• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savaş açtım

Ara..ceyrek simit 3catal peynir.2tk recel

Ara..2tulumba tatlisi-1kucuk magnum.dondurma

Aksam..1tabak tavuklu pilav-1bardak ayran

5-6 erik

Bugun izin gunumdu dondurma odulumdu..eskiden kalma aliskanlik.haftada bi gun serbestt:)))gerci bu serbestlikleri sik yapiyorum gibi ama..kemerleri sikma zamani geldi..cok yayilmamam gerek..daha 5 kilo var onumde vermem gereken insallah basaricam yeniden kendimle gurur duyucam:)))iyi gecelerr gunlukcumm

Selaaammm...dunku menum iyi baslamisti ama batirdim sonra..cunku.kofte patates kizartmaya abandim..sonrada azcik cekirdek.costum yani kisacasi:(((

Bugune gelirsek...
Sabah..1bardak süt

Ara...1lokmacik cikolatali kek

Oglen..1dilim kepek ekmek-1kase tarhana corba-2yesil biber

Ara..yarim muz.3erik 3-4cilek.3cips:)))

Aksam..2hashasli corek.1dilim kepek ekmek.5kasik ispanak kavurma yogurtlu

Hashasli yemesem iyi olcakti ama..sicak citir citir yapmisim.tatmadan olur mu:))yarin gunum var ona hazirlandim bugun.sonra pazara gittim.az oncede spordan geldimm..cok iyi geliyo:)))

1,5saat sporrr ..bunu da yazayim.aralarda su.sabah ilik limonlu su..pazar yine 1kio gitmis olur insallahh.

Simdide 1soda icsem diyorumm..iyi geceler gunlukcukk

Selaaamm..bugunu hic yazmayayim ben..yine telafi etmem.gereken bi gun oldu:(

Cunkuuu bugun gunum vardi komsularla.vee tabiki yedim..biraz pasta.biraz borek..suyu da az ictim misafirle ilgilenmekten:((yarin daha guzel olacak hersey insallah..olmali..yapicamm.pazar tartida eksilmeyi gormeliyimm:))insallah..3gun cok iyi gecmeli..yarin azzzzz yeeee.veee sporaaa gittt...coookk dikkattt et...cookkk su icc..

Sabah..2ceri domates.2catal peynir.2zeytin.2yesil biber.yarim dilim borek.yarim dilim kepekli ekmek.1bardak yesil cay

Ara.5-6 erik

Oglen...4kasik yesil mercimek salatasi.4kisa gofret

Ara..5i bir arada form cayi

Aksam..6-7 kasik bulgur pilavi:(( 5 kasik türlü.1dilim kepek ekmegi.1kase yogurtlu semizotu..(bunlari saat 17.00 de yedigim icin icim biraz rahat)

Birazdanda spora gidicemm..iki litre kadar da su ictim

Sabah..domates salatalik.iki zeytin.iki catal peynir.1,5dilim kepek ekmek.2cay kasigi recel.1yesil cay

Ara...yarim kucuk muz.3kisa gofret

Oglen..3kasik bulgur pilavi.3kasik turlu.3kasik yogurtlu semizotu

Ara..10-15kuru uzum

Ara..1elma

Aksam..3kucuk icli kofte.iki kasik biber kavurma.salata... Bugunluk bu kadar geldi elimden..kendimi cok yipratmadan kilo vermeye calisiyorum.cok kasarak yaparsam surduremem gibi geliuo.bu sekilde daha once basardim yine olacak insallah.pazar tarti gunum..vermis olurum umarim.1kilo daha..bide aralarda bol su ictim onuda soyleyelim

Sabah..haftasonu kahvaltisi olunca.fazlaca oldu biraz bide gec yendi;)4ince dilim kizarmis ekmek.5-6 zeytin.5-6 catal peynur.2tatli kasigi recel.2cay kasigi tereyag.iki catal yumurta.domates salatalik.2cay

Oglen.. yemedim haliyle

Ara..1elma

Ara..3lokma durum cigkofte.yarim bardak ayran

Aksam.2biber dolma.2kasik yogurt.1kalburabasti.3lokma mozaik pasta

2saat sporr...bayaaa guzel oldu bu spor bugun..cok yordu ama deger.
Ustunede 1bardak yesil cay.1soda

Bu aralar evdede ekstra telasim var.evi tasicaz bu yuzden toplaniyorum..buda ekstra kalori yakmak demekk..toplanma tasinma yerlesme sureci isjme yaricak kilo vermede ..yarin bi kilo daha vermjs olayim ya insallah..3uncu kiloyi vermek onemli arkasini getirebilmem adina..iyi geceleerr

Gunaydinnn...dun tartildim..500gr verebilmisim bu kez:((bunada sukur..
Dunku menumde serbest takildim biraz.pazar gunleri izin yapiyorum:)zaten cok ozenli davranacak durumda degildim.tasinacagimiz evi temizlettim dun butun gun ayaktaydim.

Sabah..yarim simit.iki lokma pohaca.iki lokma borek.1kucuk kutu meyve suyu

Ara..1bardak cay.2biskuvi

Ogle..2 lahmacun.1bardak kola

Aksam.1 tane kalburabasti tatlisi.3erik

Karbonhidrat bol bi gun oldu.ama kesinlikle sismedim.tum gun ayakta olunca.yaktigimi dusunuyorum insallah tabiki.bugun daha fres bi menuyle devam edicem.insallah.bide esya toplamaya devam bol hareket demek buda..kolay gelsin bana gunluk gorusuruzz

Gunaydinn gunlukk..soylee bi baktimda son 5-6 gundurr..menulerim hic de iyi degil..kilo verememem gayet normall..bu kez basaramiyorumm:((500 gr 400 unu geri aldim sanurim dun ben..sabah guzel baslayip aksama dogru costum..cipss cekirdekk:((

Toparlanmaliyimm..mideme yuklenincede gece siskinlik oldu..kendime kotuluk ettim dun..7den sonra biary yemezken dun yiyince bi guzell yaramadi tabi;((bu pazar 57 yi gormezsem ama bende insan degilim

Yapicam basaricam.inat ettim.5gun var onumde tartiya kadar..5gunde bi kilo gayet rahat giderr..bu 5gunun 3 gunu sporum da var zatenn..gidecek..o 1kilo..vee ben 3kilo.vermiss olucam artik..yeter yaa..1,5 aydir diyet ve spordayim guyaaa..kendimi kandirdim 4hafta..2_3haftadir dikkat ediyorum aslinda.gidicek o bir kilo o kadarr iste

Bugunn...coook guzell...cokk sadeee ..menumle donucemm insallah bekle beni gunluk

Sabah..yarim domates.3lokma simit.4catal tulum peynir.4zeytin.1bardak form cay

Ara..iki minik kare bitter

Oglen..4-5 kasik bezelye.4-5 kasik eriste.1buyuk bardak ayran

Ara..15 kadar sari leblebi
Ara..1elma

Aksam..1,5 dilim ekmek.1kase tarhana corbasi.kozlenmis patlican salatasi.1bardak ayran

1top dondurma

Veee koli yapmaca..butun gun oturmadan camasir yemek bulasik

Simdide spora geldim

Iki litre kadarda suyumu ictim..dondurma ve eriste olmasaydi daha iyi olcakti sanki:((

Selamm..carsamba gunu oructum aksam iftarda ipin ucunu kacirdim

3tane cig borek
1kase tarhana
1,5bardak ayran
Salata

2bardak cay 1,5dilim islak kek:((

Persembe..

Sabah..aksamdan kalan 2tane cig borek.peynir.zeytin.cay

Ara..islak kek

Oglen..1bardak ayran

Aksam..1elma

2saate yakin spor...biraz kurtardim bugunu..kotu baslasamda

Selaaaaammm emektar günlükçüğüm...yine beeeennn yine bir diyet spor macerasına atıldım ..yine 62 yi gördüm kış boyu boşverdim kendimi ne bulsam yedimşimdi 1 ay zaman veriyorum kendime hedef 5 kilo vermek 57 olmak ilk etap için..sonra eğer başarabilirsem 5 daha vermek bu kez daha da iyisini yapmak istiyorum çünkü ..yıllar önceki kiloma 52 ye dönüş ..güzel olurhadi bana kolay gelsin o zaman dün itibariyle sporada başladım başarıcam

Selam günlükçüğüm 2 gündür yazmadım ama dikkatli gidiyorum dün yediğim börekler dışında ..birazda karpuzu fazla kaçırdım ..yazın karpuza dur demek benim için çok zor

Neyse pes etmek yok
Bugün geç kalktım 10 gibi 1 bardak sütümü içip yola koyuldum spor salonuna doğru ..1,5 saat kadar spor iyi gelecek bomba gibi olacağım
Görüşürüüüzzz..yazarım günün devamını

Back
X