- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi honeysuckle
Kesinlikle bazi seyleri kesince kilo gidiyor. Gebelik şekeri yüzünden bir çok zararli şeyi çıkardım hayatımdan hamileliğe rağmen 1-1.5 kilo verdim 1 haftadaİnan diyetten daha sağlıklı oluyor. Belirli şeyleri kesmek insanın yararına tabi. Cipstir kolarir kızartmadir biraz uzak durmakta fayda var.. kahvaltıyı normal yapıyorum. Ama ondan sonraki öğünlerde ne varsa her zaman yediğimin daha azını yiyorum ve iyice cigniyorum. Metabolizmami hızlandırması için acı tüketiyorum. Bana iyi geliyor. Ufak tefek değişiklikler ise yarıyor. Hamburger yesem bile yanında ayran içerim gibi değişiklikler. Hamburger yediğim gün diğer öğünleri hafif geçiyorum. Bu tarz olaylarla daha kolay ve eziyetsiz oluyor.. 85 ten 70 e bu sayede indim. Mesela yazın didimdeydim. Denize gitmek için 45 dakika yürümek gerekiyor.evdeki Herkes minibüse binerken ben onlardan erken çıkıp tempolu şekilde yürüdüm. Dönüşte de öyle. Gerçekten faydalı oluyor. . Uzattım ama kişisel deneyimime göre diyetler kesinlikle bir halta yaramıyor... Ne diyetler yaptım hey yavrum hey![]()