Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etliyim butluyum mutluyum aman boşversene. Gerçekten zayıflamak istiyorsan ki bunu zamanında başarmışsın biraz dirayetli ve azimli olmalısın![]()
Canım benim bizler irade sahibi insanlarız. Bi kere kafandan yapamam fikrini at.Maalesef mutlu değilim. Ve evet zayıf olmak istiyorum ama kendimde o motivasyonu gücü bulamıyorum. Hiç kimsem yok etrafımda bu sorunumu paylaşabileceğim. Aileme anlatsam üzülürler. Arkadaşlarımada anlatmak istemem.. o yüzden buraya yazmak istedim
Kendini toparla. Kendi kendine soz ver ve bir yerden basla yediklerinin yarisini yesen hamur isini kissan ve bir fitness salonuna gitsen. Kilolari vermeye basladikca kendine guvenin gelecek ve dahada cok vermek isteyeceksin..Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim. Geçen yıl 87den 74 e düşmüştüm ve çok mutluydum. Devam ediyordum diyetime. Boyum 160di. Hayatımda hep kiloluydum zaten hatırladığım en zayıf kilom 67.8 o da lise 1 deykendi galiba. Sonra ameliyat oldum ve 87ye çıkmıştım. Çabaladım verdim ve şimdi tekrar aldım. Evlendim ve 3 ayda Puff. 79la düğünüm oldu ve ben şimdi 93.5 kiloyum. Tamam belki benden daha yüksek kiloda olanlarda olabilir. Ama ben çok mutsuzum. Ciddi derecede obezim artık. Daha yaşım çok genç. Esimde çok mutsuz. Kilo vermemi istiyor. Bana şaka yollu söylenmeye başladı ve unutamıyorum dediklerini. Şu an konuşmuyorum onunla bir gündür kavgaliyiz. Pişman ama artık çok geç.
Benim hatam zayifladigimdaki resimleri buldum dosyadan. Gösterdim onada. Baskı yaptı biraz. Bende bi türlü zayiflayamiyorum. Olmuyor başlayamiyorum. 2 gün bile tam olarak diyet yapamıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Yeni gelinim giyecek hiç bi şeyim yok. Kalmadı. Dolap dolu sık güzel elbiselerle ama ben ayı gibi olduğum için hiç biri bana olmuyor.(
Herkesn ayrı sorunları var anlıyorum ama bu benim psikolojimi dahi bozuyor. O yüzden yazmak istedim
Canım benim bizler irade sahibi insanlarız. Bi kere kafandan yapamam fikrini at.
Arkadaşın elin dostun ailen için değil kendin için fazlalıklarından kurtul.
Eşini suçlama sana kötü bisey söylememiş kim ister ki eşinin fiziğinin sağlığının kötü olmasını.
Bi diyetisyene danış bu konu da başarılı olmuş insanların öykülerini oku yardımcı olacaktır snaa
Ama hem moralin bozuk hem diyet yapamıyorsun olmaz ki.
Abur cubur, ekmek, kızartma, tatlı bırakmalısın.
Canım, bence esın senı motıve etmeye calısmıs. Hıc arandakı kırgınlıgı uzatma.
Yarın sabah soyle guzel hıssederek mutlu sekılde kalk ve bır buyuk bardak su ıc, sonra elını yuzunu yıka, sonra saglıklı kahvaltını et bır yerlerden basla hıckımse ıcın degıl kendın ıcın aynaya baktıgında ıyı hıssetmek ıcın
Kendini toparla. Kendi kendine soz ver ve bir yerden basla yediklerinin yarisini yesen hamur isini kissan ve bir fitness salonuna gitsen. Kilolari vermeye basladikca kendine guvenin gelecek ve dahada cok vermek isteyeceksin..
Karatay beslenmesine baktınız mı hiç? Klasik diyetler gibi değil ve çok iyi kilo verdiriyor. Bi deneyin derim. Sadece estetik kaygı değil kilo vermek, sağlık için de gerekli. Yeni evliymişsiniz; yarın bir gün çocuk isteyeceksiniz o zaman da kilo vermeniz gerekecek. Şimdiden azminizi ortaya koyun, Karatay ile aç kalmadan zayıflayın![]()
O profilindeki kuşa Gurban olayım :))
Eveeeeet, eşin rahatsızlığı adım atmana vesile olmuş.
Şimdi önce sağlığın için kilo ver def et eşin düşüncesini diyecekler gelir.
Rahatsız olsan kendinden, er kişi ağzını açana kadar çoktan harekete geçerdin.
Önce onun beğenisini kazan, çünkü özgüveni yıkan, aksi beğenide bulursa sana bir ışık gelecek, biliyorum ve yazıyorum.
Pranga yok boynunda kimsenin, arada hatırlat, lakin motivasyonun onu şAka yollu şikayeti!
Acaba doktordan yardim mi alsan ? Üzülme . Bi kere yapmisin yins basaricaksin insallah ama biraz gayret .
Doktorlar..kaç tane diyetisyen ile görüştüysem hep sorun yaşadım. En son kilo vermeme vesile olan diyetisyen ile de aynen öyle... ben buldum nasıl kilo verebileceğimi.biliyorum artık ama yapmaya gücüm yok sanki..
Günümün 10 saatini başka dil konularak geçiriyorum. Devrik cümlelerime rağmen beni anladın :)Ne güzel yazmışsın gulumsettin ya Allah razı olsun :)
Evet kendimden rahatsızım ama en önemlisi eşim şu an için aslında...
Tamam mesaj atıyorum şimdi..
Çok teşekkür ederim
Bu hayatı 1 kere yasıyoruz ve mutsuz gecırdıgımız her an bosuna. Kılo da senı mutsuz eden bırsey o zaman hemen yarın sabah basla
Çok teşekkür ederim destekleriniz için...Can'ım herşeyin bir bedeli var.Kendine güvenin gelsin istiyorsan azimli olacaksın.Bende Polikistikover vardı ve evlendikten sonra kilo aldıkça aldım.73 kilo oldum.Eşim hiçbir zaman yadırgamadı.Hiçbirşeyi engellemedi ama kendime güvenim yoktu.Çocuk da istiyordum.O amaçla 4 ayda17 kilo verdim.Şimdi de hamile kalıcam diye korkar oldum.:) Herşeyim düzene girdi.Hayatım sporsuza geçmiyor.Ve psikolojik olarak ne kadar yersem o kadar spor yapıyorum.
Yeterki kendine inan ve azimli ol.Genç yaşlarını böyle geçirme çok pişman olursun.Benim annem 2 çocuktan sonra 90 kilo olmuş.Zayıfladıkça derisi sarktı.Kişolu hali daha iyiydi düşün artık.Sende şimdiden kısıtla yediklerini.