara.kucuk bi dilim kek.yarim muz.5cilek

Aksam..1tabak nohut.1tabak pilav.kucuk bi parca ekmek.1kase cacik.salata

Cay-2kucuk kare bitter
Vee..soda bi sise
Durmadan.pes etmeden devaaamm..gunu batirdim diye bosverip daha cok yemek yok..ama nohut pilav beni mahvetti cidden.siskinlik yapti cok.midemde kuculmus biraz bu arada..gorusuruz gunlukcumm

Dunku menum..
Sabah..1bardak cay.2dilim ekmek.kucuk parca peynir.4zeytin.1domates.4 tatli kasigi recel:((

Ara..1elma

Ogle..4kasik pilav.4kasik nohut

Ara.1havuc

Aksam.3dilim ekmek 6-7 catal ton baligi.cay .3zeytin.3-4catal peynir.cay

aksam yemeginde sacmaladim:((

Neyseki 1saat spora gitmem beni biraz rahatlatti.aralarda tabiki su ictim bide..gorusuruzz:)

Bugunun menusu..

Sabah..2corba kasigi yulaf.1kase sut.ve 1kasik tarcin

Ara..1elma

Oglen..yarim peynirli gozleme..yarim kase yayla corbasi

Ara..2isirik muz.1portakal

Aksam 6 -7tane kabak mucver.2kasik yogurt.2dilim ekmek.bir tabak domates salatasi:(aksam yine fazla kacti.boyle kalsam iyiydi bi de yemekten sonra cayla bir butun cikolata yediiimmmm:((((((((

Bir an bi bosluguma, bi gergin anima denk geldi.hem yorgundum hem cocuklar beni germjsti..o sinirle diyeti felan bosverdim yedimm:(((((

Neyse yinede devamm..yinede birakmak yokk..bu kez eskisi gibi azimli degilim ..ama pes de etmicem yinede..tartidaki eksilmeyi gordukce dahada azimli olacam insallah:((basarmak umidiyle iyi gecelerr

Selaammm

Sabah..1,5dilim peynirli borek.2zeytin.2catal peynir.2bardak tek sekerli cay.2catal sucuk

Ara..yapmadim

Oglen ..yapmadim...haftasonu olunca gec yapildi kahvalti.birazda ceza olsun bana:))

Ara..1elma-1grisini..

Simdide spora geldim...dikkat etmeye devammm

Aksam..1kase yayla corbasi.2lokma tavuk.2lokma ekmek.4-5 halka kizarmis patates

Ustune sutlu turk kahvesi+3 kakaolu biskuvi

1bardak yesil cay..iki kurabiyee:(((

Evde kurabiye yapinca iki tanecik yedimm..ama kucuklerdi...9 gibi yedimm..umarim erir yatana kadarr:))

Yarin pazar tartilicam bakalim durum nee..her pazar tarti gunum olcak insallah..58 olmusumdur artik heralde..normalde ben cok daha fazla yerim yoksa azalttigima gore ve de spor yaptigima gore vermiss olmam lazim..neyse sabah ola hayrola.. iyi gecelerrr

Gunaydiiinnnnn gunlukcummm...veee sabah tartildimm......1kilo daha verebildimm sonundaaaa .....yuppii..gerci gecen seferki gibi azimli ve basarili sayilmam..bir ayda 4kilo vermistim yaklasik.bu kezz 2kilo ancak verebildim.ama dikkat edemedim yediklerime cunku misafirim vardi evde .konsantre olamamistim.ama iki haftadir spor ve diyetimin karsiligini aliyorum.buna sukur.iki haftada 2kilo .bidee kacamaklarima ve herseyden yememe ragmen:)))bedenimi seviyorum ..tesekkurlerr..ona bakinca karsiligini veriyorr:)))60dan 58 indim..gerisi gelecek insallah..55i de gorucem..52 e ye kadar yolu varr..hatta daha zorlasam 50 olsamm:)))off simdi boyle bakinca 50 ye 10 kilo var..cok oldu buu:) hedefleri kucuk tutalim simdilik..

Ilk hedef....55
Ikinci hedef..52
Ucuncu hedef..50....yapabilirim..denemekten ne cikarr

Eveett..bu arada..sabah menumu yazayim hemen .malum bugun pazar olunca..gec kalkildi kahvalti gec oldu.ara ve oglen birlesti.bu sebeple bol kepce bi kahvalti oldu azcik..
Ilk once ilik limonlu su
Sabah..2 bardak sekersiz cay.2dilim ekmek.2catal sosis.3catal biber.5zeytin.6-7catal peynir.4-5tatli kasigi recel.3catal patates.1yumurtanin sarisi(beyazini yiyemiyorum)

Bir daha ki tarti gunum yine pazar olacak..1kilo daha vermis olmak umidiyle azimle,sabirla devaaaammmm

Back
X