İnsanlar atomu parçalıyor ablacım ya, üç beş kilo vericen alt tarafı bu kadar karamsar olma. Tutuyorum boğazımı de ve tut. Ben günde 5 dilim ekmekli bir programlar 2 ayda 15 kilo verdim.
Sabah yumurtamı peynirimi yedim. Yanında domates salatalık. Şekersiz çay. 2 dilim tahıl ekmeği.
Kahvaltıdan 2 saat sonra küçük kutu süt, ya da 2 küçük kutu sade yoğurt, ya da 1 kutu meyveli yoğurt, ya da 25 badem(6ceviz de olabilir)
Öğlen yemeğimde et olmazsa olmaz. Üç tavuk butu, 6 köfte, 250 gramlık fırında balık vs.. Yanında bir küçük kutu kadar yoğurt bir dilin ekmem ve zeytinyağlı salata
Öğlen yemeğinden 2 saat sonra iki dilim ekmek arasına konmuş bir parça peynir.
Akşam yemeğim ise SEBZE. Koskoca bir tabak sebze yemeği yine yanına salata (muhakkak zeytinyağlı) ve yoğurt
Akşam yemeğinden en geç iki saat sonra yarım porsiyon tatlı(atıyorum bir kazandibinin yarısı) ya da bir muz, elma, 4 kayısı, 3 mandalina..
Ve bol su...
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak sıcak su be bir bardak oda sıcaklığında su..
Bu diyetle yediklerimden tad almağa başladım. Önceleri belki iki Kazandibi yerdim, ama gözüm doymazdı. Şimdi Koca günün ardından sade Türk kahvesinin yanında yarımı bile beni tatmin ediyordu..