• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolarım :(

aydanntugutt

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
175
2
33
İzmir
öncede kilolarımla ilgili konu açmıştım yine açtım ama bu ay çok farklı çok kararlıyım bacaklarım göbeğim vücudumun tümü şişman nasıl vereceğimi bilmiyorum . hangi sporları yapmam lazım ? bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi ? 1 ayda 8-10 kilo vermem lazım

Bir ayda 10 kilo verirsen sonraki ay 15 kilo alırsın

bence o kadar fazlan varsa profesyonel bir destek al çünkü bir ay sonra incecik olayım derken sağlığını bozarsın, nasıl kilo verdiğin çok önemli vücündan sadece proteini atarsan çok ciddi bir risk olur, su kaybedersen de bir şey farketmez zaten. bence bu ayki hedefin 4-5 kilo olsun

ben istemsiz olarak bir ayda 9 kilo verdim geçen yıl, resmen bütün ay ruh gibi gezmiştim, bir poğaçayı bile bütün gün bitiremiyordum yani, çarpıntı da cabası. Çok ciddi şeyler bunlar bence

kaç kilosun ki
eğer çok kilolu değilsen 1 ayda en fazla 4 kilo vermelisin bence
yoksa geri alırsın daha fazla bi şekilde
sporları da netten araştır mesela ben de bacaklarımdan alıyorum kilo alınca ama verince karnımdan veriyorum ben de anlamadım napmam gerektiğini
iyice araştırmak lazım

Back
X