Çok doğru soyluyorsunuzYeme hazzı sonu gelmeyen birşey.İlk lokmayla 100. lokmanın hazzı aynı bunu beyninize kazımaya çalışın ve nasılsa bitmeyecek bişeyi daha erken bırakmaya çalışın..Zevk için yiyorsanız yani..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru soyluyorsunuzYeme hazzı sonu gelmeyen birşey.İlk lokmayla 100. lokmanın hazzı aynı bunu beyninize kazımaya çalışın ve nasılsa bitmeyecek bişeyi daha erken bırakmaya çalışın..Zevk için yiyorsanız yani..
Çok doğru soyluyorsunuz
Çok duzensiz
Bunu hiç düşünmemiştim arastiracagimKısır döngüye girmişsin
regli olamadıkça kilo alırsın kilo aldıkça regli süresi uzar.
35 gün aralığını geçmemesi gerekiyo ilaç kullanamıyosan bitkilere yöneliceksin
Civan perçemi çörek otu adet söktürür
Aktara gidip söylersen adet söktürücü istiyorum diye sana karışım yapar sende düzenli içersin bunu ihmal etme
Çünkü hayatın boyunca kilonun sebebi bu
Kilo alınca da düzensizleşir, benimde düzensizdi. Şimdi düzeldi çok şükür.Kısır döngüye girmişsin
regli olamadıkça kilo alırsın kilo aldıkça regli süresi uzar.
35 gün aralığını geçmemesi gerekiyo ilaç kullanamıyosan bitkilere yöneliceksin
Civan perçemi çörek otu adet söktürür
Aktara gidip söylersen adet söktürücü istiyorum diye sana karışım yapar sende düzenli içersin bunu ihmal etme
Çünkü hayatın boyunca kilonun sebebi bu
hastalik olur felan buna bisey diyemem ama esim keyfine sadece yemek yiyip kilo aliyosa ozaman dur derim , sirf sagligi icin ben kimoyu pek estetik bulmuyorum tabii herkesin fikri ayridir..Ya bende bunu anlamıyorum acikcasi benim eşim evlendiğimizde 70 kiloydu şimdi 100 kilo ben evlendiğimizde 55 kiloydum şimdi 65 kilo
Hicte eşimden sogumadim
İnsanlar yıllar geçtikçe değişebilir yaslanir kilo alır her halimizle sevmeliyiz diye düşünüyorum kim ilk günkü gibi kalmış ki?
Karısının cinsel ihtiyaçlarını karşılamayan bir kocanın hakkı boşamaktır zaten. Kadın keşke boşasa..Ateşe iyice körükle gitseydiniz bosanma davasi actirin bide![]()
Kilo alınca da düzensizleşir, benimde düzensizdi. Şimdi düzeldi çok şükür.
Teşekkür ederim, evet en büyük artısı bu oldu. Eskiden düzensiz ve çok az olurdu şimdi hem süresi normal hemde düzenli.Evet bende onu diyorum kilo/regli döngüsü çok önemli birbirini tetikliyo
Resimden anlaşılan sen tam bi fıstık olmuşsun reglide teşekkür oluyo
Ne yapabilirimSiz hala bu adamla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz !
Benimde biraz vermem gereken kilo var ne kadar dikkat etsem veremiyorum,inş veririz zamanla ..kiloma laf söyleyen herkesi yiyesim geliyor :))
Sizinkini diyetisyenmi söylediCnm benimde kilom var ben sorun ettiğim için diyetisyene başladım 1.73 boyum 95.5 kiloydum diyetisyen sayesinde hasimato tiroitim olduğunu öğrendim bunu kısası vicut yağ ödem tutuyo depresyona giriyon diyetisyenle bitarafina da yırtan kilo veremiyorsun ilacını düzenli içip diyetini yaptinmi verirsin başta iyiydim 10 kg gitti saldım ilacı bıraktım 85 te takıldım sen endokrinoloji bölümüne git bi sağlıklı kg vermek için öncesinde öğren vücudunun neyi var sebep ne
aynen. Ilk 15 gün çok önemli daha sonra öğün saatleri karnımız acikiyor saate bile6bakma gereği hissetmiyor insanÖnemli olan başını tutturmak sonrası zaten geliyor
Canım ilk evlendiğinde zayıfken göremediğin, eşinin yaşatamadığı kadınlık hislerini 4 yıllık evlilikten sonra zayıflayınca yaşamayı düşünüyorsan yanılırsın , bence asıl eşin sana hiç YEtemeyecek , ne olursan ol ...Size şunu söyleyeyim belki daha iyi anlarsınız evlendim 38 beden ve bir kere bile cinsel anlamda bir kadının görmek istediği arzuyu değerli hissini arzulanmak hissini yaşamadım bir kere bile.evet bugün kilom arkadasin dediği gibi bir dana kadar olmuskende bununla tehdit ediliyorum sanırım kandiriyorum kendimi adamın kafasında ne varsa ben hiç o olamayacagim.bu arada yeniden sorulduğu için söylüyorum esim kaslı yakışıklı falan değil benden 4cm uzun.ben 172 yim. Sadece zayıf.ve sevgiliyle tek bir kişi onu yanıma yakistirmadi dugundede sonrada ve gün geçtikçe sindirildikce tukendikce yedim yedim yedim ve arkadasin dediği gibi bir DANA oldum.Ama bu kiloları verecgim.emin olduğum birşey var ben hicbirzaman bu adama yetmeyecegim
Evt cnm hala gidiyorum diyetisyene bana Prof yada doçent endokrinoloji uzmanına git dedi gram gitmiyo kilo takıldı 85 eSizinkini diyetisyenmi söyledi
Gerçekten esimde bu kadar acimasizmidirki ruhunda bana karşı bu kadar nefret ediyorsa gitsin benden kurtarsın kendini ne diyimki.inşallah zayiflarim ama sonra birdaha herşey aynı olur mu hiç sanmıyorum.esim geldiğinde ona soracağım eğer oda.sizin gibi düşünüyorsa boşanma.davası acacagim