kilolarım ve ben

AvOn_KuBrA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
3
0
36
İstanbul
mrb kızlar ne yaptım ne ettıysem bu kılolarımı veremedım.alışverişe cıkamıyorum kendıme bısey alamıyorum.1 tane pantalonum var lıkralı zaten obur kotlar olmuyor.pantolonlarımın arası surtunmekten 2 ay ıcınde eskıyor.sureklı kıyafet almaya durumumda el vermıyor..hadı durumu gectım uzerıme bısey bulamıyorum..fuze gıbı goguslerım var.ust gurupta cok sıkıntı yasıyorum.benım gıbı kılolu olanlar nerelerden gıyınıyorsunuz..bana akıl verebılırmısınız.bu arada bugun tartındım. 91,60 boyum:1,65 yasım 25 ve rejıme karar verdım..umarım basarırım..ama herseyden onemlısı calsıyorum.ve kıyafetlerımın iş yerınde duzgun olması gerekıyor.kızlar super gıyınıyor.ben ise herhafta aynı seyler.pskolojım bozuldu..zayıflıycam ama ırademı kontrol edemıyorum.bana ne olur kıyafet konusunda fıkıır verın.sevgıler saygılar

bence bi diyetisyenden yardım istemelisin.. sen istedikten sonra hiç bişey imkansız değil. ama yalnız başına diyet yparsan verdiğinin fazlasını geri alabilrsin.. o yüzden diyetisyene gitmeni öneririm :)

diyet yap verirsin önce diyetisyene git istersen ,günlük tut burda bende tutuyorum fazla kilom olmamasına rağmen 4 kilo verdim günlük tutmaya başladığımdan beri işe yarıyor 2 kilo daha verince alışverişe çııkıcam bende .

cok kilolu degilim ancak yine de yaz icin formda olmak amacli bi rejim yapiyorum. daha dogrusu kendimi kisitliyorum desek daha dogru. o kadar kolay ki herkes yapabilir. ben sonuc aliyorum.. tek yapman gerekennnnn aksam 7 den sonra yemek yememek. HICBIRSEY! oyle elma armut falan da olmaz. 7 den sonra yemiyorsun nokta. bu sayede ben baya toparladim. zaten verecegim cokta birsey yok o yuzden bende kilo kaybi az oluyor (176 boyum, 69 kiloyum), ama sende daha fazla olur kilo kaybi. ve tabii ki gun icinde oyle cok abarti yeme. kendini ne yiyuorsan bir tabakta kisitla. (3 tabakta yesen, alacagin ayni tat..) sonrada arkadaslarin dedigi gibi diyetisyene git

Canım öncelikle kilolu olmak kendini kötü hissetmediğin sürece bir problem değil
Kendine yakışan kilonu belli etmeyen bol tunikler tercih edebilirsin.
İkincisi bizler sabırsız insanlarız bir hafta rejim yapıp ee bi işe yaramadı diyerek normale dönüyoruz :))
Kendi başına kilo vermeye çalışırsan hem aç kalırsın hemde veremezsin
Diyetisyen eşliğinde ve sabırlı olursan bir kaç ayda istediğin kiloya sahip olabilirsin.

Canım forumda diyet listeleri var ve aynı zamanda kilo vermende yararlı bilgiler veriliyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri-f346/
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri-f569/

Belki bunlar sana yardımcı olabilir canım..

Ayrıca biraz irade ve spor şart. Spor için mesela; her gün 1-2 saat düzenli bir şekilde yürü, internetten evde yapabileceğin sporlara bak ve her gün mutlaka onları yap. Birazda kendini tuttuktan sonra emin ol kilo vermeye başlarsın canım. Kıyafet konusunda yardım istemişsin ama bence asıl sorun fazla kilolar. Onları bi yok et zaten kıyafet bulursun gerisi kolay. Birde akşamları sakın ekmek yeme ve hafif şeyler yemeye çalış + bol su iç. Buradan anca bu kadar yardımcı olabilirim sanırım :26:

Son düzenleme:
bende kilo vermeye çalışıyorum :) ama öyle yeşilçay form çayı falan içemiyorum :) sabah, öğle, akşam fırsat buldukça ılık su içiyorum ne kadar çok su o kadar çok kilo kaybı:) Egzersiz yapmayıda unutmamak lazım:)

bence ilk önce bir hormon testi yaptırın. hormonel bir problem olup olmadığına baktırın. sonra artık devlet hastanelerinde bile diyetisyen var. onun dışında düzenli az ve sık yemeye çalışın. yanınızda devamlı su olsun en az 3 litre su için. ekmeği günde 3 dilimden fazla yememeye gayret edin. bol bol light süt ve yoğurt tüketin, çok işe yarıyor. şimdiden kolay gelsinnnnn.

arkadaşım ben diyetisyenim ve bir sağlık ocağında görev yapmaktayım, ve illaki para vererek özel bir diyetisyene gitmek zorunda değilsin, nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama yaşadığın şehrin devlet hastanesi ve üniversite hastanesinde mutlaka diyetisyen vardır :) zaman kaybetmeden gitmelisin, öncelikle kilo probleminin altında yatan sebep bulunmalı ve ona yönelik bir tedavi sürdürülmelidir.evde yapacağın girişimler başarısızlıkla sonuçlanacağı için , senin problemini kısır döngüye sokacaktır .

Akapunturu öneririm. Bende senin gibi veremiyordum ne kadar diyet spor yaparsam yapayım. Şimdi akapuntur ve diyet yapıyorum. 4 haftada 8 kg verdim. Benim için mucizeydi bu :) özgüvenim tavan yaptı Doktorum 1 ay sonra spora başlamama da izin verecek. O zaman daha kolay kilo verip kendimi sıkılaştıracağım.

benim ablam 87 kilo - 160 boyundaydı 2,5 ayda 30 kilo verdi. yaklaşık bir senedir 57 kiloda. kilosunu koruyor.
önce irade meselesi.
sonrası kolay.
yemekleri yarı yarıya azalttı.
tatlıyı kesti.
ve en önemlisi günde 3 saat tempolu yürüdü ve su içti. süper bi vucudu oldu
vallahi 8 yaş gençleşti... ben 54 kiloyum, benle aynı oldu şuan .kıyafetlerimi giymesi canımı sıksada bu duruma en çok sevinen ben oldum
sağlık için gerekli.

Kendi kafana göre diyet yapma derim.Ac kalmakla zayıflanmadıgını unutma.Yardım al saglıgından olma.Ayrıca kilo sorununun sebebi önemli cok yemektense cozümü zor olmaz insallah.

defacto ve lc waikiki de hem uygun hemde büyük boy şık şeyler bulabilirsin, orda büyük boy pantalon,üst ve elbiseler gayet uygun fiyata satılıyor ..
kilolu olmak bakımsız olmayı gerektirmiyor mutlaka kendine bak bu dediğim yerlere git kendine kıyafet al zayıflamak ayrı bir konu onuda diyetisyen ve kendi iradenle mutlaka yenersin

Son düzenleme:
evet cnm kesinlikle lc-waikiki den alabilirsin hem çok pahalıda olmuyor taksit imkanıda sunuyor. bende kiloluyum senin gibi üzerime giyecek doğru düzgün bişeyler bulmakta zorlanırdım ama dediğim yerden sürekli farklı şeyler buluyorum büyük beden. Mutlaka bakmalısın.

canim bende dogumdan sonra kilolarmin hepsini veremedim cok iradeszlik yaptim ama baktim olmuyo.once sekeri biraktim sonra ekmegi gunde sadece 1 dilim yiyorum.ve nestle nesfiti denedim 1 haftada 2 kilo gitti sende deneye bilirsin.ama aksam 7 den sonra kesnlikle hikc birsey yeme bol bol su ic abur cuburuda birak.yemek yedigin tabagi kucult.yuruyusde yap.inanki bi bakmissn butun kilolarin gitmis.aklina yemek geldiginde su ic istshini azaltir.

bide herkezde ayni olurmu bilmiyorum ama ben acikinca naneli dis macunuyla disimi fircaliyorum istshimi kesiyo.sanada basarilar insallh kilo verirsin,..

canım bende aynı dertteyim ancak diyetisyenden çok ben sana akupunkturu tavsiye ederim.grçekten çok çabuk ve etkili sonuç alabiliyosun..eğer ssklıysan bazı devlet hastanelerinde sadece 22 liralık bi farkla yararlanabiliyosun ablam giidyo şuan 15 günde 4 kilo verdi ablamda çok yemek yemeyi sever asla engel olamazdı kendine şuan tatlıdan 2 çatal alıyım tıkanıyorum gibi şeyler duyuyorum inanmıyorum :)).ordanda bi bayanla tanışmış 3 ayda 20 kilo vermiş..bende gitmek istiyorum ancak okuyorum ve burda akupuntur tedavisi yapan yok...bi değerlendir derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…