Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ama defalarca diyetisyen gittim hiçbiri testlerde bir sorun görmedi.çok için.fiyatlara bile.d iyetisyene gittim.pko var antidepresan kullanıyorum ölümden döndüğüm için depresyondaydim safra kesem yok.baskada bildiğim bana söylenen birşey olmadı başka gitmem gereken biryer var mi acabaO içinizdeki canavar aslında başka bir hastalık. Hiç bir şeyi bahane etmeden bir profesyonel destek alın. Bunu başta fizyolojik sağlığınız için yapın çünkü bir sağlık probleminiz olduğu kesin, ikinci olarak ikincil sağlığınız için yapın Allah korusun bir hastalık yüzünden kilo alacaksanız, bu kilo yüzünden yeni problemler çıkacak, kısır döngü döner gider. Psikolojik hasarına değinmiyorum bile...
Beslenme ve diyetetik mezunu biri olarak yazıyorum, kimse zayıf olmak zorunda değil, Türkiyede nasıl bilmem ama ben mezuniyetimde "herkesi zayıflatıcam" diye yemin etmedim. "danışanlarıma kendi doneleri doğrultusunda en sağlıklı yaşamı empoze edip en sağlıklı kiloya ulaşmalarına çabalayacağım." diye yemin ettim. çocukluk ve ergenlik dahil hiç zayıf olmadıysanız, o sizin için sağlıklı olan değildir zaten. Ama bu tabi ki şişmanlık sizin için sağlıklı demek anlamına gelmez.
İnanın sağlık sorunu olmayan bir insan, orta dereceli harekette bulunuyorsa kilolu olmaz zayıf olmaktan daha zor. O kiloların suçlusu siz değilsiniz, bunu baştan bilin ve alttaki sebebi çözmek için cesur olun.
Son olarak size sağlıklı bir yaşam dilemeden önce haddimi aşarak eşinize bir iki lafım olacak, şimdiden affedin. Madem tek güzellik kriteri zayıflık, zamanında 34 bedenlik birini bulsaymış. Gönlü size konmuşsa, zamanında sizi seçmişse demekki sizinle uyuşan başka bir çok kriteri varmış, şimdi o güzellikleriniz ona her gün görmekten sıradan geliyor, kıymetinizi bilmiyor, tek bir detaya takılıp kalıyor.
E esmeringunlugu Nasıl basardin???
bende de diyetisyen ise yaramadı. kilo bile aldım diyebilirim.Gittim defalarca diyetisyene maalesef hep husran
Gittim defalarca diyetisyene maalesef hep husran
Maalesef hep ozel e gittim ve geçen sinirle hepsini yirttimYanına gelip birlikte gitmek istiyorum dra sınrada diyetisyene.
Drun atladığı bişey olduğunu düşünüyorum tiroid insülin direnci vs
Eğer devlet hastanesinde yaptırdıysan testlerini enabız sitesinden e devlet şifrenle hepsini görebilirsin
Bakıp buraya yapıştırır mısın?
Tiroid referansın dışına çıkmadan drların çoğu farketmiyo sınırda da olabilir
Maalesef hep ozel e gittim ve geçen sinirle hepsini yirttim
Hayır yasak ilaç kullanmam maalesef siz diyetisyenmisinizTamam lütfen randevu al tekrar baktır
Pcos varmış kilolu olman bu sendromun bi özelliği .
Doğum kontrol hapı kullanıyo musun ?
Hayır yasak ilaç kullanmam maalesef siz diyetisyenmisiniz
O tarz ilaçların hepsi yasak bana oda ayrı bir hikayeHayır canım diyetisyen değilim
Birzamanlar kilolu sonrasında hep zayıf biriyim
Pcoluyum pcolu birsürü insan tanıyorum
vücududa bizide hormınlar yönetiyo çok iyi biliyorum
pco varsa tiroid kaçınılmaz son oyüzden ısrarla git diyorum
Doğum kontrol yasaksa söktürücü mü kullanıyosun ? reglin düzenli mi
Yani bu konuda artık bir tedavi almıyorum ilaçlar yasak doğumda kistler alındı ameliyat sırasında.şimdi yeniden olustuHayır canım diyetisyen değilim
Birzamanlar kilolu sonrasında hep zayıf biriyim
Pcoluyum pcolu birsürü insan tanıyorum
vücududa bizide hormınlar yönetiyo çok iyi biliyorum
pco varsa tiroid kaçınılmaz son oyüzden ısrarla git diyorum
Doğum kontrol yasaksa söktürücü mü kullanıyosun ? reglin düzenli mi
O tarz ilaçların hepsi yasak bana oda ayrı bir hikaye
Çok duzensizReglin nasıl ?