Ben de geldim kızlaaaaaaaar,
Yorumlarınızı, desteğinizi eksik etmeyin emi!
13 Mart 2014'te 68,7 kiloyla diyete başladım.
Bir hafta boyunca fire vermeden şu menüyü uyguladım;
Kahvaltı: 3 dilim domates, 3 tane zeytin, kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, 1 dilim kepekli ekmek.
Ara: 2 ceviz, 1 kuru incir
Öğle: 1 kase çorba, 1 dilim kepekli ekmek.
Ara: 1 ceviz, 1 kuru incir
Akşam: Salata, ızgara tavuk veya ton balığı, bazen 2 yemek kaşığı yoğurt.
Açlık zorladıkça eti formun kepekli bisküvisinden yedim ya da 1 bardak ayran içtim.
Sınırsız kahve, çay içtim.
Kola, meyve suyu tarzı şekerli içecekleri hiç tüketmedim.
Çikolataya ağzımı sürmedim. (İtiraf etmek gerekirse çikolatasızlık beni çok zorladı, zorluyor)
Hem okula hem de staja gittiğim için spor yapmaya pek fırsat bulamıyorum. Ama çektiğim yolu düşünürsek, hergün en az yarım saat yürümüş, 3-5 saat ayakta kalmış oluyorum.
Haftasonu da programdan çok sapmadım, ama dün kendimi ödüllendirdim.
Dün;
Kahvaltı: 3 dilim domates, 3 tane zeytin, kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, 1 dilim kepekli ekmek.
Öğle: Bir porsiyon pilavsız, ekmeksiz köri soslu tavuk, yaklaşık 10 dilim patates kızartması, 1 soğan halkası.
Ara: 1/2 avuç karışık kuruyemiş
Akşam: 3 adet etli yaprak sarma, 1 bardak çorba, 1/2 paket eti form kepekli bisküvi, 2 yemek kaşığı yoğurt.
+ 2 dilim portakal, çay, kahve.
Özet olarak,
Yaklaşık 1100 kalori aldım.
25 Mart 2014'teki kilomun 66,7 olduğunu gördüm.
Yorumlarınızı, desteğinizi eksik etmeyin emi!
13 Mart 2014'te 68,7 kiloyla diyete başladım.
Bir hafta boyunca fire vermeden şu menüyü uyguladım;
Ara: 2 ceviz, 1 kuru incir
Öğle: 1 kase çorba, 1 dilim kepekli ekmek.
Akşam: Salata, ızgara tavuk veya ton balığı, bazen 2 yemek kaşığı yoğurt.
Açlık zorladıkça eti formun kepekli bisküvisinden yedim ya da 1 bardak ayran içtim.
Sınırsız kahve, çay içtim.
Kola, meyve suyu tarzı şekerli içecekleri hiç tüketmedim.
Çikolataya ağzımı sürmedim. (İtiraf etmek gerekirse çikolatasızlık beni çok zorladı, zorluyor)
Hem okula hem de staja gittiğim için spor yapmaya pek fırsat bulamıyorum. Ama çektiğim yolu düşünürsek, hergün en az yarım saat yürümüş, 3-5 saat ayakta kalmış oluyorum.
Haftasonu da programdan çok sapmadım, ama dün kendimi ödüllendirdim.
Dün;
Öğle: Bir porsiyon pilavsız, ekmeksiz köri soslu tavuk, yaklaşık 10 dilim patates kızartması, 1 soğan halkası.
Ara: 1/2 avuç karışık kuruyemiş
Akşam: 3 adet etli yaprak sarma, 1 bardak çorba, 1/2 paket eti form kepekli bisküvi, 2 yemek kaşığı yoğurt.
+ 2 dilim portakal, çay, kahve.
Özet olarak,
Yaklaşık 1100 kalori aldım.
25 Mart 2014'teki kilomun 66,7 olduğunu gördüm.
Son düzenleme: