• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolarim ve kocam

Aynen kadın çaba göstermiyo ki ben dana gibi olayım beğenmek zorunda diye düşünüyo
Oylemi sizce bence konuyu tamamen bir okuyun.dana benzetmesi yapmadan önce.ben kendimi beğenmiyorum.esim nasıl begendim.sadece onur kirmasin

Ben çok istiyorum ama riskli olduğu için esim asla ama asla kabul etmiyor

Ozaman seni neden strese sokuyo ?
Destek olması lazım kilo vermen için senden çok istediği ortada
Kadınların çoğu stres halinde öikolataya saldırır ohhh dur şurdan bi kepek ekmeği yiyim demez ki

Daha önce yazmış olabilirim sana besin toleransına baktır diye baktırdın mı ?

Kilo vermek için enerji lazım hazım lazım seni zorlayan gıdaları öğrenip uzak durursan daha kolay olur

Tekrar spora başla evde değil spor salonunda . Zumba çok eğlenceli mesela haftanın birgünü zumba yap diğer günler hocana uy

Tartınıda 5kilo düşür 3 haneden kurtul başarıyorum çok iyiyim de

Ben başaracağına eminim 65 kilo fıstığın dibi olucaksın

Son düzenleme:
Kiloya takık erkeklerde genelde cinsellik problemi oluyor benim gözlemlediğim... Ki takmaları için partnerin 48 beden olmasına gerek yok 38 bedene kilolu diyeni de gördüm... Siz kendiniz için tabiiki kilo vermeye çalışın ama eşinizin sıkıntısı sizin kilonuzdan dolayı değil bence. Bu yüzden kendinizi üzmeyin hiç...

zatıf degilim napacagım bu halinle piskolojisine girersen daha cok yemek yemek istersin . yapacagın en basit sey su şiseni yanından ayırma her aklına gelen seyde su iç yemek yerken bir lokmayı uzun uzun çiğne zaten biliyorsundur bunları hatrlarma sadece . birde daha önce cok denedim olmadı deme dene yinede. ki bunun en bası irade dünü unut yeniden basla ve o Adam seni kıskansın o senin pesinden kossun

Zayıflamak için çok cabaladim ama hep ters teptı maalesef.Simdi bir haftadır dikkat ediyorum yapabiliyorum çok şükür. inşallah yapicam bu sefer ve tabiki kendim için istiyorum ondan önce.Ama tavrı beni cok incitti.ne demek ya zayiflarsan kocalik yaparım.bilmiyorum haklı ama haksız çok kirginim
gizli şeker ve haşimato için iyi özel hastanede bir endokkrinciye git.diyetle aran yoksa plates yap. öğün miktarını azaltıp iştah kesici proteinli düşük kalorili beslen.

Ona kızdığım nokta su.birincisi tavrı
Ikincisi ise adam bildiğimiz 36 beden istiyor.oysa ben hayatimda hiç 36 olmadimki benim bu kadar kilolu olmasa da balık etliolacağım belliydi.balık etliydim.bu kadar kilo takıntısı olan birisi nasıl bana aşık oldu neden o zaman benle evlendide şimdi bu memnuniyetsizlik
kendi nasıl kaslımı bari

Zayıfım evet ama alakası yok.
Bakın lütfen tüm.konuyu okuyun.ben kendime hak vermiyorum.3 senedir hep diyetteyim ben.Ama yanlış giden şeyler var.bedenim ruhum sağlıklı değildi.hatalarım var evetki bu kiloya geldim.Ama benim ruhum güzel kocam beni mutlu etsin demiyorum .beni rencide etmeye benimle pazarlık atmaya hakkı yok diyorumki ben ona beni boşa bile.demiş insanim

Ya yanlis yonlendirmiyim ama benim arkadasim yaklasik 1 ay once mide kucultme ameliyati oldu. 33 yasinda yillardir ugrasiyor kilo vermek icin. Son caresi bu kalmisti.
Cok iyi bir cerrah yapti tabi.

Allahtan esim de kilolu diyorum. Tipki ben de sizin gibiyim saniyorum hic 36 beden olmadim en zayif halim 40 bedendir. O da ne kadar sürdü bilmiyorum. Suan bir yasinda kizim var ve hala emiyor ama ben hic kilo veremedim aksi gibi doguma gittigim kilodayim neredeyse. Ve biliyorusunuz ayni canavar benim icimde de var :) gözüm aç gözüm! O yüzden diyetisyen falan paklamıyor beni.

Benim.ailemde herkes zayıf annem.bile iştahı olmayan insan bunu anlayamaz.o isteği bastirmanin ne derece zor olduğunu bilmeniz için hayatınızın bir döneminde kilo almış olmanız lazım çünkü bu çok ciddi bir istek.hakaret eden arkadaşlara bişey demiyorum.allah görüyor ne diyeyim.ben evet KILOLUYUM VE ESIM BENI BÖYLE SEVSIN DEMIYORUM SADECE BENIMLE HEM EVLI KALIP HEMDE BANA EVLILIGIN GERÇEKLERİYLE ILGILI PAZARLIK YAPMASIN LADINLIK GURURUMU YERLW BİR ETMESIN DIYORUM

ben sizin şu anki halinize dana demedim bu kadar alınganlık yapmayın. Dana gibi olayım gene de beğensin diye düşünüyo heralde dedim. Çünkü ilk mesajınızda gösterdiğiniz çabadan çok ' benim hamurum böyle kilo veremem tarzı cümleler mevcuttu

ben sizin şu anki halinize dana demedim bu kadar alınganlık yapmayın. Dana gibi olayım gene de beğensin diye düşünüyo heralde dedim. Çünkü ilk mesajınızda gösterdiğiniz çabadan çok ' benim hamurum böyle kilo veremem tarzı cümleler mevcuttu
Hayir kilo veremem demedim.bu kadar kilo takıntısı olan birisi baştan bence dal gibi bir kızla takilmali dedim.genç kızken 40 beden olan birine sana deli divane aşığım.diyip evlenip psikolojik baskı kurmaktan bahsediyorum ben ikisi çok farklı.

Benim.ailemde herkes zayıf annem.bile iştahı olmayan insan bunu anlayamaz.o isteği bastirmanin ne derece zor olduğunu bilmeniz için hayatınızın bir döneminde kilo almış olmanız lazım çünkü bu çok ciddi bir istek.hakaret eden arkadaşlara bişey demiyorum.allah görüyor ne diyeyim.ben evet KILOLUYUM VE ESIM BENI BÖYLE SEVSIN DEMIYORUM SADECE BENIMLE HEM EVLI KALIP HEMDE BANA EVLILIGIN GERÇEKLERİYLE ILGILI PAZARLIK YAPMASIN LADINLIK GURURUMU YERLW BİR ETMESIN DIYORUM

Nasıl çok ciddi bi istek.Aç durmaktan ölünmez...Peki ne yapsın isterdiniz eşiniz? boşanmak istemiyor siz onun istediği gibi olun istiyor sadece.Hakaret olarak algılamayın lütfen ben sadece diyorum ki madde bağımlılığı gibi bişey değil ki bu.Aç durmaya alışırsa bünye bizaman sonra alışır..Siz kendiniz diyorsunuz aç duramıyorum hep yemek istiyorum diye

Hayir kilo veremem demedim.bu kadar kilo takıntısı olan birisi baştan bence dal gibi bir kızla takilmali dedim.genç kızken 40 beden olan birine sana deli divane aşığım.diyip evlenip psikolojik baskı kurmaktan bahsediyorum ben ikisi çok farklı.

Ama sizinle evli....Ne yapsın şimdi dal gibi kızı..Siz zayıflayın istiyor sizi beğenmek istiyor arzulamak istiyor

Back
X