kilolara savaş açtım

Günlükçüğüm hiç iradeli değilim bu kez...diyetime hiç sadık kalamıyorumama bi an önce toparlanmalıyım 2,5 hafta sonra ailenin yanına gitmeden önce en azından 3-4 kilo vermiş olmalıyımhaftasonu abarttım yemeği spora da gitmedim ..dün de temizlikle geçti tüm gün..o spor yerine geçti ama kesin..camlar perdeler derken baya ter attım bugün de dikkatli değildim ..temizliğe devam ettim sadece ama güzel de yedim geçen haftadan bu yana 1 kilo bile vermemişim doğal olarak sabah tartıldım..güncel kilo 62..ilk hedef ...57 ...boy..152vermeliyim. Vericem bu kiloları daha önce başardığım gibi

Bugün yediklerim ..
Sabah
2-3 bardak tek şekerli çay
Biraz süzme peynir
4-5 zeytin
Peynirli tost
1 adet poğaça
Domates salatalık
1 kaşık reçel .1 kaşık çikolata

Öğlen 4-5 çatal salçalı spagetti..4-5 dilim karpuz (vazgeçilmezim)

Aralarda su

Akşam 1 tabak kurufasulye -1tabak pilav-1 bardak ayran -turşu1 dilim ekmek

Üzerine 1 fincan Türk kahvesi 2 küçük çikolata oh sefam olsun amma da diyet yapmışım

Aralarda bi sürü de ev işi yaptım ama azıcık yakmış olabilirim ☺️Eşim erken gelirse belki spora gidebilirim Neyse pes etmek yok ilk hedef 5 kilo sonra 10 kilo vermek 52 yi görmek yıllar sonra inşşimdilik hoşçakal

Selam günlüğüm ...dün spor salonunda hocam diyet listesi verdi bu hafta daha sıkı tutucam inş.bugün güzeldi diyetim
Sabah -1 dilim peynir
3-4 zeytin
1 d tam bu ekmeği
1 kupa yeşil çay
Domates salatalık roka
1 t k bal..1 tk çikolata
Ara...1 fincan kahve
Öğlen 1 kase naneli pul biberli yoğurt

Ara...biraz meyve kiraz çilek yarım şeftali

Akşam 1 kase börülce 1 kase kısır yoğur (kısıra dayanamadım olmada daha iyiydi ama )

1 kupa bitki çayı ..bugünlük böyle ..şimdilik hoşçakal günlük✋

Selaaamm günlüğümm yine yeniden beeen geldimm tabi yineee 60li rakamlara gelince aklima düştün bu kez koronali günlerinde etkisiyle 64ü gördüm😏bi deeee bu kez bi türlü motive olamiyorum bi boşvermişlik halindeyimm silkelenmem toparlanmam kendime gelmem gerek seni buldum bu vesileyle tekrardan...umarim başarabilirim yeniden,sarsilan özgüvenimi düzeltebilmek ve kiyafetlerime bi yerlerim fişkirmadan girebilmek adina bunu yapmaliyim,Acelem yok önümüz yaz değil,hedef 3 ayda 10 kilo verebilmek bakinca cok zorlu gorunmuyor🤔Ekim-Kasim-Aralik ayda 3-3'5 kilo versem bu işi cözerim👍54 ü görürsem 52 olmayada zorlatirim belki en ideal kilom😍Böylece bu üç ay sonunda yeni yila 2021 e yeni bir ben ile girebilmek istiyorum🤩🤩🤩umarim başarip bu sayfayi gururla okurum.Tabi yeniyildan sonrada saldim çayira yapmayip dikkat etmeye kiloyu korumaya devam etmeliyim yaza kadar kii yeni kilomla herkesin icinde arzi endam edeyim🤭😆Neyse insallah hayaller bu yönde hayatlarida uydurabilirsek ne mutlu😁🤗☺Kolayliklar diliyorum kendime,(Pazar günleri tarti günü!)görüşmek uzere günlük😘

Güncel kilo....64🙈🙈🙈27 Eylül 2020
Hedef ....54❣

Yineeee yeniden ben günlükcügüm her şisko dönemimde olduğu gibi yine seninleyim..pandemide 64 e kadar ciktim yine...evde oturup yemekten...yeniden dikat etmeye diyete spora başladim...umarim devami gelicek..
14 Şubat ......64
21 Şubat ......63
28 Şubat ......62....burda kaldim...veremedim 2 haftadir kacamaklarim oldu...pes etmek üzereydim ki aklima burasi geldi yine...insallah pes etmicem devam edicem..gunluk bi cok kosturmamin arasinda insallah dikkatli beslenmeyide ihmal etmeden yaza kadar başaricam 🙏🙏🙏 hedef 54...kaldi 8 kilo...yaza kadar olmayacak dua degil...olursa hatta 52 en sevdiğim🤗😊 Ya Allah Bismillah...

Back
X